- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди
Щом си малка,значи организмът ти още не се е развил напълно,така че има време да пораснат.Това не трябва да те тревожи.Само не преспивай с него от малка ,имай си акъл в главата!За добро ти го казвам!
Руса кукличка
И моите не са кой знае колко големи,но приятелят ми си ги харесва.Това не е най-важното![]()
Все пак приятеля ти е с теб,заради теб самата,а не заради циците ти![]()
Да ти кажа честно - по-важно е по какъв начин ще ги покажеш, а по-малко как изгеждат.
Може да имаш и най-гадните цици, но събичш ли се горещо и атракитвно, правиш ли го възбуждащо няма да обърне голямо вниманив щото вече ще е "на небетоЮ.
Вакарй си някоя любовна игра, или се опипвай докато сваляш сутиена, или хвани ръцете му и ги сложи под стутиена си (така хем ще усети и ще знае какво ще види няма да се изненада и опули примерно) и няма да се получат глупави ситуации.
Колкото повече дремиш и се спичаш и криеш и той ще види толкова голям проблем и ще му се набие н окото..
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да подчертая от сега това е мое мнениеНе виждам къв е проблема че имаш малки Цици ако найстина те обича и иска да е с теб няма да му направи впетачление
Но вече ако иска да е с тебе само заради едното е**** е друг въпрос
Иначе не мисла че би те оставил за това че са ти малки
![]()
Ще бъде достатъчно доволен от факта, че ти вижда циците, независимо колко големи са.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Олеле какви са тея глупости !!! Хем викаш, че не си малка, хем викаш, дали ще ме зареже щот са ми малки цицитеАбе вие ако сте си заедно и си се кефите изобщо няма проблем
![]()
И аз имах такъв проблем. И все още го имам. Само, че вече с приятеля ми правим секс, но аз не мога все още да се престраша да си сваля сутиена. И не ме е зарязал, де. Не мисля, че твоя ще те зареже, това са глупости. Аз също го знам, но просто се притеснявам, макар, че сме заедно от много време. Не знам, просто комплекс.
em moite sa6to sa malki no priqtelq mi mn me obi4a i za nego tova ne e ot zna4enie pak i kakto ima6e edno mnenie v na4aloto po dobre malki i stegnati otkolkoto golemi i uvisnali v na4aloto mi be6e malko kofti no se primirih i vidqh 4e ne e tolkova zle az si gi haresvam moi sa si trqbva prosto da se otpusne6aide uspeh
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
И аз имам малки гърди.Преди много ме беше срам,постоянно си мислех като приятелят ми ме види гола какво ще си помисли,дали няма да се разочарова...Е видя ме и нито се разочарова,нито нещо ми е казал..Беше наясно че не съм мн надарена още от самото начало и това не му пречеше.Така че преодоляй срама си - и за двамата е по хубаво след това![]()
Аз не бих сторил такова нещо зааради подобна глупост, нали имаш друго нещо долу, то е достатъчно![]()
Малки големи никакво значение няма! Има значение дали си отиват спрямо тялото на момичето! Но когато се замисля едни гърди не правят човека, всичко си е до човека, аз лично много харесвам и смея да кажа че обожавам малки гърди!
Няма от какво да се притесняваш поне според мене освен ако приятеля ти необича турските чекии![]()
Първоначално написано от cool_angel
Мен пък ме кефи...Не ме привличат огромните цици ддз.Не се притеснявай малки,големи все тая
Ако циците ти не стърчат на пред като стрелки значи са достатъчно големипредполагам че приятеля те не е някои заднек които ще те зареже заради това
![]()
Яж повече. Е, ще надебелееш, но и на гърди ще качиш. И това напълно сериозно го казвам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Има момчета , които не харесват много големи гърди. Щом както каза ти не слагаш подплънки , значи момчето няма от какво да се изненада. А това , че се чудиш дали ще те зареже защото не си Памела Андерсън говори лошо за връзката ви или поне за доверието ти към него. Гърдите не са от голямо значение , мила![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
По-добре слабичка с малки гърди , отколкото дебела с огромни цициПървоначално написано от Wrathchild
![]()
А и ако надебелее ще качи и на дупето доста, а това не е на добреее
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ami spored men ne vsichki momcheta durjat tolkova na tova.Spox znam kakvo ti e i az sym s mnogo malka grudna obikolka i se sramuvam.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Сякаш сте заедно от 2 дни, та няма да забележи. Повярвай и със сутиен се забелязва...