- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Надарен съм а гаджето е девствено
Ми аз съм на 26 имам гадже на 18..
Момичето ми твърди, че е девствена, а аз съм надарен - 20 см...
Не знам дали ще се получи изобщо.. съвет?
ще се получи . . . ама трябва да си много нежен и внимателен и не наведнъж целият и преди това повече орална любов от твоя страна за да я навлажниш и възбудиш хубаво и после много бавно и нежно и ще стане . . . след вторият-третият път мисля , че изобщо няма да има проблеми
Кое да се получи?
Щом е девствена,ще чакаш докато реши че е готова да прави секс.
Хм това пак какво общо има че си надаренАко се обича те и 2-та и ако тя е навита за секс къв е проблема
Нали за това сте заедно винаги има 1 път за всичко ...
Ако тя е съгласна и ти си сигорен давай
![]()
Естествено че ще се получи,просто трябва да я загрееш предварително и по внимателно! Желая ти успех и незабравимо прекарване![]()
ползвайте смазка и всичко ще е окей.и не забравяй капутите ман![]()
благодаря ви, много сте любезни.. за 1 минута 10 отговора
значи ще я лижа и после със смазка... ?
има един модел на sportex дето върви със едно плички смазка, дали е подходящо ?
Абе зимаш си някви презервативи 1 лубрикант предразполагаш я и по-нежната и става работата
да едва ли ще има проблем . . . но пак ти казвам най-важното е ти да си много внимателен и нежен . . . Успех4еее![]()
Попринцип мисла че в сички модели на Sportex има текова пликчеАко не се лъжа също тека в Durex червения има също тека и в Sure има
![]()
Гледай в любовната игра да се представиш достатъчно добре и да я възбудиш максимално и постепенно навлизай в нея.Не е нужно да става от първия път.Опитвайте пак и пак докато се получи.
P.S Направи първия и път назабравимо преживяване.
та ти още не си я проверявал дали е девствена ?Първоначално написано от sviniata
![]()
ne i go vkarvai izvednug i ne celiq purvo na4alno
Ами важна е любовната игра,ако не е достъчно възбудена което е нормално -все пак и е първи път,вземи и лубрикант.И отначало вкарай едно пръстче после и второ,но бъди много нежен и внимателен.И после вече минавате към същинската част като там трябва много да си нежен.Айде успех![]()
Са кво хвалиш се че пишката ти е 20см или че мацката ще ти пусне!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Според мен няма да има никакъв проблем стига да се спазят съветите дадени по-горе. И успех!
Завърна се нов и подобрен а? Евала! Без теб нещо форума ми е скучен.Първоначално написано от ubuntureload
А по темата:какъв проблем очакваш да има?
Какво да се получава? То, свиньо, поне си надарен радвай са.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
100%
ама помнякога не ми се иска да съм надарен..
истинска мъка е докато влезе, и даже само до половината... а и боли
е не мен де![]()
бъди внимателен)
БлЯя..БлЯ...
Е добре сляпа ли си поста над теб е може би същия
az puk mislq 4e se 4udi kfo da pravi i spodelq ...Първоначално написано от ubuntureload