.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Пъпки по гърба

От кола маска ми излизат винаги ужасни гнойни пъпки по гърба..как да се оттърва от тях? Кажете някакъв крем или нещо,което знаете че помага,моля ви! ;(
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ti navsqkade ima6 gnoini papki, nedei laga 4e sa ti samo po garba, ma gnusna pa4a takava. I prestanete da vzimate kola maska ot starite vi babi, otidete do magazina i si kupete, takmo 6te svali6 celulita si ot garba!
    KAkvo pomaga li? BOI,BOI,BOI ( s kopriva ) .
    debelanata shishkolanata

Град
    Somewhere...in The sea...
    Кола маска на гърба ли си правиш, че от нея ти се получават пъпки там?

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

тая с ''дебелия'' аватар пак се меси където не и е работата
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    тая с ''дебелия'' аватар пак се меси където не и е работата

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от zuzimuzi
    Ti navsqkade ima6 gnoini papki, nedei laga 4e sa ti samo po garba, ma gnusna pa4a takava. I prestanete da vzimate kola maska ot starite vi babi, otidete do magazina i si kupete, takmo 6te svali6 celulita si ot garba!
    Така като ти гледам аватарчето май не аз а ти имаш проблеми с целулита хахах .. За твое сведение ходя на козметик за колата маска А относно пъпките... Не виждам нещо срамно в това да имаш пъпки .. Такаче съвсем спокойно ще си ти кажа.. Намират ми се и по лицето няколко,но за това също ходя на козметик..А относно целулита ми хаха.. Полагам необходимите грижи за да избегна да имам такъв Пробвай и ти,като начало започни със спорт например хаха не ся сериозно без базик.. Не ме познааш за да знаеш ква съм и т.н.. Както и аз не знам за тебе... Просто си отваряш устата малко не на място..И някой ден от тва ще си изпатиш
    enJoy..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Кола маска на гърба ли си правиш, че от нея ти се получават пъпки там?
    Ми имам някви незабележими косъмчета и ги махам.. Нз ама ме дразнят.. и за тва си правя.. и винаги след кола маска ми излизат пъпки които дори и не минават а само позавехват малко.. Тааааа ще ми препоръчате ли някво мазило?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Крем здраве. На мен веднъж от нещо /или от нищо, откъде да знам ;д/ ми бяха излезли върху едната плешка някакви пъпчици и се намазах и за ден-два минаха.

Цитирай Първоначално написано от zuzimuzi
    аре да се успокоиш малко ? момичето си задава въпроса цивилизовано и очаква нормален отговор. ебати ти във всяка тема ли мислиш да се зъбиш на хората ве? пуу
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Decu
    Крем здраве. На мен веднъж от нещо /или от нищо, откъде да знам ;д/ ми бяха излезли върху едната плешка някакви пъпчици и се намазах и за ден-два минаха.
    Мерси,ще пробвам

Дали няма да е добре да ги изсушиш с нещо?Ракия,спирт,хума,да търкаш,докато си под душа с гел за лице като Гарниер Пюр,ако имаш нещо подобно?

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Дали няма да е добре да ги изсушиш с нещо?Ракия,спирт,хума,да търкаш,докато си под душа с гел за лице като Гарниер Пюр,ако имаш нещо подобно?
    Ми те вече са сухи.. но ги има,виждат се и още повече се усещат,пък и не са 2-3 пробвах с гарниер пюр,ама... ефект не забелязах.. нз искам просто кожата ми отново да бъде гладка .. спирт.. той да ги изсуши окей,ама не и да ги премахне,пробвала съм и така ох нз.. ааа да попитам,за да знам понеже ми писна вече,с какво да се намажа след кола маска,за да не раздразня така кожата.. ? и да не ми се появяват пъпки.. странното е че навсякъде си правя кола а никъде освен по гърба не ми излизат пъпки :O и съм сигурна,че е от нея.. оХ.. ше зема да сменя козметика..

Re: Пъпки по гърба

Цитирай Първоначално написано от monityY
    От кола маска ми излизат винаги ужасни гнойни пъпки по гърба..как да се оттърва от тях? Кажете някакъв крем или нещо,което знаете че помага,моля ви! ;(
    Пробвай с силицилов спирт 1/2% и след това с крем Imex (за да заличи пъпката).Успех, аз така премахнах пъпките на братовчед ми.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Ужас... как може.. кола маска на гърба.. звучи гадно..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    +1
    Ти нормална ли си?!
    100% не си имала косъмчета,а мъхчета,които в последствие ще се превърнат в нещо УЖАСНО заради тази кола маска Не искам да си представям,на какво ще приличаш след 10-тина години ...

По-добре спри да ги махаш и ги изруси,защото съм сигурна,че не са толкова забележими!!!
    А ако толкова много ти пречат - фото и лазерна епилация!!!Ще дадеш повечко пари на веднъж,но поне няма цял живот да ти се налага да си правиш кола маска

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    +1
    Ти нормална ли си?!
    100% не си имала косъмчета,а мъхчета,които в последствие ще се превърнат в нещо УЖАСНО заради тази кола маска Не искам да си представям,на какво ще приличаш след 10-тина години ...

По-добре спри да ги махаш и ги изруси,защото съм сигурна,че не са толкова забележими!!!
    А ако толкова много ти пречат - фото и лазерна епилация!!!Ще дадеш повечко пари на веднъж,но поне няма цял живот да ти се налага да си правиш кола маска
    Да,и колко струва тази лазерна епилация?

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Нее, сериозно, за първи път чувам момиче да си прави кола маска на гърба Как успя изобщо да си видиш "мъхчето", че да те дразни? И коя част на гърба имаш предвид, долната, към кръста или...? Защото аз по принцип знам, че горната (вкл. раменете) има много мастни жлези и на доста хора им се появява акне точно там. Но явно при теб не е това, сигурно е някаква алергия към колата маска, де да знам
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си