- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Четете ли "Хай Клуб"
Мама преди години ми носеше по много от работата й. ;д
Иначе да съм си купила 5 списания макс заради някой друг плакат. Не струва общо взето списанието. : )
хубави времена бяхаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
иначе сега да давам пари за тая простотия, не мерси![]()
И аз го чета.Интересно ми е списанието,когато няма какво да правя го чета.И не мисля че е простотия![]()
What i want is obvious , what i love is unique
супер тъпото списание.
нито ме интересува няква 'звезда' с кой спала,друга кви обувки си купила,сложила си цици и т.н.
Пф, излишни пари за глупости нямам.
Преди 2-3-4 годинки постоянно си купувах някакви списания. И 'Хай клуб', и някакви такива подобни. Сега не ме вълнуват нещата, за които пишат в тези списания => не си ги купувам. ;p
Т'ва са глупости... за какво да си давам парите.
По-добре събери малко повече пари и си купи една книга, хем по-дълго ще четеш, хем повече ще се образоваш...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Не, чета списания само в краен случай.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аз пък по едно време си го взимах всяка седмицабеше ми много готино и сега сигурно имам около 50-60 броя в нас
ам...доста трудно спрях да си го купувам..тва си е голяма зарибявка..и сега много рядко ако ме заинтересува корицата си го взимам..но не чета.
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Мястото на тва е в кофата? И на списанието и на темата.
По едно време редовно си го купувах,вскъщи имам много плакати,но вече спрях..
Суетата.Моят любим грях.
От 5 до 7 клас доста често го купувах (то си е за тая възраст)
Сега съм събрала един куп хартия за рециклиране (стари броеве на Хай Клуб, Браво и 19 минути, на което успявам да оползотворя кръстословицата и судоку-то)![]()
и аз зарад плакатите ..... Бе то в него все има някой друга сбъркана подробност.Преди беше по добро... сега съвсем обозя
Да, купувам си го.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Купувал съм го чат-пат преди около година, предимно като четиво предимно за случаите, когато съм в някакъв транспорт - ами, по-добре за тези пари да си купя ШОК и Контра - същите неща пишат, само че са в пъти повече страници, а и понякога тези уж "жълти" вестници засягат къде-къде по-важни проблеми, отколкото например циците на Иванина, новото чалга-гадже на Коко Динев, ще се жени ли Софи Маринова за сина си и разни такива...
Левски шампион але але!
[quote="zloto"]От 5 до 7 клас доста често го купувах (то си е за тая възраст)
Защо мислиш че списанието е за тази възраст ?!
не думай...Първоначално написано от ToniStoraro
пп:юслес спам
[quote="Fiki_"]Ми щото е тъпо. По времето, когато си го купувах не пишеха за чалгаджийки, но сега нали се опитват да спечелят повече читатели, започнаха да пишат и за тях. Клюки, интрижки, коя има ново гадже, коя,се напила на някой купон, коя се снимала гола в някой клип...Първоначално написано от zloto
Мразя тези списания тип Блясък и Хай Клуб. Просто някак си ги минах тези неща...
Рядко го купувам,най-много по 1-2 броя годишно заради плакатите.Нищо особено не пише вътре,безинтересно е.
Ми не знам защо, но никога не са ми били интересни такива неща..независимо от списанието... Имаше време, когато ги купувах без даже да знам защо, но сега нямам никакво желание за това![]()
Не са ми интересни, даже са ми скучни и изкуствени... Не знам дали конкретно в това има, но има една статия, където хора пишат някакви проблеми и някой им отговаря... Има пъти, в които бих си куила списание само заради тях![]()
убиват ме някои гениални мъдрости
![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Четях го като бях 6-7 клас.
има неща ,които ме радват . купувам си го когато ми кефнеили ако са пуснали готин плакат
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
[quote="zloto"]Първоначално написано от Fiki_
Не ме разбра,попитах защо мислиш,че списанието е само за тази възраст ?! Иначе разбрах,че повечето не си го купувате защото било тъпо![]()
Ооо преди години си го купувах редовно![]()
Цялата ми стая е в плакати от "Хай клуб"![]()
Вече обаче не ми е интересноСега ме вълнуват списания кат Grazia,Meri,Cosmopolitan,Joy и т.н.
![]()