.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Разхлабителен яай..Въпрос..

Понеже ходя на състезания и утре имам такова и трябва да сваля 1кг а това няма как да стане за 1 вечер искам да попитам ако СЕГА пиина едно чайче :Д то кога ще започне да действа
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

незнам ама не се и надявай
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен
    НЕДЕЙ!
    Само това ще кажа.

AMAN!

hottie
    Guest
    Ами ако сега го пиеш би трябвало утре към 11-12 сутринта, макар че е индивидуално .

По добре не пробвай,няма да ти подейства,действието почва след часове така че просто няма смисъл
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

По принцип тези чайове действат на другия ден

По принцип тези чайове се пият вечер, за да може преди обяд да отидеш до тоалетната. Както каза the_hottie са индивидуални, на теб може да действат, но на теб не или часът да е различен.
    Късно си се сетила за този килограм

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    пии Флорентрил и ще ги свалиш малко е вредничак ама щом нямаш време.....хъх .....

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    пии Флорентрил и ще ги свалиш малко е вредничак ама щом нямаш време.....хъх .....
    Защо не уточниш какво лекарство е Флорентрила,това е прекалено опасно лекарство,най-малкото пък да го предлагаш за сваляне на килограми...надявам се момичето което е пуснало темата да не е пробвала с това лекарство
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    казах че е вреден......+ тва какво значение има дали го взимаш да свалиш някои др килограм или за няква др цел....се е вреден

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от BioX
    казах че е вреден......+ тва какво значение има дали го взимаш да свалиш някои др килограм или за няква др цел....се е вреден
    Аа ти кво търсиш в Козметика и диети,бе
    Суетата.Моят любим грях.

haha 1 kg za 1 den-da moje da stane tova 6t e samo voda estestveno no posledstviqta moje da sa lo6i...zima6 golqma doza raslabitelni ili o6te po opasno otvodnqva6ti lekarstva za sarce-starite hora gi piqt no ako gi predozira6 moje taka dase dehidratira6 4e da pripadne6 i daje da otide6 v bolnica osven tfa ako se pravi 4esto 6te se ovredqt babrecite ne samo ot lipsata na voda no i ot lekarstvata

Супер фен Аватара на pinki
    имам една фр, която преди състезание също и се налагаше да смъкне някой др кг, за да влезе в дадена категория и правеше следното: навлича се с дрехи ама много и бяга, така 2 - 3 часа и след това не поема никакви течности нито храна, т.е. смъква кг само от течности
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    то момичето вече сигурно и повече е свалило.Тая тема е доста стара....
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    Горна Оряховица
    Наистина е старичка темата - каква е тази любов към изравянето на теми с изтекла давност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си