.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Град
    Велико Търново
    Щом си малка,значи организмът ти още не се е развил напълно,така че има време да пораснат.Това не трябва да те тревожи.Само не преспивай с него от малка ,имай си акъл в главата!За добро ти го казвам!
    Руса кукличка

И моите не са кой знае колко големи,но приятелят ми си ги харесва.Това не е най-важното

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Все пак приятеля ти е с теб,заради теб самата,а не заради циците ти

Да ти кажа честно - по-важно е по какъв начин ще ги покажеш, а по-малко как изгеждат.

Може да имаш и най-гадните цици, но събичш ли се горещо и атракитвно, правиш ли го възбуждащо няма да обърне голямо вниманив щото вече ще е "на небетоЮ.

Вакарй си някоя любовна игра, или се опипвай докато сваляш сутиена, или хвани ръцете му и ги сложи под стутиена си (така хем ще усети и ще знае какво ще види няма да се изненада и опули примерно) и няма да се получат глупави ситуации.

Колкото повече дремиш и се спичаш и криеш и той ще види толкова голям проблем и ще му се набие н окото..

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    София

ре

Да подчертая от сега това е мое мнение Не виждам къв е проблема че имаш малки Цици ако найстина те обича и иска да е с теб няма да му направи впетачление Но вече ако иска да е с тебе само заради едното е**** е друг въпрос Иначе не мисла че би те оставил за това че са ти малки

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Ще бъде достатъчно доволен от факта, че ти вижда циците, независимо колко големи са.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Олеле какви са тея глупости !!! Хем викаш, че не си малка, хем викаш, дали ще ме зареже щот са ми малки циците Абе вие ако сте си заедно и си се кефите изобщо няма проблем

И аз имах такъв проблем. И все още го имам. Само, че вече с приятеля ми правим секс, но аз не мога все още да се престраша да си сваля сутиена. И не ме е зарязал, де. Не мисля, че твоя ще те зареже, това са глупости. Аз също го знам, но просто се притеснявам, макар, че сме заедно от много време. Не знам, просто комплекс.

em moite sa6to sa malki no priqtelq mi mn me obi4a i za nego tova ne e ot zna4enie pak i kakto ima6e edno mnenie v na4aloto po dobre malki i stegnati otkolkoto golemi i uvisnali v na4aloto mi be6e malko kofti no se primirih i vidqh 4e ne e tolkova zle az si gi haresvam moi sa si trqbva prosto da se otpusne6 aide uspeh
    majoretkata...skype-sladkata164

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    И аз имам малки гърди.Преди много ме беше срам,постоянно си мислех като приятелят ми ме види гола какво ще си помисли,дали няма да се разочарова...Е видя ме и нито се разочарова,нито нещо ми е казал..Беше наясно че не съм мн надарена още от самото начало и това не му пречеше.Така че преодоляй срама си - и за двамата е по хубаво след това

Град
    isperih
    Аз не бих сторил такова нещо зааради подобна глупост, нали имаш друго нещо долу, то е достатъчно

Град
    В сърцата на хората.
    Малки големи никакво значение няма! Има значение дали си отиват спрямо тялото на момичето! Но когато се замисля едни гърди не правят човека, всичко си е до човека, аз лично много харесвам и смея да кажа че обожавам малки гърди!

Град
    Sofia
    Няма от какво да се притесняваш поне според мене освен ако приятеля ти необича турските чекии

Re: малки гърди

Цитирай Първоначално написано от cool_angel
    ами проблема ми е, че гърдите са ми много малки и ме е страх да легна с някое момче(дори и с приятеля ми) защото не знам каква ще е реакцията му...не съм малка, ама просто това влияе до някъде на самочувствието ми..не си представям как ще се съблека пред него...а иначе искам да го направя...Та искам да попитам момчетата бихте ли зарязали приятелката си заради това?И ако има някое момиче със същия проблем нека сподели дали го е правила вече и как се е чувствала преди това...

Мен пък ме кефи...Не ме привличат огромните цици ддз.Не се притеснявай малки,големи все тая

Град
    In her heart...
    По добре е да са малки но стегнати

Ако циците ти не стърчат на пред като стрелки значи са достатъчно големи предполагам че приятеля те не е някои заднек които ще те зареже заради това

Яж повече. Е, ще надебелееш, но и на гърди ще качиш. И това напълно сериозно го казвам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Има момчета , които не харесват много големи гърди. Щом както каза ти не слагаш подплънки , значи момчето няма от какво да се изненада. А това , че се чудиш дали ще те зареже защото не си Памела Андерсън говори лошо за връзката ви или поне за доверието ти към него. Гърдите не са от голямо значение , мила

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Яж повече. Е, ще надебелееш, но и на гърди ще качиш. И това напълно сериозно го казвам.
    По-добре слабичка с малки гърди , отколкото дебела с огромни цици А и ако надебелее ще качи и на дупето доста, а това не е на добреее
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Shumen
    Ami spored men ne vsichki momcheta durjat tolkova na tova.Spox znam kakvo ti e i az sym s mnogo malka grudna obikolka i se sramuvam.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    everywhere
    Сякаш сте заедно от 2 дни, та няма да забележи. Повярвай и със сутиен се забелязва...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dSuGaR
    И моите не са кой знае колко големи,но приятелят ми си ги харесва.Това не е най-важното
    +++ но все пак ... от момче до момче има голяма разлика .... Незнам всеки е различен , но предполагам ,че няма да ти направи проблем ... Дай ми някой път като сте сами в някой парк ... поиграйте си ... дай му да пипне тук там ... Всичко ще е окк ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си