.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Град
    У нас Си (=

Малко политика по случай 3 Март.Дали наистина сме свободни?

На скоро четох една статия, за която имаше направена тема тук, а именно "Загубеното поколение". Там пишеше, че във форума, в раздел "Политика" имало много националисти и такива, които подържат Герб. И въпросът ми към тази част от хората, които са за Бойко Борисов е защо?
    Днес гледах митинга на Атака и честно да си кажа съм съгласна с идеите на Сидеров. Знам, че много не го харесват, но той поне не е ЗА джамии, в които се чете корана (логично). А някой знае ли, че според исляма християните са неверници и се проповядва, че трябва да се унищожи. Всички видяхме унижението и зверското държание с български гробове. А Борисов е ЗА джамии. Борисов е и ЗА приемане на Турция в ЕС. А някой помисля ли, че ако тя влезе границите между нас и тях ще се размият, защото турската сган ще нападне. Не е ли абсурно, че дори сега, когато ИМА граници турски фереджета и турски буклуци я минават и дават гласа си ЗА ДПС. Дали ДПС или Борисов, повярвайте все едно и също е. И искате тези изроди да определят съдбата ви. Не разбирате ли, че точно те предричат мизерното бъдеще на децата ви в една мъничка Турция. Защото тази сган мизерна не се е отказала от превземането ни, а е намерила друг начин-бавно, но славно налазва в управлението и приспива съвестта на народа и ги обрича на мизерия..каквито са бездомниците и пенсионерите, и дори циганите, и всички онези с минимални заплати....

Просто трябваше да си кажа мнението, защото имам чувството, че всички са заблудени и не знаят какво всъщност иска Борисов.

Град
    Инкогнито
    Няма да навлизам в подробности, но бат бойко е като слави трифонов полулист

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Ти си гледай кефа в чужбина и не се меси. Моля!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Аз само ти чета глупостите и се кефя. Продължавай в същия дух. Моля!
    Grumpy old madman

Град
    У нас Си (=
    Аз само ти чета глупостите и се кефя. Продължавай в същия дух. Моля!
    Добре, поне може да кажеш с кое не си съгласен. Аз си казвам мнението, кажи си и ти твоето.

Re: Малко политика по случай 3 Март.Дали наистина сме свобод

...
    Естествено е да си съгласна с идеите на Сидеров - евтин популизъм и обещания за реки от мед и масло.

Исляма никъде не проповядва омраза и не цели унищожаване на християните. Това, че има някакви екстремни форми не е критерий. Все пак да не забравяме Инквизицията, горенето на вещици и тн. Същото неправилно тълкуване го има и в християнството.
    От икономическа и геополитическа гледна точка Турция е в по-изгодна позиция от България и евентуално приемане на Турция в ЕС може дори да катализира връщане на голям брой и зселници от западна Европа в Турция. Дори да бъде приета в ЕС това само ще затегне мерките срещу турски имигранти в ЕС с ограничаване достъпа до свободния пазар на работната ръка. Тоест ще се прилага същия критерии както сега с България и привилегията на Турция, която е гарантирана в законодателството на някои Европейски страни като Германия и Австрия ще отпадне.

проблема с гласуването идва от съществуването на двойното гражданство. Но дори и тези прословути "Автобуси с турци" не оказват голямо влияние върху изборния резултат понеже местата в парламента се разпределят на териториален принцип според броя на населението. Тоест тези, които прииждат, за да гласуват в Кърджали реално печелят максимум 2 места - тоест на територията на цялата страна около 5. От 240 депутата това прави 2%. ТРАГЕДИЯ!!!

Останалите глупости просто не искам да ги споменавам. Комунистите, Турците, Евреите и Арабите са виновни. ВИНАГИ!

Ние нямаме никаква вина! Амин!
    Grumpy old madman

Град
    Непостоянно
    Добреееммм .. Бойко наистина не струва ..
    тарарарам както и там изброените в един по-горен пост .. само че тогава ми кажете един човек,който да отговаря на това което смятате за стойностен българин
    .!.

Мега фен Аватара на machoka
    Аха, прочети пак какво ти написа Канис и се опитай да го разбереш. Естествено, че с расистките си насочености ще ти допада тоя евтин боклук - Волен.

Не ми трябва да го познавам, познавам политическите му идеи и предложения, които не струват.

Колко пъти трябва да се повтаря, че да наречеш един случаен турчин в днешно време 'поробител' си е чиста проба простотия?! Какво ти е направил именно той?
    Мога да ти кажа, че турците са много работливи и точни хора, половината българи ходят по турската ривиера на почивка и т.н.

Цитирай Първоначално написано от JustTheLecher
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аха, прочети пак какво ти написа Канис и се опитай да го разбереш. Естествено, че с расистките си насочености ще ти допада тоя евтин боклук - Волен.
    И с какво основание наричаш най-големия Български патриот в наше време Волен Сидеров боклук?
    Ето дотук стигнах и спрях.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от JustTheLecher
    Чешете си още пръстите,лошо няма.Само се чудя кога ще се появи човек който да ме обори на тема Волен Сидеров, и въобще на тема политика...
    Досега не получих и един конкретен отговор какво конкретно имате против Волен?!
    Аргументи!

А ти какво имаш в негова подкрепа? Това, че ти е бил комшия?

Тежко и горко на тая държава, щом с толкова евтин популизъм се печелят масите.
    Grumpy old madman

Град
    У нас Си (=
    Не ми трябва да го познавам, познавам политическите му идеи и предложения, които не струват.

Колко пъти трябва да се повтаря, че да наречеш един случаен турчин в днешно време 'поробител' си е чиста проба простотия?! Какво ти е направил именно той?
    Мога да ти кажа, че турците са много работливи и точни хора, половината българи ходят по турската ривиера на почивка и т.н.
    Не става дума за обикновения турчин, а за тия, които управляват България. Не само доган, но и първанов, и борисов и сума ти продажни политици.
    И какво като българи почиват в турция. Това е съвсем различно и няма връзка с политическите отношения между двете страни. Защото едно е да отидем за 10 дни там, а съвсем друго да ходим и да се тикаме в парламента, да купуваме турски земи за жълти стотинки, да оскверняваме мюсюлмански гробища, да си хванем автобусчето по избори и да определим съдбата на турското население. КОЙ ще ни позволи?! Но става обратното, нали? Защо ли..защото им позволяваме да ни превръщат отново в част от държавата им.

А ти, Канис блалала, моля те говори какво е горко за държавата и какво не щом си избягал и си гледаш личното щастие.

Не става дума за обикновения турчин, а за тия, които управляват България. Не само доган, но и първанов, и борисов и сума ти продажни политици.
    Те не се назначават служебно, а се избират. Народа си заслужава управниците.
    Grumpy old madman

Град
    У нас Си (=
    Те не се назначават служебно, а се избират. Народа си заслужава управниците.
    Народа ли наричаш "изборния туризъм" и кебапчетата за гладните цигани!? Народът като е заспал и най-вече гладен и за най-мършавия пес ще гласува...

А относно Сидеров..той иска България за българите. Това грях ли е?

UnaBletoLoVeU

Който и да е на власт, винаги ще има интриги. Прекалено много хора имат власт и се разпореждат с нея, на времето искаха да прокарат предложение за по-малко депутати като бройка, не знам какво стана.

Повярвай ми, и ти да държиш цялата държава в ръцете си, и ти ще облажиш, това ти го гарантирам.

България е за всички, не само за българите.. мислете малко по-мащабно, крайно време е да се почувстваме граждани на света.

Град
    У нас Си (=
    UnaBletoLoVeU

Който и да е на власт, винаги ще има интриги. Прекалено много хора имат власт и се разпореждат с нея, на времето искаха да прокарат предложение за по-малко депутати като бройка, не знам какво стана.

Повярвай ми, и ти да държиш цялата държава в ръцете си, и ти ще облажиш, това ти го гарантирам.
    Едно е облажване, друго е безбожната наглост да крадеш пари, които дори не можеш да изхарчиш.

Народът ли наричаш "изборния туризъм" и кебапчетата за гладните цигани!? Народът като е заспал и най-вече гладен и за най-мършавия пес ще гласува...

А относно Сидеров..той иска България за българите. Това грях ли е?
    Дефинирай ми понятието българин. Циганите и българските турци също са с българско гражданство.

А това, което Волен иска, е турски модел - еднонационална държава.
    Grumpy old madman

Град
    У нас Си (=
    UnaBletoLoVeU

България е за всички, не само за българите.. мислете малко по-мащабно, крайно време е да се почувстваме граждани на света.

България трябва да бъде управлявана от българи! Оспори го.
    Българските земи не трябва да бъдат разпродавани от некадърници!Оспори го.
    България не трябва да е бъкана с джамии, чиито последователи рушат български гробища! Оспори го.
    В българските селища трябва да има повече българи отколкото турци! Оспори го!

Град
    У нас Си (=
    ^Кое е смешното? Не е ли нормално в БЪЛГАРИЯ да има повече българи отколкото турци. Смешно е, че има такива като теб.
    Защо се делиш от народа, "който си бил избрал лошото". Ти кой си?! Къде си?! Над нас си?!
    Смешно е, че никоя държава не се управлява от други етноси, освен това БЪЛГАРИНът единствен може да брани и обича родината си, а не мизерници с такова гражданство. Турчин не може да иска България да просперира като отделна страна, тоест турчин няма място в управлението на държавата, бил и той български гражданин.
    Не забранявам вярата, защото не мога, но ако можех щях да забраня строежа на 698324760429670 джамии, в които се насажда етническа омраза, защото е така!

И кажи ми ти не си ли избрал тази сган в парламента заради което така обвиняваш българите, че заслужават живота си. И моля, кажи, не са ли турците избрали ДПС, които така мачкат БЪЛГАРИТЕ.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    "АТАКА" е за битака. А пък той Волен Сидеров нещо друго освен да говори и да организира митинги правил ли е? Ама по-добре да не прави. Защото има редица "патриотични" предложения като това България да скъса с международния валутен фонд (предложено 2005). Но аз не вярвам да направи и нещо. Моментът, в който му се отдаде да влезе в коалиция веднага ще смени и тона и няма да прави нищо освен да усвоява пари докато може...

народът като е заспал и най-вече гладен и за най-мършавия пес ще гласува...
    Естествено, че ще гладува. След като си плати интернета, цигарите и алкохола.... Как да не гладува те и едни цигари вече 3 лева ли станаха колко... по 1-2 кутии на ден - 3/6 лева. Ми че той човека вместо да сив взема 3 хляба и 5-6 кебапчета и да се наяде хубаво пуши 2 кутии на ден... как няма да гладува.

България трябва да бъде управлявана от българи! Оспори го.
    Америка се управляваше от чист американец и работата им отиде много на зле. Може да се окаже, че един Киниец сега може да постегне нещата в Америка, а после един чист австриец, които между другото е "черен негър" да се справи по-добре от този чист американец.

Колкото трябва да бъдат разпродавани от некадърници, толкова и национализирани \присвоявани\ от още по-големи некадърници.

България не трябва да е бъкана с джамии, чиито последователи рушат български гробища! Оспори го.
    Работата не е колко джамии ще има, а да няма фанатични групировки... и естествено онова беше много голяма простотия, която изисква наказание, но и българи са правели същото. Например наскоро в интернет беше публикувано някакво клипме дето потрошиха чешмата на някакъв турчин, защото бил лош/убиец. Не знам кой е въпросния турчин, но това с чешмата беше същата работа.

В българските селища трябва да има повече българи отколкото турци! Оспори го!
    Е, то е и така. Българите преобладават. Само отделни райони са населени с компактно турско население. =]

А Димитър Стоянов е толсова голяяям политик. Умее да убижда евродепутатките за дето са с наднормено тегло.

Една от най-патриотичните държави в света е САЩ. Американец като етнос няма. Обичта към родината не е свързана с етническата принадлежност.

В Русия руснаците са малцинство. Има повече казаци, чукчи, азери и тн. Това също не пречи на държавата да е националистична.

Сталин като грузинец е искал просперитета на Русия може би. Хитлер като австриец и тн. примери.
    Grumpy old madman

Град
    У нас Си (=
    Цитат:

Колкото трябва да бъдат разпродавани от некадърници, толкова и национализирани \присвоявани\ от още по-големи некадърници.
    Това значеше, че не трябва да бъдат разпродавани, което им се случва, ръководени от некадърници. Другото спрях да го чета след тази глупост, която видях. Не си разбрал това. Защо да мисля, че си разбрал и другите неща? Писна ми да обяснявам, че БЪЛГАРИЯ трябва да бъде управлявана от човек, който е загрижен за успеха й като свободна, независима, прогресираща страна, а един турчин, който се стреми да я върне под робство НЕ МОЖЕ да го направи.

И не са гладни, защото пушат, защото и в другите страни пушат. Тук просто цените са твърде големи, а заплатите - минимални.

Ще отговарям само на този, който ми обясни какво представлява финансовата криза. Така поне ще знам, че има някаква представа...мислех, че сте по-кадърни...сериозно.

А сега лягам

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    И не са гладни, защото пушат, защото и в другите страни пушат. Тук просто цените са твърде големи, а заплатите - минимални.
    Ахъм и в другите страни пушат... 20 до 30 процента от населението... не 80 процента.

Ще отговарям само на този, който ми обясни какво представлява финансовата криза. Така поне ще знам, че има някаква представа...мислех, че сте по-кадърни...сериозно.
    Оххх, кадърната тя.... разбира от всичкко....

Писна ми да обяснявам, че БЪЛГАРИЯ трябва да бъде управлявана от човек, който е загрижен за успеха й като свободна, независима, прогресираща страна, а един турчин, който се стреми да я върне под робство НЕ МОЖЕ да го направи.
    т.е. трябва да сме авторитарна държава, управлявани от човек, който налага с твърда ръка това, което мисли за "добро" и наказва жестоко това, което мисли за "зло".... да я направи независима, т.е. изолирана; да направи чистка сред етнически сбърканото население, не би било зле да обяви война на Турция... А по моделът на коя държава ще се водим? нацистка Германия, фашистка Италия, сталинистка Русия, кастровска Куба? :P

Ъъъ в другите страни повечето, доколкото знам, цигарите са с безбожни цени. Затова хората си ги спестяват и най-малкото от това им се подобряват парите на ден примерно.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си