.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    и аз не съм с особено големи гърди, и аз преди да се съблека пред него се питах как ли ще реагира, ама на него хич не му напрай впечатление, щото се пак обича мене не гърдите ми...хем наистина е по добре малки и стегнати отколкото големи и увиснали.Пък ако те зареже заради това, значи е пълен тъпанар

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Прати някоя снимчица и ще ти кажем...
    Sometimes escape on time means that you win ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Почвай да се наливаш с боза

Тва за малките гърди са глупости не си избивай комплекси.Има много красиви жени с малки гърди,но с убийствен чар.

Споко мацка, още като сте се запознали е забелязал ,че имаш по-малък бюст.Напоследък забелязвам ,че все повече жени с малки гърди ходят без горници по плажа и не се притесняват и въпреки това мъжете пак ги заглеждат и са не по-малко желани от тези с големите цици.Така ,че горе главата ! Мъжете когато са възбудени .... не забелязват недостатъците ни ....

Град
    то не е град,а джунгла...
    всъщност не забелязват нищо. освен ако не е извънземно гадно.

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Все пак приятеля ти е с теб,заради теб самата,а не заради циците ти
    +1 i moite sa malki no tva e vseki si ima nedostatuci a i bih predpo4ela maluk i stegnat biyst ot koloty golemi cici koity 6te yvisnat burzoo :P

Момиче, осъзнай се! Как може да мислиш, че приятелят ти може да те остави само, защото имаш малки гъдри, а да искаш да си легнеш с него?! Не ми се вижда много нормално това.
    Относно самият проблем... Няма защо да се тревожиш за това, не си първата, няма да бъдеш и последната. Да не говорим, че все пак се предполага, че твоето момче си има някаква представа за размера на гърдите ти.
    Вярно е, че повечето момичета се комплексират от това, а няма защо.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Е щом е с теб,колкото и да е сляп сигурно е забелязал, че не си с някъв пищен бюст, няма да е голяма изненада за него, а и щом е с теб не му е проблем.

Лал и като няма грамадни air-bag-и кво ?

Град
    Wonderland
    Ако момчето държи на теб,едва ли ще се интересува от размера на гърдите .

Re: малки гърди

Цитирай Първоначално написано от cool_angel
    ами проблема ми е, че гърдите са ми много малки и ме е страх да легна с някое момче(дори и с приятеля ми) защото не знам каква ще е реакцията му...не съм малка, ама просто това влияе до някъде на самочувствието ми..не си представям как ще се съблека пред него...а иначе искам да го направя...Та искам да попитам момчетата бихте ли зарязали приятелката си заради това?И ако има някое момиче със същия проблем нека сподели дали го е правила вече и как се е чувствала преди това...
    Не бих я зарязал ...
    След седмата бира всички са еднакви!

Извинявай, ама от кога ходите с приятеля ти?! Защото, ако наистина се обичате това няма да има никакво значение

карай че са малки, лягой докато му е време

не мисля че ако момчето те обича ще му пука за това по-спокойно всеки си има дефекти и тои не е перфектен нали :P

Spokoino! ne e vajno dali ima6 golemi cici ili sa malki! ! vajnoto e toi da te obi4a! ako toi e s teb samo zada ti gleda cicite i da te nae*e zna4i nete obi4a! taka 4e ne se sramuvai ot tova koeto si! ako te obi4a nqma da mu puka za gardite ti

p.p Spoko i negovite sa malki
    dano da sam ti pomognal

spoko macka i moite ne sa golemi podkrepqm te napulno mani gi siki kompleksari deto iskat samo cici :X :X :Xa priqtelq ti nikoi nemoje d akaje kvo iska shtot ti si go poznvash nai dobre ..ama ako e sfesno mom4e i ne te namekva seki den ''she te 4ukam'' ''pusni mi de'' zna4i nqma problem ne mislq 4e she e cicoman =]

Град
    София
    А не мислиш ли, че те харесва точно заради това? Не си тормози главата с глупости, а си изживявай щастливите моменти

nqma ot kvo dase sramuvash za taq rabota e sazdaden selikona
    DdDdDdDdDdDd

Град
    Сливен
    Дали са малки , дали са големи лично за мене няма значение ..

Bomba Sys Zakysnitel

Цитирай Първоначално написано от Youth_boy
    Нямаш повод за притеснение според мен , голям процент от момичетата не си харесват гърдите , също толкова голям е и % от момчетата които не са доволни от размера на пениса си , това не значи че хората с нас ще са дребнави и ще правят забележки пък още по-малко да ни "зарежат" спокойно. Ако все пак гаджето ти използва това за да прави вулгарни бъзици и да се заяжда значи не държи на теб истински и не те заслужава.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си