.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Боли я.. момичета кажете какво да правим

Имаме един малък проблем с аверката ми - половината пъти когато правим секс я боли като го вкарам и я караме само на орален, а в другата половина пъти всичко си е наред. Не намирам нищо странно когато я боли - ситуацията си е ок, тя е отпусната и доста овлажнена, но просто ми казва, че я боли.

Ще кажете да отиде на лекар, ама там е проблема. Тя твърдо отказва да ходи по лекари ВЪОБЩЕ, а какво остава за гинеколог Та момичета дайте някакви идеи защо може да се получават тия болки и може ли да направим нещо по въпроса?

п.п. и двамата сме на по 18

Re: Боли я.. момичета кажете какво да правим

Може да е еволюирала форма на "имам главоболие"
    Съгласен съм за лекарите, ама за гинеколог? Мен ако питаш работата мирише...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    Бургас
    да , по-добре да потърсите онлайн гинеколог

Предположих че някой ще си помисли това Връзката ни няма никакви проблеми и когато не я боли правим страхотен секс така че не е като "боли ме главата"

Съгласен съм за лекарите, ама за гинеколог?
    @blood_dodo това ще ми го разясниш ли?

Не е нужно да има проблеми, за да не й се прави секс, но ти знаеш най-добре
    Пък ако не е това то най-вероятно нещо не й е наред и трябва да се консултира със специалист.
    Greets

ponqkoga boli purvite nqkolko vkarvaniq a posle spira prez tsqloto vr li q boli

Вероятно мацката е по-тясна, затова я боли толкова. В началото аз бях същата, болката беше много силна. Трябва да я предразположиш хубаво, вкарай някое пръстче, а после си го вкарай бавно, внимателно и постепенно.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Цитирай Първоначално написано от ramm
    Съгласен съм за лекарите, ама за гинеколог?
    @blood_dodo това ще ми го разясниш ли?
    Избягвам болницата ако не е абсолютно наложително. Имам крайно негативно мнение за алопатичната медицина и приложението й във всекидневието.

-и за да не сметнете че си измислям разни филми - на такова мнение съм откакто един познат лекар отказа лекарство.
    Greets

BEBESHKO OLIO VINAGI POMAGA.
    AZ IMAM SYSHTIA PROBLEM POCHTI VSEKI PYT S VSQKA I TOVA MI E SPASENIETO INACHE NQMA SEX

Ами опитвам се да я предразположа всеки път, по принцип и двамата не сме фенове на дивашкия секс Ближа я докато не започне да се гърчи от кеф, но не и давам да свърши и през това време баавно си вкарвам пръста в нея, овлажнява се супер много така като я ближа ама по някой път я боли просто Пробвали сме тя да се опита да изтърпи малко да видим дали е временно само, ама не минава.

Иначе ми е казвала, че винаги си е била така. Някой път я боли, някой път не.

Поясни на твоята приятелка да не я нареча лигличка,че тя трябва да ходи на гинеколог когато има полови контакт и това не е срамно повечето момичета не ходят,а ТРЯБВА на контролен преглед..!Пробвай с орална любов първо после бавно нежно и ще стане няма къде да иде или просто не е отворена,като хората

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Някакви идеи какво по дяволите да й кажа за да я накарам да отиде на гинеколог? Пробвал съм почти всичко, проблема е че такова инат човек не познавам и не знам вече как да я накарам.. мислил съм да звънна да пием по 1 кафе с майка й и да й обясня как стоят нещата ама това няма ли да е като нож в гърба и после 1 месец да ми се сърди (аверката ми, не майка й)?

Град
    София
    В краен случай трябва да поговориш с майка й. Кажи й, че отказва да ходи на гинеколог. Тя ще намери начин да я поразпита и т.н. Но се разберете да не казва, че знае от теб.

Другия проблем е наистина с главоболието. Когато я боли - не й се прави. То е ясно.. Логиката е никва, веднъж да я боли, веднъж - не.

Има нещо гнило и се опитай д аразбереш к'во става. Чак на мен ми стана интересно, представяш ли си !?
    Don't tell me what I can or can't do !

тя е на 18 трябва да знае че е добре да се ходи на гинеколог що за глупости да отказва та то е за нейно добро
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от pam1
    тя е на 18 трябва да знае че е добре да се ходи на гинеколог що за глупости да отказва та то е за нейно добро
    Точно това съм й говорил много пъти ама само влиза и излиза (от главата й)

Kaji i 4e shte skusate ako ne otide na ginekolog..Kaji i 4e se pritesnqvassh za neq...nz i az mnogo mi e stranno....
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

Колкото и да ми се ебе няма да скъсам с приятелката ми заради секса...

Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Вероятно мацката е по-тясна, затова я боли толкова. В началото аз бях същата, болката беше много силна. Трябва да я предразположиш хубаво, вкарай някое пръстче, а после си го вкарай бавно, внимателно и постепенно.
    +1

според мене ти и твоята приятелка се хващайте в шепи и заминавай с нея на гинеколог,защото само той може да ви каже какво има,а не тука да гадаем
    Jivei dnes,zashtoto v4era nqma da se vurne,a utre moje da ne doide!

Цитирай Първоначално написано от Serendipitys

+1
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

абее никви гинеколози,тва са глупости.

боли я,защото когато..ъъ започвате,вагината е все още тясна.
    при почти всяко едно момиче е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си