- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Парене и сърбеж във вагината
Pochti 1 sedmica otkakto pravix sex bez prezervativ s priqtelq mi, s koito xodim ot 1god i malko... useshtam nqkak leko parene i surbej tam dolu, a posledniq pat me ponabolqva6e dokato pravixme sex [vchera] ne mislq 4e moje da sam xvanala ne6to ot nego ne go pravim za parvi pat taka, a da kajete che ne se poddurjam pak ne varvi nqkaksi - takache i tova ne e.Znam che e vreme za lekar nqkoi da kaje mnenie ot kakvo moje da e ...
*Заглавие на Кирилица
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ми лепнал ти е нещо
по-добре отивай на лекар. .![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
e kak takaПървоначално написано от AlokiNn
pravim sex samo edin s drug... ne e za parvi pat ...taka ot vazduha vazmojno li e
![]()
От къде да знаеш, че е чист?![]()
може да си хванала ЦИСТИТ.Имаш ли кръв в урината ?????
може да са гъбички
на мен ми се появяват когато пия антибиотици дълго (повече от 3-4 дни)
лекар!
Извинявай за тъпия въпросСигорна ли си че с момчето което го правиш е чист
Ако не си по добре отиди да се консултираш с лекар ако ти е лепнал нещо
![]()
mislq 4e ne,daje sam sig...i predi mi se e slu4valo ne6to podobno, kato sam go pravila s prezervativ ...nz kato se zamisli6 mai ot vsi4ko moje da e -samobrusna4ka,neponosimost kam nqkoi sprei za tqlo makar i da ne si praskam vatre okolo vaginata dali 6te ima problem ili dz ne6to podobno ...predi cikalПървоначално написано от Mamar4o
kajete vie kak mislite
![]()
някой от вас бил ли е болен наскоро и пил ли е антибиотици? най-вероятно ми изглежда тва...
не вярвам да има нещо общо с цикъла, а парене от самобръсначка много ме съмнява, спрейовете къде да ги пръскаш...
вземи иди на лекар утре, а недей да гадаеш само
moje da si sigurna 4e pravi sex samo s teb no...nali ste go pravili s prezervativ? toi dori i v na4aloto moje da e bil zarazen no 6tom ste polzvali kondom mislq 4e prosto e nqmalo kak da ti lepne ne6toПървоначално написано от pepeputkata
ili znam li sq da ne razvivam nqkvi gluposti tuka
nai dobre otidi na ginekolog.I az imax surbej (ne vodq polov jivot) i se okazaxa gubi4ki
a i naskoro za 2-3 dena i az kato pi6kax mi pare6e.. moje ne6to da sum se preturkala
![]()
nai dobre otidi na ginekolog i tvoq fr da otide na urolog i ako ste zarazeni sne6to da se lekuvate dvamata
![]()
Cruel Intentions
[quote="pepeputkata"]Pochti 1 sedmica otkakto pravix sex bez prezervativ s priqtelq mi, s koito xodim ot 1god i malko... useshtam nqkak leko parene i surbej tam dolu, a posledniq pat me ponabolqva6e dokato pravixme sex [vchera] ne mislq 4e moje da sam xvanala ne6to ot nego ne go pravim za parvi pat taka, a da kajete che ne se poddurjam pak ne varvi nqkaksi - takache i tova ne e.Znam che e vreme za lekar nqkoi da kaje mnenie ot kakvo moje da e ...
е може да е бил с друга и да ти е лепнал някаква инфекция , а може и да те е протрил , отиди на лекар . Ако си пила антибиотици най-вероятно е гъбична инфекция , ама за по-сигурно на лекар . . . успехчета
mislq 4e ste pravi s protrivaneto. malko se poolqxmei ako e ot tfa shte sedq i chakam da mine ne e strashno i povqrvaite na 10000% znam 4e e nqmal ni6to kakto i che ne pravi ni6to s nqkoq druga
![]()
Като си пееш Пенке ле, кой ли те слуша
не те виждам ако са гъбички как ще седиш и ще чакаш да ти мине
Успех!
Еее голяма оптимистка си най-добрия вариант си избра да мързелуваши да чакаш
Извинявайте много,ама не може да е 100% сигурна,че е само с нея!Първоначално написано от mysterious93
Направо да се неначуди човек що за безотговорни и глупави хора имало на тоя свят...сигурна била в приятеля си, на тоя свят мила моя в нищо не можеш да си сигурна..![]()
Гинеколог! и пълно изследване на кръвта....тука в форума нияма как дати помогнем!
Ми да ти е за урок - правете го с презерватив ... поне от болести предпазва!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Според мен най-добре е да отидеш на лекар,не мисля че ще намериш отговор тука![]()
Jivei dnes,zashtoto v4era nqma da se vurne,a utre moje da ne doide!
Айнщайн е казал нещо : 2 неща са безкрайни - Вселената и човешката простотия.За теб важи с пълна сила...Първоначално написано от icobug
po gore kaza 4e misli6 samo da si sedi6 i 4aka6 ... malko me sumnqva ako e ne6to seriozno da ti mine.... kazaxa ti ve4e xorata 4e moje da sa gubi4ki ili drugi po seriozni problemi... taka 4e hva6tai si ne6tata i pri lekar
Същите симптоми май са при гъбичките.Тряаа да отидеш на лекар.Ама не е нещо сериозно де.
Може да си се протъркала !От това може да е паренето..а за сърбежа спокойно може да са гъбички ако толко се притесняваш ходи на доктор