.
Затворена тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 282
    тряа да има сачуствие. ако някой мъж е мн кльощав - не сте ли забелязали, че винаги почти води МАМА СЛОНИЦА

Темата трябва да се заключи..
    Всички тук пишат небивалици..
    Като например, че от момчетата не се изисква перфектно тяло ?!
    Аха значи те могат да имат претенции за момичетата, а на момичетата не трябва да им пука, че момчетата са като мазни кюфтета ?!
    Пффф...
    Който иска да отслабне - диети, спорт
    Който не иска - да не се жалва...

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му

+1

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Въпрос на избор.Аз лично не съм бил и не искам със дебело момиче.Падам си по по лекичките .

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Аха значи те могат да имат претенции за момичетата, а на момичетата не трябва да им пука, че момчетата са като мазни кюфтета ?!
    Пффф...
    Да, вярно. Виждала съм някакви дебели и противни момчета със супер яките момичета. За мен пък си е по-нормално една жена да има дупе примерно, отколкото един мъж. Мъжете спортуват - футбол, фитнес, те вършат физическата работа, те напълняват по-трудно и нямат право да бъдат дебели, пък и с претенции за момичетата :О (изключвам всички, които страдат от някаква болест).
    Това не значи, че момичетата трябва да бъдат разплути, но наистина се чудя на критериите на някои хора относно тях. На някои момичета им стои идеално един по-едър, но стегнат задник.

Цитирай Първоначално написано от zloto
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Пффф...
    Да, вярно. Виждала съм някакви дебели и противни момчета със супер яките момичета. За мен пък си е по-нормално една жена да има дупе примерно, отколкото един мъж. Мъжете спортуват - футбол, фитнес, те вършат физическата работа, те напълняват по-трудно и нямат право да бъдат дебели, пък и с претенции за момичетата :О (изключвам всички, които страдат от някаква болест)
    Именно де..
    Аз лично предпочитам или слаби момчета или набити (т.е: мускулести)
    Но някой дебел.. Е ще ме извинява, ама като знам, че мъжката структура е много по-лесна за оформление от женската и с повече желание и воля, всяко момче може да отслабне.. е просто няма начин да погледна такъв..
    А после същите имат претенции, че момичетата били леко пълни и не искат и да си помислят за такава.. Ехоо виж първо себе си.
    Уф много се дразня на такива

eeemi ne az obi4am da e po slabi4uk s priqtelqt mi kato se zapoznahme predi 3 godini toi be6e mn slab s te4enie na vremto ka4i 10 kg nqkude no e leko zakruglen ne e debel ima si korem4e no ne e debel s nqkvi slanini da kaje6 100 kg
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Имат разбира се и ТЕ СА ХОРА! стига вече важен е самия човек дали те обича,във всеки има нещо красиво
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    човек се влюбва не в нъшноста на човека ,а в сърцето му
    Да бе направо Сърцето ли виждаш първо в човек или външноста

Re: Дебелите имат ли шанс?

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Та така,какво мислите за дебелите момчета и момичета?Тях харесва ли ги някой?Вие ходили ли сте с такива?Правили сте секс и т.н.Ако някое момче е над 80 кг. и е 170 см бихте ли е влюбили в него,и обратното ако е момиче, или няма да го направите дори даго харесвате защото ще ви се подиграват приятелите?Давайте вие сте.
    Ае нищо лично ама имаш супер плоско мислене. То само от един пост си личи, че си ограничен

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    debel-slab vseki ima svoqta individualna krasota i 4ar,koito drugiq ne go pritejava.ima mnogo krasivi momi4eta,koito ne sa slabi,no pak sa charovni i haresvani,ima i mnogo smotani slabi,koito si mislqt,4e sled kato sa slabi struvat ne6to pove4e

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    ne e debel s nqkvi slanini da kaje6 100 kg
    Не е задължително да си дебел ако си 100кг (за мъжете). Представи си някои баскетболист висок 2 метра с много мускули. Ако ми каже че е под 100 кг няма да повярвам.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    bebygirl, хаха и ти им повярва ли.
    Много си наивна, ще порастнеш.

Ама да видим дали ако сте една до друга с манекенка от там коя ще избере - теб или плоската...
    Мдам теб няма и да погледне.

Много ясно, че така ще каже пред теб.. правежи
    vuzmojno e,nesum povqrvala !No i ti neotri4ai,4e vseki si ima vkys...

Re: Дебелите имат ли шанс?

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Та така,какво мислите за дебелите момчета и момичета?Тях харесва ли ги някой?Вие ходили ли сте с такива?Правили сте секс и т.н.Ако някое момче е над 80 кг. и е 170 см бихте ли е влюбили в него,и обратното ако е момиче, или няма да го направите дори даго харесвате защото ще ви се подиграват приятелите?Давайте вие сте.
    Мисля,че външният вид не е чак толкова важен колкото си мислим всички!Важното е срещу теб какъв човек седи!Приятел може да си си със секи стига да искаш и да виждаш в него приятел де
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Аз пък искам да ви кажа че тва подразделение дебели-слаби е адски тъпо.Няма дебели и слаби-просто едните са с комплекси от тука до космоса-така наречените слаби , а другите не са комплексари и живеят пълноценно за тва ДА имат шанс защото всички хора са еднакви аре стига сте ги делили
    Love me hate me
    Say what you want about me
    But all of the boys and all of the girls are
    begging to If You Seek Amy

Супер фен Аватара на Shia
    Ми да,то е лесно от тънката п***а да станеш дебеланата с висналия задник.Едно момиче си беше с напълно нормално тяло ,но за три-четери месеца надебеля и то не от прекаляване от храната,а от болест

вие ако надебелеете така,надали ще ви е хубаво така и да сте сами постоянно(по логиката-дебелите са зле)

Цитирай Първоначално написано от Shia
    (по логиката-дебелите са зле)
    Ей открихме америка... тая тема са изчерпа вече.

;xx

ne ne bih haresala debel nikoga nikoga nikoga prosto nikoga saaa moje da e leko zakruglen ama leko!! nqkfa svinqq nee ina4e e taka za fr shto ne ama za luboww
    Meene dqwola me karaa pak ii pak da go naprawqq . . .. . (music)

Супер фен Аватара на ubuntureload

Re: ;xx

Цитирай Първоначално написано от sexymamapcdl
    ne ne bih haresala debel nikoga nikoga nikoga prosto nikoga saaa moje da e leko zakruglen ama leko!! nqkfa svinqq nee ina4e e taka za fr shto ne ama za luboww
    никога не казвай никога .... просто както си казваш никога и един дебел мазен чичко спира пред теб с двуместната си скапана кола за 250 000евра и ти вече си влажна слива .... прозирате .... и не само ти тва не се отнася конккретно за теб ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Аз не харесвам много слаби момчета.По-пухкавите повече ми допадат, но прекалено дебели определено не.
    Моят проблем е, че нещо не раста 155см съм и 44/45 килограма. Килограмките звучат добре даже според много калкулатори съм анорексичка но съм доста далеч от това. Имам си големи гърди,плоско коремче, НО и кофти дупенце. Нещо дупето и бедрата изобщо не ми харесват и ме правят да изглеждам закръглена. За моя радост това не пречи на приятелят ми да ходи с мен. Той е 60кг,160/170см висок но изглежда доста хилав. Сега и двамата тренираме такаче се надявам в скоро време всички неща, които не ни харесват да се оправят.
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от magneziq
    Аз не харесвам много слаби момчета.По-пухкавите повече ми допадат, но прекалено дебели определено не.
    Моят проблем е, че нещо не раста 155см съм и 44/45 килограма. Килограмките звучат добре даже според много калкулатори съм анорексичка но съм доста далеч от това. Имам си големи гърди,плоско коремче, НО и кофти дупенце. Нещо дупето и бедрата изобщо не ми харесват и ме правят да изглеждам закръглена. За моя радост това не пречи на приятелят ми да ходи с мен. Той е 60кг,160/170см висок но изглежда доста хилав. Сега и двамата тренираме такаче се надявам в скоро време всички неща, които не ни харесват да се оправят.
    Случайно да не тренирате в Славия ?
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на Shia
    Най-дебелият човек на света 500кг е женен какво повече да се каже

Re: ;xx

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от sexymamapcdl
    никога не казвай никога .... просто както си казваш никога и един дебел мазен чичко спира пред теб с двуместната си скапана кола за 250 000евра и ти вече си влажна слива .... прозирате .... и не само ти тва не се отнася конккретно за теб ....
    Никой не трябва да е толкова беден , за да се продаде .. Ако някой ми харесва няма да ми пука дали е дебел или слаб , богат или беден .. Е и да не изглежда като квазимодо де .. Ама , за да обичаш някой трябва да го познаваш .. А да го познаваш означава да знаеш какво се крие в душата му , не само външния вид
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    Горна Оряховица
    Естествено, че имат шанс, за всеки влак си има пътници, нали така Има някои момчета, които не харесват слаби момичета. Аз също не си падам по много хилави момчета - така де, ако може да ми се пъхне в дънките, значи нещо куца в цялата работа Повечето момчета, с които съм излизала, не са били особено слабички, но сегашният ми приятел е доста слаб.
    Доста бих се замислила дали да правя секс с някое много дебело момче (наистина дебело, а не просто по-пълничко) от гледна точка на това, че по-пълните хора се потят повече в общия случай и би ми било малко неприятно.

Град
    На Предника на Географията
    Е що бе-да има мръвка
    Ама само отпред над корема
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си