.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

за хората ,които посещават фитнеса

Здравеите доста от давна ходя на фитнес и има 1 уред , на които заставаш и се навежда6 до долу някои знае ли за акво е мисла ,4е е за стомахче,но съм чувала и др мнения.ОТ 1 ГОД го правя ,а нз за кво е :Д

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз знам,че е за така наречените "любовни дръжки"
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз знам,че е за така наречените "любовни дръжки"
    i tova 6te re4e ?

Град
    Карлово
    Ами за паласките или не знаеш какво е тва

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Ами за паласките или не знаеш какво е тва
    znam

хаха .. тоя уред е любимия ми.. тои е .. за долу на гръбчето.. сещаш ли се има едни много сладки дупчици и малко по-нагоре ...
    пп:как може да ходиш година и да не знаеш уредите ..

Град
    Карлово
    За тях е поне на мен тва ми казаха във фитнеса

Цитирай Първоначално написано от byezz
    хаха .. тоя уред е любимия ми.. тои е .. за долу на гръбчето.. сещаш ли се има едни много сладки дупчици и малко по-нагоре ...
    em nz koi da mi obesni instruktorite vav fitnesa sedqt na kompa i ne obra6tat vnimanie na nikoi ...

Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    em nz koi da mi obesni instruktorite vav fitnesa sedqt na kompa i ne obra6tat vnimanie na nikoi ...
    i nese se6tam kvi sa tiq dup4ici qvno nesum v 4as ne6to dnes :S

http://www.bb-team.org/exercise/1157/

аз разбрах че за това питаш .. нали?ако е това то е за кръста .. точно за долните мускули ..

http://www.bb-team.org/exercise/1157/

аз разбрах че за това питаш .. нали?ако е това то е за кръста .. точно за долните мускули ..
    da

ми долу на кръста има .. едни като дупчици .. виж се в огледалото .. знаеш за какво ти говоря 100% а ако си го правила редовно би трябвало да си личат .. нз ..

ми долу на кръста има .. едни като дупчици .. виж се в огледалото .. знаеш за какво ти говоря 100% а ако си го правила редовно би трябвало да си личат .. нз ..
    da setix se blagodarq ti

а някои дали може да ми каже упражнението,при което се ляга на уреда и с крака вдигаш уреда за какво е 1 ми казва ,че е за дупе ,а др за крака... както разбрахте инструпктора не си варши работата вав фитнеса така ,че мн ще сам ви благодарна (хуг)

ами ако лягаш по корем то друго с лягане няма .. според мене е и за двете .. за предната част на баджака и за дупето .. нз мене ми напряга и двете въпреки че са ми казвали че е само за предната част на краката .. всеки случай е много полезно прави си го страрателно

ами ако лягаш по корем то друго с лягане няма .. според мене е и за двете .. за предната част на баджака и за дупето .. нз мене ми напряга и двете въпреки че са ми казвали че е само за предната част на краката .. всеки случай е много полезно прави си го страрателно
    благодаря за инфото

Град
    Е там...
    на самия уред
    винаги е показано
    за коя част
    работиш

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    на самия уред
    винаги е показано
    за коя част
    работиш
    зависи за кой фитнес говориш

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    на самия уред
    винаги е показано
    за коя част
    работиш
    taka li na nito 1 yred vav na6iq fitnes ni6to ne e pokazano

bebygirl ти от къде си .. ако в кой фитнес ходиш?

bebygirl ти от къде си .. ако в кой фитнес ходиш?
    pleven a ti

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    а някои дали може да ми каже упражнението,при което се ляга на уреда и с крака вдигаш уреда за какво е 1 ми казва ,че е за дупе ,а др за крака... както разбрахте инструпктора не си варши работата вав фитнеса така ,че мн ще сам ви благодарна (хуг)
    Този уред е за задна част на бедрата вкл. и дупето Във фитнеса в който ходя, уредите са на "TechnoGym" и върху всеки уред си има табелка с изобразено как се използва, кои мускули натоварва и описание. Би трябвало и в твоя да има, но просто да не си обърнала внимание.

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Този уред е за задна част на бедрата вкл. и дупето Във фитнеса в който ходя, уредите са на "TechnoGym" и върху всеки уред си има табелка с изобразено как се използва, кои мускули натоварва и описание. Би трябвало и в твоя да има, но просто да не си обърнала внимание.
    nqma povqrvai . nikade na nito 1 nqma nadpisi ili kvito i da bilo izobrajeniq

Ама чакай миличка,той инструктора не е длъжен да показва на всеки.Той е задължен да се занимава само с тези,които са си доплатили И за инструктор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си