- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Paul van Dyk (България) 18.04.2009!
^ludnica!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Който ще ходи и няма компания, а и дори да има..
сборния пункт на една ГОЛЯМА група истински ТРАНС фенове е
21:30ч. - Билетен Център НДК.. ЧАКАМЕ ВИ!!!
Който ще идва само да каже тук, ако можеи няма да е зле по една снимка да пльоснете
мен можете да ме видите ТУК
аз ще идвам
снимка можеш да погледнеш в скайп
"If someone dreams alone, it's only a dream. If people dream together, it's the beginning of a new reality."
Ходи ми се страшно много, но нямам 18![]()
Земи ми пиши в скайп, че нещооо май май не мога д намеря как съм те записалаПървоначално написано от OpenSociety
![]()
хехехехех дойде времето за концертапригответе си фотоапаратите щото после ще искам снимки
А аз ще ви чакам направо на Зимния дворец понеже билетня център не ми е особенно на път
![]()
P.S. Снимки, евентуално, ТУК ----> http://www.facebook.com/home.php?ref...39&ref=profile
помисли си пак за билетния.. мислим евентуално да ходим да се запознаем с ПолПървоначално написано от sp1nkata
![]()
Даа...всъщност останаха по малко от 2 дни, ами пожелавам ви да се разцепите на Пол и да покажете малко материял след концерта.И дано се запознаете с него...късмет![]()
Айде айде казвайте как бешееее :P
Дано да ви се чете, защото нарочно в отделен пост ще копирам мнението си, което съм написала в TRANCEBG.COM, понеже малко дългичко..
има и снимкво материал
Първоначално написано от TRaNCe_ENeRGy в [url
За съжаление .. но нямам 18 :/Първоначално написано от SuPeRSlaDkA
Edit: Първоначално като прочетох поста на SuPeRSlaDkA и съжалих от една страна, че го пропуснах .. След мнението на SpAcE_LaDy обачеее ми се пооправи настроението!
съгласна съм с мнението на Space Lady НО само от една страна, защото като се има предвид че сме в България беше направено добре. А и мен въобще не ми дреме за декора и мацките (не съм мн сигурна, ама мисля, че се опитваха да прилича на Ибиза) но партито беше добро
все пак беше PvD който не се чува всеки ден
Освен това баш до колоните звука наистина беше зле НО това беше заради смотаните БГ аудио озвучители. Затова и ние се преместихме по-назад където си се чуваше много добре. И смея да кажа доста песни разпознах
за Стивън нещо няма да кажа освен че уби публиката и Пол трябваше да разгрява на ново... Абе аз съм си хипер доволна на макс
все пак пропътувах сума ти километри и си заслужаваше. Видях Пол ван Дайк, взех си автографа, усмихнахме си се, купонясвахме на макс с компанията и си прекарах много як Великден
Тъй че който не му харесало явно е отишъл с прекалено големи очаквания... които зависеха от Пол - напълно оправда, пък, виж сега, другото...
![]()
Одавна не е това, което беше, както той така и Тиесто и много други. Няма никога да забравя първото парти на Тиесто тук, когато ни разби всички и такива, които случайно се бяха озовали там и тези с високите очаквания, абе всички. Няма да забравя и The Champion's Mix на Paul Van Dyk, с който именно стана DJ No.1, не мога да си обясня защо онова миксиране и онова пускане са история, но доста народ се разочарова. Именно за това аз лично не отидох на Van Dyk иначе съм му (или поне му бях) върл фен. Според мен от челната 10ка в транс DJ- ите остана само Арминнадявам се ще го докаже след 3 дни в Солун.