- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малки гърди
и аз не съм с особено големи гърди, и аз преди да се съблека пред него се питах как ли ще реагира, ама на него хич не му напрай впечатление, щото се пак обича мене не гърдите ми...хем наистина е по добре малки и стегнати отколкото големи и увиснали.Пък ако те зареже заради това, значи е пълен тъпанар![]()
Прати някоя снимчица и ще ти кажем...
Sometimes escape on time means that you win ...
Почвай да се наливаш с боза![]()
Тва за малките гърди са глупости не си избивай комплекси.Има много красиви жени с малки гърди,но с убийствен чар.
Споко мацка, още като сте се запознали е забелязал ,че имаш по-малък бюст.Напоследък забелязвам ,че все повече жени с малки гърди ходят без горници по плажа и не се притесняват и въпреки това мъжете пак ги заглеждат и са не по-малко желани от тези с големите цици.Така ,че горе главата !Мъжете когато са възбудени .... не забелязват недостатъците ни ....
![]()
всъщност не забелязват нищо. освен ако не е извънземно гадно.
+1 i moite sa malki no tva e vseki si ima nedostatuciПървоначално написано от sextazy_baby
a i bih predpo4ela maluk i stegnat biyst ot koloty golemi cici koity 6te yvisnat burzoo :P
Момиче, осъзнай се! Как може да мислиш, че приятелят ти може да те остави само, защото имаш малки гъдри, а да искаш да си легнеш с него?! Не ми се вижда много нормално това.
Относно самият проблем... Няма защо да се тревожиш за това, не си първата, няма да бъдеш и последната. Да не говорим, че все пак се предполага, че твоето момче си има някаква представа за размера на гърдите ти.
Вярно е, че повечето момичета се комплексират от това, а няма защо.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Е щом е с теб,колкото и да е сляп сигурно е забелязал, че не си с някъв пищен бюст, няма да е голяма изненада за него, а и щом е с теб не му е проблем.
Ако момчето държи на теб,едва ли ще се интересува от размера на гърдите .
Не бих я зарязал ...Първоначално написано от cool_angel
![]()
След седмата бира всички са еднакви!
не мисля че ако момчето те обича ще му пука за товапо-спокойно всеки си има дефекти
и тои не е перфектен нали :P
Spokoino! ne e vajno dali ima6 golemi cici ili sa malki!! vajnoto e toi da te obi4a! ako toi e s teb samo zada ti gleda cicite i da te nae*e zna4i nete obi4a! taka 4e ne se sramuvai ot tova koeto si! ako te obi4a nqma da mu puka za gardite ti
![]()
p.p Spoko i negovite sa malki
dano da sam ti pomognal![]()
spoko macka i moite ne sa golemi podkrepqm te napulno mani gi siki kompleksari deto iskat samo cici :X :X :Xa priqtelq ti nikoi nemoje d akaje kvo iska shtot ti si go poznvash nai dobre ..ama ako e sfesno mom4e i ne te namekva seki den ''she te 4ukam'' ''pusni mi de'' zna4i nqma problem ne mislq 4e she e cicoman =]
А не мислиш ли, че те харесва точно заради това? Не си тормози главата с глупости, а си изживявай щастливите моменти![]()
nqma ot kvo dase sramuvash za taq rabota e sazdaden selikona![]()
![]()
![]()
DdDdDdDdDdDd
Дали са малки , дали са големи лично за мене няма значение ..
Bomba Sys Zakysnitel![]()
+1Първоначално написано от Youth_boy