- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебелите имат ли шанс?
Първоначално написано от stiifi
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Много правилно мислиш.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Според мен дебелите момчета имат много по-големи шансове от дебелите момичета, тъй като при мъжете не се изисква перфектен външен вид.
Първоначално написано от heroine
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
gre6no misli6 mn mom4eta sa mi kazvali ,4e predpo4itat po zakrygleni ina4e kvo da pipat kokali li hahahaПървоначално написано от angelcheeee_93
seki e s vkysa si sega na skoro 1 mom4e be6e smen na kafe i davaxa po televizora nqkvi manekenki i toi vika takava da mi q dadat nqma da q zeme 6ot az da pipam men 6te e po dobre ploski sa kat daski
хаха в кой свят живееш бе .. или може би не съм на твойте години и не разбирам нз.Първоначално написано от galu6a
![]()
100% е така няма начин простоПървоначално написано от galu6a
![]()
bebygirl, хаха и ти им повярва ли.
Много си наивна, ще порастнеш.
Ама да видим дали ако сте една до друга с манекенка от там коя ще избере - теб или плоската...
Мдам теб няма и да погледне.
Много ясно, че така ще каже пред теб.. правежи
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм бил с не чак толкоз дебела ама да кажем палничка ма то и структурата и беше такава не бях влюбен амаа ся.....Праихме секс не и не беше върховно даже може да се каже че беше изданка та туй момиче го зарязах веднага след акта![]()
![]()
И после стана курва...
![]()
![]()
Ако всяка мощ падаше по една звезда и луната штеше да разбере що е самота! http://wall.kefche.com/load/pic/5934/
http://i.kefche.net/wallpapers/160/i...heCom75495.jpg
Аз имам една приятелка дето е с наднормено тегло ама като че ли даже така и отива повече направо като я видя и целия пощръклявам.
Аз съм на принципа нема грозни има тъпи.
И аз обичам по пухкави момичета щот ако е слабичко кво ше го правя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нема кво да хвана мам*му![]()
![]()
![]()
![]()
Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.
Вчера видях 2 момичета явно бяха приятелки понеже движеха заедно... та и двете не ставаха ама едната беше по зле...
Хипер слаба няма отцепване на бедро задник прасец - 2 щеки бяха краката ръцете същата работа другата беше пухкава дебела не но доста закръглена ... е ако трябва да избирам между двете понеже е края на света определено бих изплющал пухкавелката.... но в реални условия бих си праснал чикия....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
дебелките милите за нищо не стават .. само ревът .. ( тва имало много калории онова било мн мазно ) сяка втора дума е .. дебел ли ми е задника ? иначе изпънали сланинестите цици ... да ссе набиват веднага на око ... и още се надяват на приказките (важно е садържанието .. не опаковката ) хахахах ... а с цялата си наглост нареждат манекенките че били кокали ...![]()
с едно изречение ...
стават само за турски чикии ... и понякога за свирка
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
много коментари има по тая тема много момчета и момичета са писали че биха ходили с дебело момче или момиче и че ваншноста не е важна външност почти всички лажат реалноста е друга ако видят дакой дебел или по пален се отварщават![]()
е аз като съм дебел по малко човек ли съм?
Падала съм си и по по-едри момчета...но не е нещо фрапиращо...нормално си е :]
Но при момичетата е друго.Момчетата имат прекалено високи критерии и за това се дразня.Като видят някое по-дебело момиче и веднага почват да я хранят и това става на 2 крачки от нея!![]()
Но пък като характер,съм забелязала,че дебелите хора са 100 пъти по-яки от слабите.Не вадят такова небесно самочувствие,но не са и някакви скътани...Много им се кефя :P
Браво на теб.Първоначално написано от Uplo1d3r
![]()
Автора на темата е тЪп...ВСЕКИ ИМА ШАНС..ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ
АКО СИ МОМ4Е ДОБРЕ (Щото повечето сте боклуци) Но ако си момиче много зле..явно циците са ти като стотинки под балатум и си комплексиранаПървоначално написано от SiMiLi_
![]()
тъпо е да се изразяваш така
nema qdoveeee.... seksa si e seks e sa ako e nekoq 100kg neznam kak 4e si go mu6im ama ebaa go, ako ima liubov ima i seks... ima patnici za seki vlak... kolkoto po golem grad tolkova pove4e patnici hahahha
ако е така че за всеки влак има пътници
значи моя влак стои от 2 години и половина празен![]()
mahni konduktorite i go naprai bezplaten da vidi6 kak 4e se napalni hahaПървоначално написано от XENON