.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ludnica!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Който ще ходи и няма компания, а и дори да има..
    сборния пункт на една ГОЛЯМА група истински ТРАНС фенове е

21:30ч. - Билетен Център НДК.. ЧАКАМЕ ВИ!!!

Който ще идва само да каже тук, ако може и няма да е зле по една снимка да пльоснете

мен можете да ме видите ТУК

Град
    в калта
    аз ще идвам
    снимка можеш да погледнеш в скайп
    "If someone dreams alone, it's only a dream. If people dream together, it's the beginning of a new reality."

Повече от фен
    Ходи ми се страшно много, но нямам 18

Град
    Цитирай Първоначално написано от OpenSociety
    аз ще идвам
    снимка можеш да погледнеш в скайп
    Земи ми пиши в скайп, че нещооо май май не мога д намеря как съм те записала

хехехехех дойде времето за концерта пригответе си фотоапаратите щото после ще искам снимки А аз ще ви чакам направо на Зимния дворец понеже билетня център не ми е особенно на път
    P.S. Снимки, евентуално, ТУК ----> http://www.facebook.com/home.php?ref...39&ref=profile

Град
    Цитирай Първоначално написано от sp1nkata
    хехехехех дойде времето за концерта пригответе си фотоапаратите щото после ще искам снимки А аз ще ви чакам направо на Зимния дворец понеже билетня център не ми е особенно на път
    P.S. Снимки, евентуално, ТУК ----> http://www.facebook.com/home.php?ref...39&ref=profile
    помисли си пак за билетния.. мислим евентуално да ходим да се запознаем с Пол

Даа...всъщност останаха по малко от 2 дни, ами пожелавам ви да се разцепите на Пол и да покажете малко материял след концерта.И дано се запознаете с него...късмет

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    ааааааааа не беше ли разбивацияяя

Айде айде казвайте как бешееее :P

Град
    ти да не го пропусна

Аз чакам,чакам вече час... някой да разкаже как е било

Град
    Дано да ви се чете, защото нарочно в отделен пост ще копирам мнението си, което съм написала в TRANCEBG.COM, понеже малко дългичко..
    има и снимкво материал

Град
    Цитирай Първоначално написано от TRaNCe_ENeRGy в [url
    www.trancebg.com][/url]
    Здравейте!
    Първо.. да коментирам жълтата бележчица в горния десен ъгъл на форума, дето е лепната с тиксо - СТРАХОТНА ЕЕ... БРАВО, НИКИ!! Аууу, адски сладичка, не я махай НИКОГА хахахаха другия вариант е ВИНАГИ там да си стои хахахах
    ---
    Боооже, ма то кога станало 7 и половина бе? лелее.. проспах си деня.. то нали навън е някво тъмно и мрачно и току що погледнах часовника - УОУ.. станало 7, почти 8.. добре де, по средата, се тая..
    както и да е.. време е и за моите излияния, както винаги.. с надеждата, че поне един човек ще ги прочете, за да не съм писала напразно
    Първо да отбележа - МНОГО нови лица виждам тук.. ДОБРЕ ДОШЛИ и ENJOY YOUR STAY HERE!! /имам предвид форума на www.trancebg.com/
    ---
    Така, за партито..
    бързам да предупредя читателите, че впечатленията ми като цяло НЕ са добри..
    ЗВУКА ли? ОТВРАТИТЕЛЕН, просто по-отвратителен не можеше да бъде.. НИЩО не чувах и разпознавах, освен Fоr An Angel /3 пъти в 2 тъпи ремикса и един оригинал/, Chakalaka и ЛЮБИМИЯ МИ /един от най-големите тракове за мен/ Still Alive на Lisa Miskovsky в ремикс на God van Dyk..толкова за саунда.. то просто няма какво повече да коментирам.. като разбрах за начина, по който всъщност е пускал Пол, останах разочарована, честно казано.. + беше само това, че свиреше лайв на контролера по време на 1-2 трака..
    друго другооо.. а да.. ФИЗИОНОМИИТЕ му бяха УНИКАЛНИ хахаха.. счупих се да се хиля - когато видя мацката, дето се кълчотеше по въжетата в залата - погледна я, после погледна там мениджъра си или какъвто му беше и направи една.. хмм.. мога да я демонтрирам физиономията, ма тук няма как д я покажа.. абе нещо средно м/у отвратена физиономия и физиономия тип "Абе, кво става тука бе".. а "мацката" беше пълен крокозавър, с извинение.. поне тая бялата, която се люлееше на люлката и и се виждаше всичко.. включая най-вече целулита по трибуквието.. за Пол - бях там, кефих се, не мога да отрека, но не ми хареса това, че нямаше почти никакъв контакт с публиката.. поне първите 2 часа.. само една бледа усмивка на 5-10 минутки и тва беше.. чаак накрая започна да ни се радва, да забелязва може би, че ние сме там заради него, че искаме да му покажем, че той е един от Боговете за нас, че ни е вдъхновил и т.н. та започна да се кефи.. видя сърчицето, което толкова упорито правих с ръце при всеки удобен случай и като го видя ми смигна някво умряло и до там.. ЙЕААА! ГОТИНО! Но като цяло се изкефих, въпреки всичко, просто не беше според очакванията ми /може би имах прекалено различни очаквания от това, което се случи в действителност/, както на Тиесто /бях предубедена и може би това не ми позволи да се изкефя на макс и на неговото парти/
    за жалост, обаче минусите надделяват пред плюсовете, затова мнението ми е по-скоро отрицателно, отколкото положително.. нищо.. нали видях един от БОГОВЕТЕ в транса.. щастлива съм, че успях да се докосна до него /щом това е истинското му АЗ зад пулта попринцип.. както казвате вие/
    ---
    Стивън.. Oh My GOSH, беше УЖААААСЕЕЕЕН.. просто невероятно УЖАСЕН.. адския циклеж, адското ЕДНООБРАЗИЕ /а като държание - много НЕ ентусиазиран и си личеше, че му е едва ли не тъпо д пуска../, от време на време имаше по някоя друга мелодийка.. с Инфи точно тва си говорихме в един момент, в който за ЦЕЛИ 10 минути имаше някакво разнообразие.. викаме си "тоя човек нещо се обърка май".. е, не се беше объркал, защото веднага се върна към циклежа.. беше "страхотноооо, искам пак!".. а когато разбрахме, че ще бъде подгравящ и се водеха спорове дали е подходящ или не.. и колко много е направил за клубната музика в Бг, някой спомена, че можел да се нагажда според това, което ще се пуска... ХАХАХАХХАХАХАХА.. каква лъжа, каква измама.. жестоко излъгана бях, а и не само аз.. ЗА ЖАЛОСТ се оказа грешно това твърдение.. и вместо да ме подгрее, той ме ОТгря.. /измислям нови думи хаха/
    ---
    така.. какво остана? АМА РАЗБИРА СЕ - ВЕСКО!!! УНИКАЛЕН.. наистина перфектно се справи.. не го казвам, за да го лаская излишно - напротив.. подбора беше уникален.. нищо, че чух началото на сета с "Back To You" и после хванах чак последния около час.. БЕШЕ УНИКАЛНО.. БРАВО, ВЕСКО.. заслужаваш аплодисменти!!
    ---
    нямаше излишно струпване на колани
    ---
    това за капещия таван.. ужас.. много грозна работа.. ако му се развали техниката на Пол.. не може да му се възстановят парите после хаха.. 100% е супер скъпа.. но нищо.. декора беше наистина хубав, все пак сме в България, а до сега тук до колкото знам е нямало такъв декор и добре се бяха справили Жокерите с това рекламната кампания - ЕВАЛА за това.. ЕВАЛА и че изобщо поканиха Пол.. толкова голямо транс име.. щото на това парти, вместо Пол, можеше да е примерно Guetta или Deadmau5 или де да знам.. не че нямаше да има хора, но е време хората да почнат за чуват транса и да свикват с него
    ---
    Еми това е от мен, чао за сега, слънчица златни и АДСКИ МНОГОО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ за НЕВЕРОЯТНАТА компания от ваша страна.. УНИКАЛНО ЯКИ СТЕ ВСИЧКИ, ОБИЧАМ ВИ!!!

P.S. едно голямо ИЗВИНЕТЕ на всички за лъжливото разкарване след PvD..

СНИМКИ от мен:
    http://dox.abv.bg/files/dw?a=3673f021fc

Цитирай Първоначално написано от SuPeRSlaDkA
    ти да не го пропусна
    За съжаление .. но нямам 18 :/

Edit: Първоначално като прочетох поста на SuPeRSlaDkA и съжалих от една страна, че го пропуснах .. След мнението на SpAcE_LaDy обачеее ми се пооправи настроението!

Град
    съгласна съм с мнението на Space Lady НО само от една страна, защото като се има предвид че сме в България беше направено добре. А и мен въобще не ми дреме за декора и мацките (не съм мн сигурна, ама мисля, че се опитваха да прилича на Ибиза ) но партито беше добро все пак беше PvD който не се чува всеки ден Освен това баш до колоните звука наистина беше зле НО това беше заради смотаните БГ аудио озвучители. Затова и ние се преместихме по-назад където си се чуваше много добре. И смея да кажа доста песни разпознах за Стивън нещо няма да кажа освен че уби публиката и Пол трябваше да разгрява на ново... Абе аз съм си хипер доволна на макс все пак пропътувах сума ти километри и си заслужаваше. Видях Пол ван Дайк, взех си автографа, усмихнахме си се, купонясвахме на макс с компанията и си прекарах много як Великден Тъй че който не му харесало явно е отишъл с прекалено големи очаквания... които зависеха от Пол - напълно оправда, пък, виж сега, другото...

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Одавна не е това, което беше, както той така и Тиесто и много други. Няма никога да забравя първото парти на Тиесто тук, когато ни разби всички и такива, които случайно се бяха озовали там и тези с високите очаквания, абе всички. Няма да забравя и The Champion's Mix на Paul Van Dyk, с който именно стана DJ No.1, не мога да си обясня защо онова миксиране и онова пускане са история, но доста народ се разочарова. Именно за това аз лично не отидох на Van Dyk иначе съм му (или поне му бях) върл фен. Според мен от челната 10ка в транс DJ- ите остана само Армин надявам се ще го докаже след 3 дни в Солун.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си