- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой пол става за приятел?
Амин.Първоначално написано от Pliok0019
мъжете са по-добри приятели мн ясно.
The Spark
мъжките са много по добри приятели..няма спор просто...има и момичета, които стават, но са рядкост![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Според мен мъжкия пол..
Суетата.Моят любим грях.
'Ми, повечето ми приятели са от женски пол, следователно мисля, че са по-добрите приятели. Но понякога съм се замисляла, че мъжете са доста по-прями, по-истински... знам ли, наистина е индивидуално.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Глупости.Първоначално написано от bulgarche
Разбирам се кажи- речи еднакво с двата пола.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ми и с момчета,и с момичета се разбирам .. обаче освен най-добрата ми приятелка .. май повече общувам с мъжкото съсловие![]()
.!.
То все пак си зависи и от самия човек а не от пола му.Моите приятели са предимно момчета,с момичетата се разбирам определено но в един момент почва едно привличане и приятелството се разваля.За това предпочитам да пазя дистанция. Не знам,кой беше казал,че едно момиче може да има добър приятел момче,само ако е гей,но определено е прав.
Една най-добра приятелка имам аз, на която мога да разчитам за всичко, по всяко време и тнт.
Имам и други, крр, много добри познати, приятелки, с които можем да си говорим, да си клюкарстваме, но иначе не ги възприемам толкова на сериозно. Някой спомена преди това, аз пак ще си го кажа, не обичам женски.![]()
С мъжките си е друго...
поне аз по-добре се разбирам с тях. И сега, като се замисля, в този момент имам много приятели момчета. Винаги мога да споделя, да ми дадат адекватен съвет. И ми е някак.. по-удобно да споделям с момчета. Ъъ, да. Супер трудно ми е да споделям с жени. Не знам защо.
Някой каза, че приятелството между женски е невъзможно - не съм съгласна.
Обаче определено мъжете са по-добри приятели.![]()
Повечето ми познати са момчета, но единствените приятели, които имам(2) са момичета.
Имам повече приятели момичета и чноого повече познати-момчета. Човекът,с който споделям всичко,и на когото мога да звънна в 3 през нощта е момче. Имам и една много близка приятелка,с която нещата са горе-долу пак така.Така че за мен полът не е от особено значение
С изключение на моята най-добра приятелка всички хора, на които се доверявам са момчета - те не ме предават.
Имам само една приятелка... всичко друго е от мъжки пол. Не нарочно, просто така се случи и си ми е добре.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
и аз щото.... най-добрия ми приятел ми е като брат ... познавам го от близо 6 години а сме най-добри приятели от 3 или 4-ри... това за гея са глупости.С него никога не сме имали други чувства освен приятелскиПървоначално написано от ef4etyYy
и двата ,няма такава относителност кой повече,всичко си е до човека
Нито момичетата могат да разберат едно момче, така както би го разбрало друго, нито момчетата могат да разбират момичетата така, както те си се разбират помежду си.
Аз имам две най-добри приятелки - момичета
и един НАЙ-добър приятел - момче
но това момче е първият ми братовчед с който сме като брат и сестра... ако не бяхме роднини не мисля, че такова приятелство щеше да има между нас
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
силният![]()
Момчетата мислят повече за коли, компютри и куп още такива неща, докато момичетата са с отворени теми и можеш да споделяш с тях. Нямам приятели, но повече се разбирам с момичетата.