.
Затворена тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 282
    Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от stiifi
    Абе вие тъпи ли сте или какво?
    Защо си мислите, че всеки, който тежи над допустимата норма яде много? Не може ли да е сърдечен проблем? Не може ли да е от стрес? Не може ли да е увредена лимфна жлеза? Не може ли да е от дихателни проблеми? Не може ли да е от нередовно хранене? Не може ли да е вроден дефект?

Искам да ви кажа, че само 47% от пълните хора по улиците са такива, щото много ядат. А за другите...повечето не могат да направят нищо по въпроса. И спрете с тоя фитнес, защото не знаете за какво говорите. Баща ми е фитнес инструктор и мога да ви кажа, че 90% от тренировките ще превърнат мазнините мускили, които 1-во, че тежат повече и второ, създават зрителна измама и хората също изглеждат като лоени топки.

За пълните хора си има специални диетолози, които изготвят диети според типа на живот, тяло и характер + вкусови предпочитания.

И като гледам, всичките искате да си лягате с фото модели. Еми не става. Това, че в България кльощавото се приема за секси, съвсем не значи, че е така попринцип. Дебелите също са част от обществото и заслужават точно толкова внимание и уважение, колкото всеки един останал човек. Мислите ли, че на тях им е приятно да ги заглеждат навсякъде и да си шушукат зад гърбовете им "ето идва извънгабаритния товар"? Точно вие слабите създавате това разделение и комплексирате по-пълните. Не трябва! И те са хора като всички останали и не е редно да се чувстват изолирани.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Град
    Hate City Sofia.
    Много правилно мислиш.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Според мен дебелите момчета имат много по-големи шансове от дебелите момичета, тъй като при мъжете не се изисква перфектен външен вид.

Цитирай Първоначално написано от heroine
    Много правилно мислиш.
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    не съм била.Предпочитам си някой с моето тегло :P ноо дори да са дебели в това няма нищо лошо,тях може пък да ги хареса някой по-дебел знам ли всички сме хора.
    Аз имам приятели, които са дебели ама неискат дебели момичета
    Сякаш бива да има дебели момчета а да няма дебели жени нз неми са мн ясни тея неща,искам по опитните в тея категории да пишат и то повече момичета.
    сега си давам отговор на въпроса-защо всички искат да отслабнат
    в крайна сметка излезна,че дори дебелите не харесват дебели...
    Може би,защото слабите момичета са по-красиви,по-секси,по-омайващи...съмнява ме да има момче,което да обожава сланините на някоя девойка или по -възбуждаща за него да е закръглената фигура ,вместо красивата секси талия.Аз така мисля.Не целя да обиждам никой.
    gre6no misli6 mn mom4eta sa mi kazvali ,4e predpo4itat po zakrygleni ina4e kvo da pipat kokali li hahaha seki e s vkysa si sega na skoro 1 mom4e be6e smen na kafe i davaxa po televizora nqkvi manekenki i toi vika takava da mi q dadat nqma da q zeme 6ot az da pipam men 6te e po dobre ploski sa kat daski

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му
    хаха в кой свят живееш бе .. или може би не съм на твойте години и не разбирам нз.

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му
    100% е така няма начин просто

bebygirl, хаха и ти им повярва ли.
    Много си наивна, ще порастнеш.

Ама да видим дали ако сте една до друга с манекенка от там коя ще избере - теб или плоската...
    Мдам теб няма и да погледне.

Много ясно, че така ще каже пред теб.. правежи
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Бургас
    Аз съм бил с не чак толкоз дебела ама да кажем палничка ма то и структурата и беше такава не бях влюбен амаа ся.....Праихме секс не и не беше върховно даже може да се каже че беше изданка та туй момиче го зарязах веднага след акта И после стана курва...
    Ако всяка мощ падаше по една звезда и луната штеше да разбере що е самота! http://wall.kefche.com/load/pic/5934/
    http://i.kefche.net/wallpapers/160/i...heCom75495.jpg

Заключете шиба.ата тема!

Аз имам една приятелка дето е с наднормено тегло ама като че ли даже така и отива повече направо като я видя и целия пощръклявам.

Аз съм на принципа нема грозни има тъпи.

И аз обичам по пухкави момичета щот ако е слабичко кво ше го правя

нема кво да хвана мам*му
    Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Вчера видях 2 момичета явно бяха приятелки понеже движеха заедно... та и двете не ставаха ама едната беше по зле...
    Хипер слаба няма отцепване на бедро задник прасец - 2 щеки бяха краката ръцете същата работа другата беше пухкава дебела не но доста закръглена ... е ако трябва да избирам между двете понеже е края на света определено бих изплющал пухкавелката.... но в реални условия бих си праснал чикия....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    дебелките милите за нищо не стават .. само ревът .. ( тва имало много калории онова било мн мазно ) сяка втора дума е .. дебел ли ми е задника ? иначе изпънали сланинестите цици ... да ссе набиват веднага на око ... и още се надяват на приказките (важно е садържанието .. не опаковката ) хахахах ... а с цялата си наглост нареждат манекенките че били кокали ...

с едно изречение ...
    стават само за турски чикии ... и понякога за свирка
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Град
    Сицилия
    много коментари има по тая тема много момчета и момичета са писали че биха ходили с дебело момче или момиче и че ваншноста не е важна външност почти всички лажат реалноста е друга ако видят дакой дебел или по пален се отварщават
    е аз като съм дебел по малко човек ли съм?

Не ама в българският език фигурира буквата "Ъ"

Град
    Rousse
    Падала съм си и по по-едри момчета...но не е нещо фрапиращо...нормално си е :]
    Но при момичетата е друго.Момчетата имат прекалено високи критерии и за това се дразня.Като видят някое по-дебело момиче и веднага почват да я хранят и това става на 2 крачки от нея!
    Но пък като характер,съм забелязала,че дебелите хора са 100 пъти по-яки от слабите.Не вадят такова небесно самочувствие,но не са и някакви скътани...Много им се кефя :P

Аз лично не ги харесвам

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от Uplo1d3r
    Аз лично не ги харесвам
    Браво на теб.

Автора на темата е тЪп...ВСЕКИ ИМА ШАНС..ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ

Цитирай Първоначално написано от SiMiLi_
    дебелките милите за нищо не стават .. само ревът .. ( тва имало много калории онова било мн мазно ) сяка втора дума е .. дебел ли ми е задника ? иначе изпънали сланинестите цици ... да ссе набиват веднага на око ... и още се надяват на приказките (важно е садържанието .. не опаковката ) хахахах ... а с цялата си наглост нареждат манекенките че били кокали ...

с едно изречение ...
    стават само за турски чикии ... и понякога за свирка
    АКО СИ МОМ4Е ДОБРЕ (Щото повечето сте боклуци) Но ако си момиче много зле..явно циците са ти като стотинки под балатум и си комплексирана тъпо е да се изразяваш така

nema qdoveeee.... seksa si e seks e sa ako e nekoq 100kg neznam kak 4e si go mu6im ama ebaa go, ako ima liubov ima i seks... ima patnici za seki vlak... kolkoto po golem grad tolkova pove4e patnici hahahha

Град
    Сицилия
    ако е така че за всеки влак има пътници
    значи моя влак стои от 2 години и половина празен

Цитирай Първоначално написано от XENON
    ако е така че за всеки влак има пътници
    значи моя влак стои от 2 години и половина празен
    mahni konduktorite i go naprai bezplaten da vidi6 kak 4e se napalni haha

Град
    Сицилия
    кондукторите отдавна са уволнени и си е безплатно

Правила за публикуване