- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебелите имат ли шанс?
Темата трябва да се заключи..
Всички тук пишат небивалици..
Като например, че от момчетата не се изисква перфектно тяло ?!
Аха значи те могат да имат претенции за момичетата, а на момичетата не трябва да им пука, че момчетата са като мазни кюфтета ?!
Пффф...
Който иска да отслабне - диети, спорт
Който не иска - да не се жалва...
Първоначално написано от x3eme
Да, вярно. Виждала съм някакви дебели и противни момчета със супер яките момичета. За мен пък си е по-нормално една жена да има дупе примерно, отколкото един мъж. Мъжете спортуват - футбол, фитнес, те вършат физическата работа, те напълняват по-трудно и нямат право да бъдат дебели, пък и с претенции за момичетата :О (изключвам всички, които страдат от някаква болест).Първоначално написано от Jumbie483
Това не значи, че момичетата трябва да бъдат разплути, но наистина се чудя на критериите на някои хора относно тях. На някои момичета им стои идеално един по-едър, но стегнат задник.
Именно де..Първоначално написано от zloto
![]()
Аз лично предпочитам или слаби момчета или набити (т.е: мускулести)
Но някой дебел.. Е ще ме извинява, ама като знам, че мъжката структура е много по-лесна за оформление от женската и с повече желание и воля, всяко момче може да отслабне.. е просто няма начин да погледна такъв..![]()
А после същите имат претенции, че момичетата били леко пълни и не искат и да си помислят за такава.. Ехоо виж първо себе си.
Уф много се дразня на такива![]()
eeemi ne az obi4am da e po slabi4uk s priqtelqt mi kato se zapoznahme predi 3 godini toi be6e mn slab s te4enie na vremto ka4i 10 kg nqkude no e leko zakruglen ne e debel ima si korem4e no ne e debel s nqkvi slanini da kaje6 100 kg
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Имат разбира се и ТЕ СА ХОРА! стига вече важен е самия човек дали те обича,във всеки има нещо красиво
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Да бе направоПървоначално написано от galu6a
Сърцето ли виждаш първо в човек или външноста
![]()
Ае нищо лично ама имаш супер плоско мислене. То само от един пост си личи, че си ограниченПървоначално написано от fire_magic
![]()
debel-slab vseki ima svoqta individualna krasota i 4ar,koito drugiq ne go pritejava.ima mnogo krasivi momi4eta,koito ne sa slabi,no pak sa charovni i haresvani,ima i mnogo smotani slabi,koito si mislqt,4e sled kato sa slabi struvat ne6to pove4e
Не е задължително да си дебел ако си 100кг (за мъжете). Представи си някои баскетболист висок 2 метра с много мускули. Ако ми каже че е под 100 кг няма да повярвам.Първоначално написано от miss_kiss181
vuzmojno e,nesum povqrvala !No i ti neotri4ai,4e vseki si ima vkys...Първоначално написано от MakeMeLaugh
Мисля,че външният вид не е чак толкова важен колкото си мислим всички!Важното е срещу теб какъв човек седи!Приятел може да си си със секи стига да искаш и да виждаш в него приятел деПървоначално написано от fire_magic
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
Аз пък искам да ви кажа че тва подразделение дебели-слаби е адски тъпо.Няма дебели и слаби-просто едните са с комплекси от тука до космоса-така наречените слаби , а другите не са комплексари и живеят пълноценно за тва ДА имат шанс защото всички хора са еднакви аре стига сте ги делили![]()
Love me hate me
Say what you want about me
But all of the boys and all of the girls are
begging to If You Seek Amy
Ми да,то е лесно от тънката п***а да станеш дебеланата с висналия задник.Едно момиче си беше с напълно нормално тяло ,но за три-четери месеца надебеля и то не от прекаляване от храната,а от болест
вие ако надебелеете така,надали ще ви е хубаво така и да сте сами постоянно(по логиката-дебелите са зле)
Ей открихме америка... тая тема са изчерпа вече.Първоначално написано от Shia
ne ne bih haresala debel nikoga nikoga nikoga prosto nikoga saaa moje da e leko zakruglen ama leko!! nqkfa svinqq nee ina4e e taka za fr shto ne ama za luboww![]()
![]()
![]()
![]()
Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)
никога не казвай никога .... просто както си казваш никога и един дебел мазен чичко спира пред теб с двуместната си скапана кола за 250 000евра и ти вече си влажна слива .... прозирате .... и не само ти тва не се отнася конккретно за теб ....Първоначално написано от sexymamapcdl
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз не харесвам много слаби момчета.По-пухкавите повече ми допадат, но прекалено дебели определено не.
Моят проблем е, че нещо не раста 155см съм и 44/45 килограма. Килограмките звучат добре даже според много калкулатори съм анорексичка но съм доста далеч от това. Имам си големи гърди,плоско коремче, НО и кофти дупенце. Нещо дупето и бедрата изобщо не ми харесват и ме правят да изглеждам закръглена.За моя радост това не пречи на приятелят ми да ходи с мен. Той е 60кг,160/170см висок но изглежда доста хилав. Сега и двамата тренираме такаче се надявам в скоро време всички неща, които не ни харесват да се оправят.
Случайно да не тренирате в Славия ?Първоначално написано от magneziq
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Най-дебелият човек на света 500кг е женен какво повече да се каже![]()
Никой не трябва да е толкова беден , за да се продадеПървоначално написано от ubuntureload
.. Ако някой ми харесва няма да ми пука дали е дебел или слаб , богат или беден .. Е и да не изглежда като квазимодо де .. Ама , за да обичаш някой трябва да го познаваш .. А да го познаваш означава да знаеш какво се крие в душата му , не само външния вид
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Естествено, че имат шанс, за всеки влак си има пътници, нали такаИма някои момчета, които не харесват слаби момичета. Аз също не си падам по много хилави момчета - така де, ако може да ми се пъхне в дънките, значи нещо куца в цялата работа
Повечето момчета, с които съм излизала, не са били особено слабички, но сегашният ми приятел е доста слаб.
Доста бих се замислила дали да правя секс с някое много дебело момче (наистина дебело, а не просто по-пълничко) от гледна точка на това, че по-пълните хора се потят повече в общия случай и би ми било малко неприятно.
Е що бе-да има мръвка![]()
Ама само отпред над корема![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма