.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на ubuntureload
    Намери си надуваема сузи....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от aztecs
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    az bih te posuvetvala da go kara6 na ru4na i kogato nqkoi den se vliybi6 da go napravi6 s tova momi4e povqrvai mi stryva si vurdurjanieto a i momi4etata su6to neobi4ame tvurde opitni mom4eta karate ni da se 4yvstvame nesig i vodi samo do problemi v bude6ta vruzka
    ABE DA TI KAJA NE E MNOGO OFERTA I TOVA SHTOTO AZ ZARADI TOVA ZAKYSNQH - "CHAKAH IDEALNATA" I NAKRAQ NE IZDYRJAH I VIKAM AIDE SHE IM PUSNA DA ME IMAT :P
    AMA NE SI PRAVA CHE VI KARAME DA SE CHUSTVATE NESIGURNI.
    AZ AKO PRAVQ SEX S PO-MALKA AKO ISKAM NESHTO DA PRAVI SHE I KAJA KAK DA GO NAPRAVI ZA DA MI HARESA....ZAVISI OT MYJA S KOGOTO SI, DALI SHE SE POKAJE KATO UCHITEL ILI PROSTO EDIN KOMPLEKSIRAN EBACH
    negovoreh za takava nesigyrnost prosto kogato love nqkoi i zn 4e e bil i s dr predi teb da go revnyva6 nesamo ot tqh no ot vs vsqka namira6 za opasna za teb i daje i nonstop da i povtarq6 kolko dyrji6 na neq prosto nqma na4in da ne se poburka daje i samo da pozdr nqkoq ot biv6ite si ili prosto po-hybava ot neq

Цитирай Първоначално написано от flix
    Цитирай Първоначално написано от kasanova1994
    az sam kat valk xD samo 4akam nqkoi si preloji uslugite XD
    ili otidi v klas i sa razrevi ta ta sajalqt momi4etata i da te naduhat xDDDDDDD
    Много си опитен бе...тигре...стана на 12 вече и съвети даваш...

Не виждам като не ти се прави,за какво трябва да правиш.Когато решиш,че искаш-тогава Не се сравнявай с приятелите си!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    da az sum ubeden 4e pove4eto ti priqteli sa pravili sex
    Btw te li ti go kazaha ili ti gi vidq? ...
    The Spark

Град
    Бургас
    хаха...подписът ти кърти,човек...:>

Повече от фен
    Хаха спамът ти кърти човек.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BiboW
    Хаха спамът ти кърти човек.
    Поздрави :>

Град
    София

ре

Намриш си приятелка и го правиш с нея Ако ли пак не както са казали някой отиваш на Рд Купон Дискотека и от там си хващаш някоя за сефтето за една вечер

Повече от фен
    Да се надяваме, че ще се случи скоро. Но както казват другите потребители - всичко с времето си.

Цитирай Първоначално написано от flix
    Нали ти казвам , че съм детенце :> Не съм бутал :> Само свирки са ми правили и съм правил минети :> Най-голямото ми постижение

Кфо му давате тея тъпи съвети от рода на "ходи на магистралата фани си некоя к**ва" или нещо от сорта...Кфо кат тфоите фр са го направили...?Е*али са 1 път и са са станали как се вика големите "е*ачи"!Виж какво почакай малко и сичко ше си е точно...не е нужно да избързваш точно в това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си