- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Извратени ли сте? (perverse you)
Правил си ти тройка... едновременно маал с две ръце ...менкаш лява - дясна...Първоначално написано от Ov3r
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
хмм много е спесифично за всеки!за един прекалено здържан човек "извратено" може да бъде това да са правили секс в кухняа или някое момиче да прови свирки....
ноо определено стигам много надалеч в секса и бих казала че не съм от най послушните (хора разнообразието е хубаво нещо!)
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Абсолютно не бих!Първоначално написано от DaNTeS
Това е единствения момент, в който бившата ми се чувстваше сигурна и си свършвах в нея. Мисля, че от всичко, това най-много й харесваше - да усеща течността вътре.
mashina si ti mashinaПървоначално написано от ubuntureload
![]()
правила съм секс в децка градинаако това се брои за извратено
но има време за всичко,има много да уча и определено ще се науча
![]()
Pravil sum dosta izvrateni neshta i sega kato pogledna nazad sujalqvam.
Eating isn't cheating - Arnold
Сексът с бременна брои ли се за извратено? Макар че изживяването си беше интересно...
До сега не съм рпавила нищо инзватено..но предполагам ми предстои
и аз съм правила секс с приятелями докато с1м разположена,даже ме е лизал доката съм така,ако това се броиПървоначално написано от x3eme
Еми и ааз така... правих секс с мойта докато беше в цикъл съвсем малко се изцапахме ама нищо![]()
За истинската любов ще направя всичко ! А за извратените неща , ще ги запазя в тайна . . .
Извратени сме, МНОГО.![]()
Правили сме секс, докато майка ми и баба ми са в съседната стая. (Веднъж майка ми ни хвана).
..ako kakvoto i da bilo e napraveno s lubov ne e bilo izvrateno;]]]]taka che az sym chista![]()
Ееех... във форума има хора дето ме познават и малко ще се шокират ако напиша...![]()
прави на бързо една нова регистрация и си пиши от там,така никой няма да разбереПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
![]()
Иначе не съм правила нищо извратено а и то си предстой де..![]()
Не съм .....
miii
v kola .. 4 choveka
az i edno momche otprede-pravq mu svirki
drygite dvama otzad i te pravqt syshtoto
zabavno beshe de ;dd
Това, което наричате извратено = примерно секс в детски градини и тн значи съм правила много извратени неща, обаче това не го намирам за извратено.
Нищо, което съм правила не ми изглежда извратено.Не зная какво категоризирате под извратено.
Аз много харесвам когато мойта приятелка се изхожда да и бръкна с пръсче в дупето. На скоро и предложих да го вкарам отзад понеже докато се изхожда дупката е повече отворена от обикновено и ще влезе повече и тя каза, че ще помилси. Като цяло предполагам,ч е ще се съгласи, понеже ще ни достави удоволствие и на двама ни.![]()