- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Парене и сърбеж във вагината
И все пак ... не сме Баба Ванга!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Отиди на лекар,бе момиче!!!
Водиш полов живот,а не искаш да отделиш 30мин за един преглед.Това са твоите репродуктивни органи,от които един ден ще раждаш деца,това е твоето здраве.Може да е нещо безобидно,а може и да си ленала някоя гадост.Недей да си седиш и да чакаш и когато стане по-сериозно да се сетиш,че трябва да посетиш гинеколог.А ако не те интерсува твоето здраве,помисли за гаджето си.Ще се зарази и той и съвсем ще цъфнетеВ днешно време се лекуват горе-долу всички полово предавани инфекции,тъй че не занемарявай собственото си здраве.
+1Първоначално написано от xplay
като изключим гъбичките, от тях и презервативът не може да те спаси, като пинг-понг са![]()
a na tewe kato ti e pisnalo az kfo da napravq, ne vlizai v taq tema i gotovoПървоначално написано от icobug
i ako ne vijda6 sam napisala po gore 4e sam dosta 4istoplatna
![]()
opredeleno e protarkvane za6toto posledniq pat me bole6e dosta kato pravih sex i nikakvo udovolstvieПървоначално написано от DeadSilenceF
I za tova li trqbva da otida na lekar smis za da mi mine 6te trqbvat li nqkakvi mazila i t.n. ili ot protarkvaneto prosto da se li6a ot sex primerno za 1 sed
Ne mi se karaite iskam prosto da zn ina4e 6te otida na lekar ...
еми да може и от това да е, поне си се решила да отидеш на лекар![]()
Такам,а дали не е някаква алергия към латекса на презервативите.И затова се сетих![]()
ми освен неговата хигиена не е на ниво незнам земи отиди на лекар![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
ama ne me interesuvash weПървоначално написано от icobug
ne si mi zabaven i originalen.... i kato ne ti se zanimava s moita VAGINA ne te i karam
deeba oxluva umrel i sam 2000 % sig 4e se kapq po chesto ot teb
Еми лепнал ти е нещо.Отиди на лекар.
хах има една бактерия която се нари4а Trixomanos vaginalis и тя се предава по полов пътПървоначално написано от pepeputkata
отиди на кожен лекар
може да се развие и ще стане лошо
нооо не искам да те плаша
![]()
![]()
![]()
Може да ти е лепнал нещо,но може и да не е толкова сериозно колкото си мислиш..понеже ние имаме час,,Здравно образование'' и наскоро госпожата ни разказваше че това парене и сърбене може да се получи и от възпален пикучен мехур,а той се възпалява ако са ти изтинали краката.Обличай се повече и все пак отиди на лекар за всеки случай![]()
Свободата,Санчо е най-ценното нещо на този свят!! xD
Ай бегай на гинеколог ма... кво ни чакаш нас да гадаем ??? пууу не се научехте,че като имате някъкви проблеми там отдоло , трябва на лекар да се отиде![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да, наистина .. от форума няма как да ти се окаже помощ. Все пак наистина е добре да отидеш на лекар, защото нали все пак затова има такава професия - за да се оказва помощ на пациента. Пък сега в крайна сметка това си е ТВОЕТО тяло, нищо немога да сторя по въпроса. Трябва сама да се погрижиш за него, за да не съжаляваш после, [ако се окаже нещо по-сериозно, което изисква лечение] че не си отишла на преглед ..Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
отиди на лекар бе момиче. Няма страшно просто ще те прегледа и ще ти даде лек![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей един път но както трябва
Слънцето няма цяло лято да те радва ;]
Просто ще ти напъха едно голям метално нещо (като ножица) в путката и ще те прегледа.Първоначално написано от manqka21
Не сериозно, ходи се прегледай или пробвай с учестено миене. Нещо от рода на всяка нощ и всяка сутрин.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
сиг имаш цистит .. но по - добре отиди на лекар![]()
Не е важно какъв си .. важно е с какъв си ..
стига мрънкя и отивай на преглед
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
ot 2-3 dena imam sarbej i leko parene ne vodq polov jivot ne e raradi higienata no mislq 4e e ne6to kato alergi4na reaciq kam sapun koito polzvah predi 2-3 dena
^Кирилица и консултация с гинеколог.
Абе кирилицата в тоя форум не беше ли задължителна?! Избодох си очите да я чета тая шльокавица, ама айде.
Мила, няма как да си сигурна, че приятеля ти спи само с теб... и като имаш такива симптоми- отивай на лекар. Ти какво очакваш от нас, да ти кажем диагноза и да ти напишем рецепта?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Стара тема от 2009.