.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на teenems
    на една реклама по City tv видях отдоло да пише

лица под 18 не се пускат

не знам дали е истина ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

^ Да .. днеска отскубнах един негов плакат на който пише същото ;(;(

бтв някой да му се намира излишен плакат от Тиесто?

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    ^ Да .. днеска отскубнах един негов плакат на който пише същото ;(;(

бтв някой да му се намира излишен плакат от Тиесто?
    Едва ли ня някого изобщо му се намира плакат от Тайс хаха

Град
    ПОКЛОН ПРЕД* =D> PAUL =D> VAN =D> DYK =D> * ЗА СНОЩНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ТРАНС ЕНЕРДЖИ В УТРЕХТ, ХОЛАНДИЯ.. САМО ЕДНА ДУМА "ПЕРФЕКТЕН" =D>=D>=D>=D> Не вярвах, че може да ме накара да се чувствам така.. дори и слушайки през онлайн стрийм! ЛоЛ.. Ако ПУСКА ТАКА на 18.04, НЯМА Д ОЖИВЕЕМ, ХОРАААА, ОБЕЩАВАМ ВИ ГО... ЛЕЛЕ МАЙКОOО =D> беше по-добре дори и от.. АРМИН

СВАЛЕТЕ СЕТА И ГО ЧУЙТЕ ОТ ТУК:
    http://www.megaupload.com/?d=Q6IRVT33

Еее...да се е*а ка можах да пропусна Транс събтието на годината ... не успях да седна вчера на ПС-то иначе Спейс–лейди мерси за плейлистата все пак аз съм grenth* в скайп-а Сега ще чуя Пол как ги е разбивал вчера ...мерси за линка

П.С абе...да питам ако вчера е било Транс Енерджи защо плейлистата бачка,в смисал сега като пусна стрийма и вървят някви песни.Да не продължава повече от 1 ден?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Az su6to bqh na liniq sno6ti i se izkefih na MAX na predstavqneto na Paul.Na momenti se izkefih pove4e ot kolkoto na Tiesto,a kakvo ostava za Armin?

Град
    Цитирай Първоначално написано от grenth
    Еее...да се е*а ка можах да пропусна Транс събтието на годината ... не успях да седна вчера на ПС-то иначе Спейс–лейди мерси за плейлистата все пак аз съм grenth* в скайп-а Сега ще чуя Пол как ги е разбивал вчера ...мерси за линка

П.С абе...да питам ако вчера е било Транс Енерджи защо плейлистата бачка,в смисал сега като пусна стрийма и вървят някви песни.Да не продължава повече от 1 ден?
    Не, партито е само една нощ.. има 4 сцени - Main Stage Future Stage, Classic Stage и High Contrasts Stage.. ама не се сещам сега за нея.. но е възможно да въртят сетовете по радиата..

иначе ето разказ на един от нашите прятели, който беше на събитието и го е преживал от близо..

Цитирай Първоначално написано от tiestofanatic
    Здравейте и от мен :b_b:

- Да споделя и моите впечетления за ТЕ.
    Ще почна от самата зала: Огромна е!
    Всъщност залите са дори повече от 4 и са свързани с големи коридори. Мain Stage-а съответно беше най-голямата зала. Незнам с какъв капацитет е но можеби 25000 и нагоре. Това може да ви звучи добре но за мен това е първия недостатък който ми направи впечетление.
    След като имаше 4 сцени, съответно народа се беше пръснал навсякъде и като цяло до началото на Армин беше сравнително рехаво на Main Stage-а. Това дори бе по-добрия вариант.
    Малко преди началото на Аrmin народа масово взе да се преселва в Main Stage-а и за кратко време настана такава пресована работа, с обилно количество задух, жега, плазма от носеща се пот във въздуха и естествено липса на почти всякакво пространство за денс.
    Но да кажем майната му на това. По-големия проблем бе че бивайки зала тип огромен склад, тези които бяха в по-предните редици (и аз бях там за известно време на 2 пъти) виждаха сцената точно пред тях но не виждаха мнoгoто други лазери, прожектори и ефекти ставащи зад тях.
    Tези които пък бяха в средата (както установих) имаха най-добра гледка а и sound, но понеже сцената като цяло не беше много вдигната и започваше да се губи сред морето от хора по-напред.
    Тези които пък бяха по-назад - не разбираха изобщо какво ставаше на сцената, звука се размазваше, а и лазерите вече нямаха силата на насочения си лъч и се виждаше само някакви отблясъци някъде отпред. Самата сцена според мен като идея беше оформена добре но екраните зад нея бяха ниско и недостатъчно (според мен) и се губеха зад паяжинообразния декор (които иначе беше добре замислен и направен).

Сега за музиката: Първия DJ на Main Stage-а - Tydi беше с намален звук и почти никакви светлини (заради прдстоящите Armin и PvD) и беше някак постно. Обидно дори. Самото откриване не беше впечетляващо. Не лоша media но доста обикновенна за 15 годишнина на ТЕ. Трябваше нещо грандиозно а не старо и изтъркано.

По време на първия set обиколихме останалите сцени с Тrancefer, Quicksilver4е и Аlaindelone за да видим как е там. Тях сега няма да ги коментирам, ако някои иска ще се спра и на тях но само да кажа че Future Stage-а беше трагедия, селска дискотека с няколко голи крушки завити на едни тръбички.

Последвалия set на John О'callaghan беше много динамичен и надъхващ за предстоящия Аrmin. Човека къртеше мивки просто и залата бе полудяла. Вече имаше и някои светлинни ефекти. Сета му завърши с поредица зареждащи парчета и остави публиката в очакване на нещо още по-неземно и наелектризиращо.
    Това обаче не се случи за всеобща почуда на всички. Аrmin беше френетично представен и аплодиран от десетките хиляди тръпнещи в очакване но той започна много унило, бавно и монотонно след като O'callaghan му бе подгрял до полуда залата.

Същото се случи и на Transmission 2008 в Прага когато сета на Markus Shulz беше размазващ и всички очакваха Ferry да ги понесе още по-високо но тогава той с избора си на началните тракове просто приспа залата. След 4-5 парчета се поправи и взриви публиката .
    Така стана и с Аrmin но при него продължи до 7-8 парче ако не се лъжа. След това на мен лично в по-голямата си част ми хареса а и чух някои настоящи любими мои парчета но наистина като чели трябваше да подбере по-енергични парчета за такъв event.

При началото на PvD доста хора се изнесоха. Имаше стотици пияни които се търкаляха по пода в коридорите и на доста места бяха драифали а никoй не чистеше. Нямаше или с изключение на няколко малки места в коридорите където да можеш да седнеш за 5 минути да ти отпочинат табаните.
    Напитките естествено си бяха много скъпи като 200мл бира беше 2.5 Еurо.

Някъде по средата на PvD ( сета му бе по-динамичен като цяло )вече не издържах болката в петите и глезените заради двудневните обиколки на Виена и Амстердам и си тръгнах. Знам че звучи тъпо да идеш на ТЕ и да си тръгнеш към 04h. но нямах капчица сила в краката вече, а и заради "мнoгoмилионната" тълпа и лошия изглед освен ако не си пробиеш път (което бе невъзможно) към по-средни позиции - не съжалявах.

Очаквах повече от най-големия event за Тrancе музика.
    Transmission 2008 с Line Up-а си на DJ и О2 Аrena в Прага със светлинното си шоу и акустика бяха класи над таз годишното издание на Тrancе Energy.
    Пак бих отишъл ако имам финансите догодина а и всяка година но за мен този път не се получи по най-добря начин. Заслужаваше си да се види обаче. В това съм убеден. Пожелавам на всички да ходим на все повече такива Мега евенти.

А иначе един ден във Виена, 2 в Амстердам и половин във Утрехт си остават спомени за цял живот, запечатани със стотици снимки и вълнуващи преживявания

p.p. Имам и много клипчета от ТЕ.

ДАРЛА,
    Аз се изкефих на Пол също АДСКИ много.. колкото и Армин да ми е слабост, не мга да не кажа, че подбора на песните не беше мн добър.. в смисъл на първите 4-5 песни.. началото му беше много бавно.. след това и той влезе в крачка супер добре, но началото..

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^I agree

Space thanks за feedback-а..вече добих представа какво е било..бе да ти кажа на тоя разказа му хич не е розов Дано следващото Транс Енерджи бъде по - добре...а...и btw кажи кога горе долу влизаш в скайп,че все не мога да те засека..имаме 7 ч. разлика с БГ и все така се получава

Град
    sofiq
    със сигурност ще отида ако не го направя ще се самоубия ще бъде разбиващоооооо няма да пропусна Dyk еее уникаленн
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Град
    Цитирай Първоначално написано от grenth
    Space thanks за feedback-а..вече добих представа какво е било..бе да ти кажа на тоя разказа му хич не е розов Дано следващото Транс Енерджи бъде по - добре...а...и btw кажи кога горе долу влизаш в скайп,че все не мога да те засека..имаме 7 ч. разлика с БГ и все така се получава
    Здравей, не знаех, че не си в БГ.. или съм знаела, ма толкова и съм запомнила /не се славя с перфектната памет.. извинете хаха/
    В скайп влизам след 22:00 българско време.. демек 21:00 CET, а ти с тия 7 часа предполагам си някъде в.. Америка? сметни го.. ако е назад.. горе-долу към 3-4 следобяд твое време.. ако си напред със 7 часа.. 4-5 през нощта..

Град
    ВЕче са ясни и подгряващите DJи за партито на Пол в България. Ето и статията:

Paul Van Dyk си избра български DJ-и за партито на 18-април!

DJ Veselin Tasev и DJ Steven са двамата българи, които ще пускат преди и след DJ Paul Van Dyk (Пол Ван Дайк) в София на 18-и април, съобщиха организаторите от Жокер медиа. Двамата бяха лично одобрени от DJ No1 в света за 2005 и 2006г.

Първо зад пулта ще се качи DJ Steven, след което всичко ще бъде в ръцете на самия Paul Van Dyk. След неговият сет, в който можем да очакваме всичко и много повече, настроението в Зимния дворец ще премине в ръцете на Veselin Tasev. Той е сред малкото български транс DJ-и, основател на първия български лейбъл за Trance музика. DJ Steven пък е сред най-известните и най-добрите у нас, и се радва на голяма популярност сред феновете.

След като пъзелът на партито започва да се подрежда, едва ли вече някой се съмнява, че във Великденската нощ Зимният дворец ще се превърне в Царство на електронната музика.

Начело с Paul Van Dyk и музика от най-висока класа, гостите на най-очакваното парти ще бъдат потопени в уникална атмосфера. Хора с нестандартни, пъстри костюми и декори в черно и бяло, допълнително ще накарат всеки в залата да се почувства специално.

Освен всичко това, над публиката, на седем метра височина, ще летят танцьори в люлки от въже. За украсата на партито са поръчани стотици цветни камъни, хиляди пера и много тюл, внесени чак от Америка.

От Жокер медиа съобщават, че билетите за парти с Paul Van Dyk на 18-и април, са с цена 45лв, а в деня на събитието ще са по 55лв. Има ги в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg, в Билетен център на НДК, магазините нa Germanos, Office1Superstore, и в офиса на Тайфун в Зимния дворец.

Вратите за партито ще бъдат отворени в 22.30ч, като няма да бъдат допускани лица под 18 години. Организаторите напомнят на всеки закупил си билет да носи и личната си карта.

Роден и израстнал в Източен Берлин, Paul Van Dyk e сред идолоите на младото поколениe по светa. Въпреки многобройните си участия и изключително динамичен начин на живот, той намира време и участва в различни благотоворителни кампании. Наскоро Червения кръст в Берлин го отличи с Medal of Honor за изключителната му подкрепа в помощ на бедните деца и децата в неравностойно положение.

Той е единственият изпълнител на електронна музика, който се присъединява към камапнията Rock The Vote /в подкрепа въвеждането на електронното гласуване в САЩ/, заедно с Боно от U2, P Diddy, Black Eyed Peas и други.

Номиниран за Grammy през 2005 г., DJ Paul Van Dyk e абсолютен DJ Nо1 на света за 2005 и 2006 г.! На тазгодишните награди Trance Awards е отличен в три от най-престижните категории - за Best DJ, Best Producer и Best Label – Vandit Records.
    Хора, НЕ правете грешката да тси тръгвате след като Пол свърши своя сет...ВЕСКО ТАСЕВ НЯМА МИЛОСТ.. ЩЕ НИ ДОВЪРШИ, ИЗОБЩО НЕ ОТСТЪПВА ПО НИЩО НА ПОЛ.. ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ТРАНС ДИ ДЖЕЙ.. НАЙ-ВЕЛИЯА БЪЛГАРСКИ ТАКЪВ.. НЯМАМ ТЪРПЕНИЕЕЕ, щом вече е и официално потвърдено.. той Веско не искаше да го разпространявам преди да е сигурно, но щом вече е официално.. бързам да ви кажа
    ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИКА НОЩ..

Вече почва да ме е яд...че няма съм в БГ,щом и Тасев ще е там значи определено ще е лудница

Добре, Добре... Вече си взех билет за Van Dyk сега чакам с нетърпение да дойде време за партито Имам намерение да се сцепя от кеф...

PS Направих си профила само заради тази тема

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    аз пък снощи се върнах от Букурещ,от партито на ТИЕСТО.Страх ме е да почна да разказвам какво беше,защото няма да спра. Сега има лека надежда да отида на PvD,но като цяло-пожелавам невероятно изкарване на тези,които ще са там!

Град
    darla,
    хайде почвай да разказваш впечатленията от партито искам да чуя и мнението за хората от БМО
    а на мен сутринта след 2рото парти ми се обажда един приятел и ми вика "Кой има случалки на Тиестооо?" и аз обаче нали спя такава и в просъница нищо не зацепвам.. викам "Кво?", той повтаря.. "Кой има случалки на Тиестоооо?" викам "ъъ.. не знам, кой има?" хаха.. а той ги бил хванал случалките и толкова щастлив, че ми се обажда в 8 сутринта да ми съобщи хахаах
    та хайде да чуя разказа ти плс, подробен и описателен

п.п. и ела на PvD.. не може да не дойдеш

------------

sp1nkata
    екстра.. начи следи темата и евентуално ако има няква предварителна срещичка, ще драсна тук не знам още дали ще има, обаче.. защото на 17ти Menno de Jong е в Ялта, после тряа да се приберем да поспим малко и на 18ти по-раничко да потегляме към следващото грандиозно събитие!

Няма проблем. Аз съм в Студентски град, залата ми е близо . Ще се опитам да зарибя някои познати ама се съмнявам да ми се вържат ...

darla,няма да е лошо да драснеш някой ред за Тайс

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Space_Lady,с момчето,което хвана слушалките се запознахме пред залата.Там се бяхме събрали повечето българи.Като разбрах,че той ги е хванал мн се изкефих.
    А сега за партито-НЯМА ТАКОВА!!! Все още не съм започнала да разказвам на повечето ми приятели,които не дойдоха,защото все още го чувствам съвсем нереално изживяване,интимно и лично дори.А като се опитам да разкажа нещо-думите бледнеят пред емоцията,която изпитвах през целия престой в Букурещ.
    Дайте ми шанс да се събудя(току що ставам),да изпия едно кафенце,да си събера мислите и ще ви залея с подробен разказ,също ще сложа снимки в профила ми.
    Хайде,банда,до после.
    Като заклщчение за партито,обаче,мога да кажа само едно-Ако Тиесто е БОГ,аз съм неговия най-верен роб!

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ot tiq deto sa pisali do sq mai nikoi ne sa drusa
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    А ти сериозно ли мислиш,че дори и някой да се друса,съвсем спокойно ще го сподели тук?

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от darla
    А ти сериозно ли мислиш,че дори и някой да се друса,съвсем спокойно ще го сподели тук?
    znai li 4ovek ama az samo po nikovete i avatarite i podpisite gi razbiram
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    aбе вие друсате ли се по тези транс и техно партита? и с какво?

предполагам амфетите/кокаина са ви слаби и сте на по-твърдо гориво
    Зависи за кое питаш.. с чиста съвест мога да ти кажа, че поне на тези партита, на които аз съм ходила /всички ТРАНС партита от година и половина насам/ НИКОЙ не се друса.. айде, 100% има все някое изключение, но аз лично обикновено обикалям целия клуб и танцувам навсякъде.. друсалките са АДСКИ малко.. единици.. което е мноого добре.. не говоря за ГОА и ПСАЙ партитата.. а за транс такива.. като под транс имма предвид uplifting, progressive, vocal, tech, emotional, balearic, classic trance..

за да разбереш за какво ти говоря си свали Stream-а на AfterHours.fm /най-голямото онлайн радио в света за този стил музика/ от
    AFTERHOURS.FM
    и го зареди през Winamp-а.

иначе по въпроса ти последно да кажа.. че има разлика дали питаш за техно или транс партита /и вече зависи за кои транс партита питаш/ дали се друсат хората... на техно партитата е пълно с друсалки.. на дръм енд бейс партитата също.. аз лично много обичам и дръм, обаче тва, че всеки път около мен е пълно с хора, които си се реят някъде.. не ме кефи.. не че ми пречат хората де.. техен си е живота.. но специално за подстиловете, които изброих горе, смело твърдя, че масата НЕ се друса.. а изключения винаги има.. навсякъде и във всичко

Град
    Непостоянно
    Пф бате нямам 18 .. и не мисля да горя напразно с кинти
    Дано след 2 години и 2 месеца минимум .. дойде пак
    После да разкажете .
    .!.

Град
    скороооооо.. все повече наближавааааааа.. дататаааааааааааааааааааа ааааааа 18ти Април.. майкоуу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си