- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разхлабителен яай..Въпрос..
Понеже ходя на състезания и утре имам такова и трябва да сваля 1кг а това няма как да стане за 1 вечер искам да попитам ако СЕГА пиина едно чайче :Д то кога ще започне да действа![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
незнам ама не се и надявай
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
НЕДЕЙ!
Само това ще кажа.
AMAN!
Ами ако сега го пиеш би трябвало утре към 11-12 сутринта, макар че е индивидуално .
По добре не пробвай,няма да ти подейства,действието почва след часове така че просто няма смисъл
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
По принцип тези чайове се пият вечер, за да може преди обяд да отидеш до тоалетната. Както каза the_hottie са индивидуални, на теб може да действат, но на теб не или часът да е различен.![]()
Късно си се сетила за този килограм![]()
пии Флорентрил и ще ги свалиш малко е вредничак ама щом нямаш време.....хъх .....![]()
Защо не уточниш какво лекарство е Флорентрила,това е прекалено опасно лекарство,най-малкото пък да го предлагаш за сваляне на килограми...надявам се момичето което е пуснало темата да не е пробвала с това лекарствоПървоначално написано от style_hip_hop
![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
казах че е вреден......+ тва какво значение има дали го взимаш да свалиш някои др килограм или за няква др цел....се е вреден
Аа ти кво търсиш в Козметика и диети,беПървоначално написано от BioX
![]()
Суетата.Моят любим грях.
haha 1 kg za 1 den-da moje da stane tova 6t e samo voda estestveno no posledstviqta moje da sa lo6i...zima6 golqma doza raslabitelni ili o6te po opasno otvodnqva6ti lekarstva za sarce-starite hora gi piqt no ako gi predozira6 moje taka dase dehidratira6 4e da pripadne6 i daje da otide6 v bolnica osven tfa ako se pravi 4esto 6te se ovredqt babrecite ne samo ot lipsata na voda no i ot lekarstvata
имам една фр, която преди състезание също и се налагаше да смъкне някой др кг, за да влезе в дадена категория и правеше следното: навлича се с дрехи ама много и бяга, така 2 - 3 часа и след това не поема никакви течности нито храна, т.е. смъква кг само от течности![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Наистина е старичка темата - каква е тази любов към изравянето на теми с изтекла давност![]()