- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Работа за лятото?
Здравейте!Знам, че е далече лятото ,но имате ли идея къде мога да заработя малко пари през лятото в София!Наистина се нуждая от допълнителни средства!А и пропуснах да кажа чче съм 93,което значи че съм на 16!И моля ви не казвайте ,че съм малка защото съм виждала много по-малки от мен да работят!Ще съм ви страшно признателна ,ако ми помогнете да си заработя нещо допълнително!
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
у нас ?Първоначално написано от hrisi7uuu
Raise your fist!
Да миеш прозорци на някой светофар?
Мисля,че най лесно ще си намериш работа като сервитьорка.Не е нищо срамно пък и оная част със бакшишите е супер.Срамна работа няма.За нещо друго на 16 години не се сещам какво може да бачкат,или по точно каква вратичка към работа може да ти се отвори.Все пак успех в търсенето и дано намериш нещо подходящо и добре платено,макар само за лятото.
И аз си търся някъде във Варна![]()
Само, че съм на 14, лятото ще съм на 15
поне си нервен, като 24 годишен щангист!Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
Raise your fist!
А някой на 6-7 да се търси работа? Може да изписва буквичките за плакатите за мачовете.. тамън и правописните грешки ще спести...
Гледай си работата, бе, охлюв
Ти като живееш с парите на мама и тате..
Most, що като щангист бе
![]()
mi i az sam na 16 ama e malko po razli4no az sam ot varna i mislq lqtoto v nqkoi hotel![]()
![]()
На 16 вече може законно да те вземат някъде на работа. Пробвай, като сервитьорка в някое заведение или кафене.![]()
Като живея с парите на мама и тате, те ми плащат нета, с който чета тъпи теми.. пък и пиша там.Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
komino4ista4.. shte nosish kasmet![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Аз съм от Русе и лятото разпитвах в агенциите дали имат работа за промоутър. Те даже не знаеха какво е...Първоначално написано от Kisses_P
![]()
промоутъри търсян навсякаде ама тва не е работа от която може да печелиш наистина аз съм и ми еи така за свободното време ама лятото можеш да бачкаш в някое кафе или магазинПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?