- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище мъчилище
а на мен ми идва те убияПървоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
слабо ме вълнуваш![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Разбира се, че ще те мъчи. Седни и си научи - отделяй по 2 часа на ден да си свършиш с нещата за училище и няма да те дразни толкова. Всички гледат да минат между капките и само да си седят пред компютъра, и да се оплакват колко противно е даскалото.![]()
Stay up all night with the stars *
а ти мен въобщеПървоначално написано от Jumbie483
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
искаш ли да чуеш една истина за живота??Първоначално написано от anitram
казвайПървоначално написано от Rza
![]()
УТРЕ СИ НА ДАСКАЛОПървоначално написано от anitram
![]()
![]()
![]()
![]()
^![]()
към авторката: жалък опит да ме ''затапиш'' или там както му викате..,
и уф понеже ми омръзна да се занимавам с теб (и темата)... ми сега си мисли че си различна, уникална и прочие, след години няма да мислиш така, дори няма и да вярваш, че си мислила така някога..
пък и ще осъзнаеш колко работи си пропуснала, докато цивриш, че мразиш даскалото и т.н...
ае късмет тая година![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Rza
![]()
![]()
що пък да е мъчилище мен ми е много яко там.Тва са ти най-хубавите години.После като тръгнеш на работа ша ти се иска да се върнеш в училище ама няма да можеш затва вместо да се оплакваш се наслаждавай на живота като ученичка
Зависи как гледаш на нещата.Кфо мислиш,че като свършиш и ще ти е супер яко и ще се кефиш на макс.Да работиш е същото като да учиш ама малко по гадно.Вместо директор и даскали,имаш шеф който ако нещо не е на кеф може да ти бие шута,вместо домашни и уроци имаш да вършиш работа,дори когато не ти се работи-работиш и не се оплакваш и накрая вместо оценки получаваш заплата с която трябва да плащаш всичките си разходи и да се издържаш целия месец.И кое ти звучи по хубаво???!![]()
Гледай си там уроците и се не оплаквай,щото после ще ревеш да се върне това време...
![]()
Мъчилище и още как! Всички в класа сме момчета, и ни третират като говеда! ( не че не сме... )![]()
Мен даскалото не ме дразни..Може да прозвучи тъпо, но аз обичам да ходя на даскало, защото там става голям купон и се виждам с приятелите си...Единственото, което мразя е да ставам рано..Доста често ми се случва дори да не ходя на 1чаас :S
Не е мъчилище,много си е хубаво даже,не се искат чак такива усилия,вие преовеличавате...Аз уча по 1-2 часа на ден и имам 5 и 6,а уча в у-ще. в което доста гърчат..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
оф, аз винаги съм се кефела на училището. добре, може да не е винаги, но през 95% от времето супер много се радвах да влизам в часовете. ;д малко зубърско звучи, ама нищо. обаче от един-два месеца се чувствам супер изчерпана и нямам абсолютно никво желание или пък сили да ходя на даскало. та, вече сякаш и за мен стана мъчилище. данооо поне лятната ваканция да ми мине и 10 клас да е по-приятен. (:
Супер яко си е. Даже днеска се псувах с даскала по Физическо![]()
Ами.. понякога направо ти втръсва,но така е.
Нищо не можем да направим..
Е може де - просто не ходи на училище.![]()
Че кой не го дразни![]()
хода там само за лигня и заради фр-тата ми
![]()
![]()