.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    И все пак ... не сме Баба Ванга!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Голям фен
    Отиди на лекар,бе момиче!!!
    Водиш полов живот,а не искаш да отделиш 30мин за един преглед.Това са твоите репродуктивни органи,от които един ден ще раждаш деца,това е твоето здраве.Може да е нещо безобидно,а може и да си ленала някоя гадост.Недей да си седиш и да чакаш и когато стане по-сериозно да се сетиш,че трябва да посетиш гинеколог.А ако не те интерсува твоето здраве,помисли за гаджето си.Ще се зарази и той и съвсем ще цъфнете В днешно време се лекуват горе-долу всички полово предавани инфекции,тъй че не занемарявай собственото си здраве.

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Ми да ти е за урок - правете го с презерватив ... поне от болести предпазва!
    +1

като изключим гъбичките, от тях и презервативът не може да те спаси, като пинг-понг са

Цитирай Първоначално написано от icobug
    писна ми с твойта вагина мършо измий си п****та или вари на лекар
    a na tewe kato ti e pisnalo az kfo da napravq, ne vlizai v taq tema i gotovo i ako ne vijda6 sam napisala po gore 4e sam dosta 4istoplatna

Цитирай Първоначално написано от DeadSilenceF
    Може да си се протъркала !От това може да е паренето..а за сърбежа спокойно може да са гъбички ако толко се притесняваш ходи на доктор
    opredeleno e protarkvane za6toto posledniq pat me bole6e dosta kato pravih sex i nikakvo udovolstvie I za tova li trqbva da otida na lekar smis za da mi mine 6te trqbvat li nqkakvi mazila i t.n. ili ot protarkvaneto prosto da se li6a ot sex primerno za 1 sed Ne mi se karaite iskam prosto da zn ina4e 6te otida na lekar ...

еми да може и от това да е, поне си се решила да отидеш на лекар

Голям фен
    Такам,а дали не е някаква алергия към латекса на презервативите.И затова се сетих

ми освен неговата хигиена не е на ниво незнам земи отиди на лекар
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Цитирай Първоначално написано от icobug
    Ама писна ми бе човек от тебе с твойта вагина и твоето парене абе натебе да не би да ти се е** бе земи си остей телефона тука па дано някой ти начеше вагината а
    ama ne me interesuvash we ne si mi zabaven i originalen.... i kato ne ti se zanimava s moita VAGINA ne te i karam deeba oxluva umrel i sam 2000 % sig 4e se kapq po chesto ot teb

Еми лепнал ти е нещо.Отиди на лекар.

Цитирай Първоначално написано от pepeputkata
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Ми лепнал ти е нещо
    e kak taka pravim sex samo edin s drug... ne e za parvi pat ...taka ot vazduha vazmojno li e
    хах има една бактерия която се нари4а Trixomanos vaginalis и тя се предава по полов път отиди на кожен лекар може да се развие и ще стане лошо нооо не искам да те плаша

Може да ти е лепнал нещо,но може и да не е толкова сериозно колкото си мислиш..понеже ние имаме час,,Здравно образование'' и наскоро госпожата ни разказваше че това парене и сърбене може да се получи и от възпален пикучен мехур,а той се възпалява ако са ти изтинали краката.Обличай се повече и все пак отиди на лекар за всеки случай
    Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ай бегай на гинеколог ма... кво ни чакаш нас да гадаем ??? пууу не се научехте,че като имате някъкви проблеми там отдоло , трябва на лекар да се отиде
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ай бегай на гинеколог ма... кво ни чакаш нас да гадаем ??? пууу не се научехте,че като имате някъкви проблеми там отдоло , трябва на лекар да се отиде
    Да, наистина .. от форума няма как да ти се окаже помощ. Все пак наистина е добре да отидеш на лекар, защото нали все пак затова има такава професия - за да се оказва помощ на пациента. Пък сега в крайна сметка това си е ТВОЕТО тяло, нищо немога да сторя по въпроса. Трябва сама да се погрижиш за него, за да не съжаляваш после, [ако се окаже нещо по-сериозно, което изисква лечение] че не си отишла на преглед ..

отиди на лекар бе момиче. Няма страшно просто ще те прегледа и ще ти даде лек
    Живей един път но както трябва
    Слънцето няма цяло лято да те радва ;]

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от manqka21
    отиди на лекар бе момиче. Няма страшно просто ще те прегледа и ще ти даде лек
    Просто ще ти напъха едно голям метално нещо (като ножица) в путката и ще те прегледа.

Не сериозно, ходи се прегледай или пробвай с учестено миене. Нещо от рода на всяка нощ и всяка сутрин.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

сиг имаш цистит .. но по - добре отиди на лекар
    Не е важно какъв си .. важно е с какъв си ..

Град
    Враца
    стига мрънкя и отивай на преглед
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

ot 2-3 dena imam sarbej i leko parene ne vodq polov jivot ne e raradi higienata no mislq 4e e ne6to kato alergi4na reaciq kam sapun koito polzvah predi 2-3 dena

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Кирилица и консултация с гинеколог.

Абе кирилицата в тоя форум не беше ли задължителна?! Избодох си очите да я чета тая шльокавица, ама айде.
    Мила, няма как да си сигурна, че приятеля ти спи само с теб... и като имаш такива симптоми- отивай на лекар. Ти какво очакваш от нас, да ти кажем диагноза и да ти напишем рецепта?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Стара тема от 2009.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си