.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Paul van Dyk (България) 18.04.2009!

Е,някой ще ходи ли на концерта му в Зимния Дворец?Билетите варират от 35,45 и 55лв.Ако да,то кажете харесва ли ви Пол като DJ и харесвате ли музиката и стилът му като цяло?Бих желал и да чуя отзиви от концерта му,ако ходите.Фен съм от скоро на Транс-а и искам да разбера как е било усещането .Аз тъй като живея в New York,ще чакам да дойде тук и със сигурност ще го посетя.Тъй като разбрах,че това е една от най-честите му дестинации,което ме прави доста щастилв
    Е... вие сте?
    <3 Trance

Ааа изпревари ме с темата!

Как ми се ще да отида .. Още от сега знам, че усещането ще е невероятно!
    Само гледай ако ходиш на концерта да не си много близо до колоните, че после поне 5 дена няма да чуваш нормално!

Град
    Страстно село. :D
    Може и да намина, още нищо не се знае.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    По 35 вече няма.. имаше в предварителната продажба, която беше декември месец, когато си взех билета

Иначе аз съм там 10000 %

Град

Re: Paul van Dyk (България) 18.04.2009!

Цитирай Първоначално написано от grenth
    Е,някой ще ходи ли на концерта му в Зимния Дворец?Билетите варират от 35,45 и 55лв.Ако да,то кажете харесва ли ви Пол като DJ и харесвате ли музиката и стилът му като цяло?Бих желал и да чуя отзиви от концерта му,ако ходите.Фен съм от скоро на Транс-а и искам да разбера как е било усещането .Аз тъй като живея в New York,ще чакам да дойде тук и със сигурност ще го посетя.Тъй като разбрах,че това е една от най-честите му дестинации,което ме прави доста щастилв
    Е... вие сте?
    <3 Trance
    Иначе след като мине партито, ще ти дам снимки, клипове, разкази на хора, които са били там.. ще ти се замае главата да четеш Само да дойде 18ти април..

а след това и 13 юни, за да видим световноизвестното трио, което е на #4 позиция на DJ Mag Top 100 Djs Of The World - ABOVE & BEYOND

Лелеееее и Above & Beyond ли беееее ... каква добра година само!

Град
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Лелеееее и Above & Beyond ли беееее ... каква добра година само!
    Дай си скайпа н лично съобщение ако може де

ami da popitam .. ako resha da hodq na tozi koncert a nqmam 18 ima li problem ako e sled 10 chasa i s men nqma pridryjitel nad 18? Kak stava v takyv skychai? Ili togava nqma da proverqvat ??? Che s edin frs iskame da otidem no nqmame 18 i neznaem dali da davame v takyv slychai pari za bileti .. zashtoto 35 lv ne sa malko!!!!!! pls otgoworete?
    Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
    таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]

Град
    Цитирай Първоначално написано от DollsiiTa
    ami da popitam .. ako resha da hodq na tozi koncert a nqmam 18 ima li problem ako e sled 10 chasa i s men nqma pridryjitel nad 18? Kak stava v takyv skychai? Ili togava nqma da proverqvat ??? Che s edin frs iskame da otidem no nqmame 18 i neznaem dali da davame v takyv slychai pari za bileti .. zashtoto 35 lv ne sa malko!!!!!! pls otgoworete?
    Здравей..
    Значи.. щом едно парти е толкова голямо.. с такава голяма реклама.. с толкова много хора.. и щом е написано, че хора под 18 не могат да влезнат.. просто няма да ви пуснат.. в Ескейп да речем ако беше.. шанс да влезете шяхте да имате.. макар и минимален.. в Ялта примерно НИКОГА няма да ви пуснат, щом нямате 18.. не мсиял, че ще ви пуснат и в зимния на такова голямо парти, щом нямате 18..
    съжалявам много.. ако искате пробвайте, но аз просто така си мисля.. охрана на такива партита винаги има.. и проверяват.. на Тиесто /което парти беше също толкова голямо като събитие/ проверяваха..

----------------

Ето го и Flyer-чето:

----------------

А Ето го и плаката, който доста куцо отлепих хаха.. барем с билета ми за партито

Град
    в калта
    проверяваха на тиесто ама имаше и много вътре дето нямаха 18 и бяха без никви придружители аз като се умъквах точно зад мен имаше поне 4-5 такива индивида и се радваха че са влезнали
    "If someone dreams alone, it's only a dream. If people dream together, it's the beginning of a new reality."

Град
    Еми дано пуснат.. ама ако не те пуснат и си дал напразно 45лв.. гориш много..

Град
    в калта
    определено ще е мн добро
    задължително съм там
    ииии евентуално ако решиш да ходиш ти пожелавам успех и да не те спират
    "If someone dreams alone, it's only a dream. If people dream together, it's the beginning of a new reality."

Град
    аз ще съм с група около 50 човека, така че ако някой си няма компания - свиркайте! Приемаме всеки

Град
    в калта
    очаквай вклучване

Град
    в такъв случай следи темата.. защото най-вероятно ще се срещнем в деня на партито по-раничко с известен брой хора /след като посрещнем тези, които не са от София/ и ще подгреем някъде - я в някой апартамент на фона на музиката на Пол, я в някоя пицария или друго заведение да хапнем и да си полафим..

за сега само предполагам, че така ще стане, не съм сигурна.. но за всеки случай следи темата
    Ако има нещо, тук ще го кажа И вече който иска разеняме някви снимки, за да се познаем и се уговаряме нещо
    Обикновено се събираме, но ще видим за тоя път

Град
    в калта
    ще следя все пак има още месец и половина
    пъ ев ако не моеме се разберем
    и сам война е войн

Град
    е, сам не е интересно ще се разберем, няма страшно

Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Ааа изпревари ме с темата!

Как ми се ще да отида .. Още от сега знам, че усещането ще е невероятно!
    Само гледай ако ходиш на концерта да не си много близо до колоните, че после поне 5 дена няма да чуваш нормално!
    Хаха...мерси за предупреждението ще гледам да внимавам,че и без туй взех нещо да не дочувам,не искам да углушея напълно

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Е... вие сте?
    <3 Trance
    Иначе след като мине партито, ще ти дам снимки, клипове, разкази на хора, които са били там.. ще ти се замае главата да четеш Само да дойде 18ти април..

а след това и 13 юни, за да видим световноизвестното трио, което е на #4 позиция на DJ Mag Top 100 Djs Of The World - ABOVE & BEYOND
    Мерси много,че ще ме държиш в течение А... да те питам можеш ли да дадеш скайп ала...бала на личен :P ъ....и да...това на снимката със Шулц да не си ти?

Сигурно ще е яко ! Дано да отида!

Много искам обаче Darude да дойде в България!
    Human
    Robot
    We are human,after all
    Much in common
    After all.

Град

Е... вие сте?
    <3 Trance

Мерси много,че ще ме държиш в течение А... да те питам можеш ли да дадеш скайп ала...бала на личен :P ъ....и да...това на снимката със Шулц да не си ти?
    За нищо На лична ще ти изпратя скайп да си полафим малко виждам клип на ди джей Ша - Crawling - наистина една перфектна песничка БРАВО.. Shah е един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ

А за снимката.. дам.. аз съм с него беше тук на 7ми ноември миналата година и все още си го посмням като че беше вчера.. тоя човек ме накара да се разплача от удоволствие след като пусна

Art of Trance - Madagascar (Richard Durand Remix)
    и Markus Schulz Featuring Dauby - Perfect (Agnelli & Nelson Remix)

ето направо един частично възстановен траклист. да видите какво пусна маркъс..
    01 ID
    02 Mike Foyle pres. Statica - Bittersweet Nightshade
    03 ID
    04 D:folt feat. Marcie - I Come Running (Tydi Dub / Markus Schulz Edit)
    05 Mr Sam Featuring Claud9 - Cygnes
    06 Chance Jumpers - Korona (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
    07 Above & Beyond vs. Mr. Pit - Shana Can't Sleep (Armin Van Buuren Mashup)
    08 Jochen Miller - 9 Minutes
    09 Hammer & Herbick feat. Boytronic - You (Dyor's Big Room Remix)
    10 Wippenberg - Chakalaka
    11 Marc Vision - Time Gate (Arnej's Minimal Drum Dub)
    12 Cass & Slide - Perception (ID (Re)mix)
    13 Derelict - Rescue me (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
    14 Markus Schulz Featuring Dauby - Perfect (Agnelli & Nelson Remix)
    15 Gareth Emery vs. Delerium - This is Silence (Black Army Mashup)
    16 Jochen Miller - Lost Connection
    17 ID
    18 Offer Nissim feat. Maya - For your love ( Sied Van Riel remix)
    19 Mark Knight & Funkaganda vs Paul Thomas - Arena (MKs Very Clubby Mix)
    20 Markus Schulz - The New World (Markus Schulz Coldharbour Mix)
    21 Evgeny Bardyuzha - Bali (Arnej Remix)
    22 Sia - Buttons (Markus Schulz Return to Coldharbour Dub Mix)
    23 Markus Schulz Featuring Departure - Cause You Know (Nic Chagall Remix)
    24 Giuseppe Ottaviani feat. Stephen Pickup - No More Alone
    25 Markus Schulz & Andy Moor - Daydream (Lemon & Einar K Uplifting Remix)
    26 Rank 1 - Airwave (Remix)
    27 ID
    28 Art of Trance - Madagascar (Richard Durand Remix)
    29 John O'Callaghan Featuring Audrey Gallagher - Big Sky (Markus Schulz AX Remix)
    30 Rex Mundi vs. Ronski Speed - Perspective Space (Markus Schulz Mashup)

Стига дееееееееееееееееее аз тамън се зарадвах и скивах това за под 18 .... Не е чеснооо ...

Град
    пробвай все пак ако искаш.. може и да те пуснат.. ако си с придружител.. дано..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Haide i az da se vklu4a.Az s moqta banda 6te propusnem Paul van Dyk,no za smetka na tova sum na 21vi tozi mesec na Tiesto v Buckure6t,koeto li4no za men si e dosta po-golqmo subitie.Paul 6te go uvaja sledva6tiq put mai. Priqtno izkarvane na vsi4ki,koito 6te sa tam,da razkazvate posle

пробвай все пак ако искаш.. може и да те пуснат.. ако си с придружител.. дано..
    Аз че ще пробвам задължително! =]]]
    Ехх що мама не ме роди 2 години по-рано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си