- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Paul van Dyk (България) 18.04.2009!
Е,някой ще ходи ли на концерта му в Зимния Дворец?Билетите варират от 35,45 и 55лв.Ако да,то кажете харесва ли ви Пол като DJ и харесвате ли музиката и стилът му като цяло?Бих желал и да чуя отзиви от концерта му,ако ходите.Фен съм от скоро на Транс-а и искам да разбера как е било усещането.Аз тъй като живея в New York,ще чакам да дойде тук и със сигурност ще го посетя.Тъй като разбрах,че това е една от най-честите му дестинации,което ме прави доста щастилв
Е... вие сте?
<3 Trance
Ааа изпревари ме с темата!![]()
Как ми се ще да отида .. Още от сега знам, че усещането ще е невероятно!
Само гледай ако ходиш на концерта да не си много близо до колоните, че после поне 5 дена няма да чуваш нормално!![]()
По 35 вече няма.. имаше в предварителната продажба, която беше декември месец, когато си взех билета
Иначе аз съм там 10000 %
Иначе след като мине партито, ще ти дам снимки, клипове, разкази на хора, които са били там.. ще ти се замае главата да четешПървоначално написано от grenth
Само да дойде 18ти април..
а след това и 13 юни, за да видим световноизвестното трио, което е на #4 позиция на DJ Mag Top 100 Djs Of The World - ABOVE & BEYOND
Лелеееее и Above & Beyond ли беееее ... каква добра година само!![]()
![]()
![]()
Дай си скайпа н лично съобщениеПървоначално написано от s1NNer
ако може де
![]()
ami da popitam .. ako resha da hodq na tozi koncert a nqmam 18 ima li problem ako e sled 10 chasa i s men nqma pridryjitel nad 18? Kak stava v takyv skychai? Ili togava nqma da proverqvat ??? Che s edin frs iskame da otidem no nqmame 18 i neznaem dali da davame v takyv slychai pari za bileti .. zashtoto 35 lv ne sa malko!!!!!! pls otgoworete?
Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
Здравей..Първоначално написано от DollsiiTa
Значи.. щом едно парти е толкова голямо.. с такава голяма реклама.. с толкова много хора.. и щом е написано, че хора под 18 не могат да влезнат.. просто няма да ви пуснат.. в Ескейп да речем ако беше.. шанс да влезете шяхте да имате.. макар и минимален.. в Ялта примерно НИКОГА няма да ви пуснат, щом нямате 18.. не мсиял, че ще ви пуснат и в зимния на такова голямо парти, щом нямате 18..
съжалявам много.. ако искате пробвайте, но аз просто така си мисля.. охрана на такива партита винаги има.. и проверяват.. на Тиесто /което парти беше също толкова голямо като събитие/ проверяваха..
----------------
Ето го и Flyer-чето:
----------------
А Ето го и плаката, който доста куцо отлепих хаха.. барем с билета ми за партито
![]()
проверяваха на тиесто ама имаше и много вътре дето нямаха 18 и бяха без никви придружители аз като се умъквах точно зад мен имаше поне 4-5 такива индивида и се радваха че са влезнали
"If someone dreams alone, it's only a dream. If people dream together, it's the beginning of a new reality."
Еми дано пуснат.. ама ако не те пуснат и си дал напразно 45лв.. гориш много..
определено ще е мн добро
задължително съм там
ииии евентуално ако решиш да ходиш ти пожелавам успех и да не те спират
"If someone dreams alone, it's only a dream. If people dream together, it's the beginning of a new reality."
аз ще съм с група около 50 човека, така че ако някой си няма компания - свиркайте! Приемаме всеки![]()
очаквай вклучване![]()
в такъв случай следи темата.. защото най-вероятно ще се срещнем в деня на партито по-раничко с известен брой хора /след като посрещнем тези, които не са от София/ и ще подгреем някъде - я в някой апартамент на фона на музиката на Пол, я в някоя пицария или друго заведение да хапнем и да си полафим..
за сега само предполагам, че така ще стане, не съм сигурна.. но за всеки случай следи темата
Ако има нещо, тук ще го кажаИ вече който иска разеняме някви снимки, за да се познаем и се уговаряме нещо
Обикновено се събираме, но ще видим за тоя път![]()
ще следя все пак има още месец и половина
пъ ев ако не моеме се разберем
и сам война е войн![]()
е, сам не е интересноще се разберем, няма страшно
![]()
Хаха...мерси за предупреждението ще гледам да внимавам,че и без туй взех нещо да не дочувам,не искам да углушея напълноПървоначално написано от s1NNer
![]()
Мерси много,че ще ме държиш в течениеПървоначално написано от SpAcE_LaDy
А... да те питам можеш ли да дадеш скайп ала...бала на личен :P ъ....и да...това на снимката със Шулц да не си ти?
![]()
Сигурно ще е яко ! Дано да отида!
Много искам обаче Darude да дойде в България!
Human
Robot
We are human,after all
Much in common
After all.
За нищоПървоначално написано от grenth
На лична ще ти изпратя скайп
да си полафим малко
виждам клип на ди джей Ша - Crawling - наистина една перфектна песничка
БРАВО.. Shah е един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ
А за снимката.. дам.. аз съм с негобеше тук на 7ми ноември миналата година и все още си го посмням като че беше вчера.. тоя човек ме накара да се разплача от удоволствие след като пусна
Art of Trance - Madagascar (Richard Durand Remix)
и Markus Schulz Featuring Dauby - Perfect (Agnelli & Nelson Remix)
ето направо един частично възстановен траклист. да видите какво пусна маркъс..
01 ID
02 Mike Foyle pres. Statica - Bittersweet Nightshade
03 ID
04 D:folt feat. Marcie - I Come Running (Tydi Dub / Markus Schulz Edit)
05 Mr Sam Featuring Claud9 - Cygnes
06 Chance Jumpers - Korona (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
07 Above & Beyond vs. Mr. Pit - Shana Can't Sleep (Armin Van Buuren Mashup)
08 Jochen Miller - 9 Minutes
09 Hammer & Herbick feat. Boytronic - You (Dyor's Big Room Remix)
10 Wippenberg - Chakalaka
11 Marc Vision - Time Gate (Arnej's Minimal Drum Dub)
12 Cass & Slide - Perception (ID (Re)mix)
13 Derelict - Rescue me (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
14 Markus Schulz Featuring Dauby - Perfect (Agnelli & Nelson Remix)
15 Gareth Emery vs. Delerium - This is Silence (Black Army Mashup)
16 Jochen Miller - Lost Connection
17 ID
18 Offer Nissim feat. Maya - For your love ( Sied Van Riel remix)
19 Mark Knight & Funkaganda vs Paul Thomas - Arena (MKs Very Clubby Mix)
20 Markus Schulz - The New World (Markus Schulz Coldharbour Mix)
21 Evgeny Bardyuzha - Bali (Arnej Remix)
22 Sia - Buttons (Markus Schulz Return to Coldharbour Dub Mix)
23 Markus Schulz Featuring Departure - Cause You Know (Nic Chagall Remix)
24 Giuseppe Ottaviani feat. Stephen Pickup - No More Alone
25 Markus Schulz & Andy Moor - Daydream (Lemon & Einar K Uplifting Remix)
26 Rank 1 - Airwave (Remix)
27 ID
28 Art of Trance - Madagascar (Richard Durand Remix)
29 John O'Callaghan Featuring Audrey Gallagher - Big Sky (Markus Schulz AX Remix)
30 Rex Mundi vs. Ronski Speed - Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
Стига дееееееееееееееееее аз тамън се зарадвах и скивах това за под 18 ....Не е чеснооо ...
пробвай все пак ако искаш.. може и да те пуснат.. ако си с придружител.. дано..
Haide i az da se vklu4a.Az s moqta banda 6te propusnem Paul van Dyk,no za smetka na tova sum na 21vi tozi mesec na Tiesto v Buckure6t,koeto li4no za men si e dosta po-golqmo subitie.Paul 6te go uvaja sledva6tiq put mai. Priqtno izkarvane na vsi4ki,koito 6te sa tam,da razkazvate posle![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Аз че ще пробвам задължително! =]]]Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Ехх що мама не ме роди 2 години по-рано![]()