- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата расте по-бързо?
Дочух от няколко приятелки,че косата расте по-бързо,когато е вързана. Според вас вярно ли е?![]()
Не мисля..
Косата се "стресира" когато е вързана , така че не е вярно това според мен![]()
Аз съм чувала, че когато вали дъжд и косата се намокри расте по-бързо!![]()
Пък аз чух че като я дърпаш расте по-бързо...![]()
Това са пълни глупости.Така само си изтощава повече
аз пък... съм чувала ,че колкото по-често постригваш връхчетата толкова по-бързо расте![]()
Всеки знае различно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
![]()
![]()
да а ако спиш само на лявата си страна ще ти расте бритона по-бързо
![]()
С това съм съгласна.Първоначално написано от galu6a
![]()
Това да не ти са гъби бе ?!?Първоначално написано от irunder4etooo
Ако искаш да ти расте по - бързо косата може да ползваш хининова вода. След като се изкъпеш, като ти е влажна косата (колкото да не тече вода от нея), втриваш в корените, без отмиване е. В аптеките продават и не е скъпо.![]()
A.D.I.D.A.S.
Като е вързана тя се изтощава повече, а не расте от това!!!
Иначе може да ползваш хининова вода за по-бърз растеж.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ок,мерси на хората,които решиха да отговорят сериозно.![]()
Да, и аз съм съгласна за това с връхчетата.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Първоначално написано от Snuffles
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Aбе, малоумщини, бездарност и безобразие.
Пробвай да вървиш един месец постоянно с вързана коса, та да видим дали ще ти расте по-бързо!
След тоя един месец искам да си записваш в едно тефтерче след всяко къпане, ресане и прическа по колко косми са ти паднали.
Тия ластици трябва да ги забранят със закон!
ей момичета ползвам хининова вода от вече 3 месецатова е не6то стархотно,косата наистина расте
аа и е приятно хихих
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Тва са пълни глупости.. така косата се изтощава!
Ако искаш нещо за по-бърз разтеж на косата пробвай с хининова вода ,рициново масло ,маски и.т.н...
Суетата.Моят любим грях.
а от хининовата вода косата омазнява ли се?![]()
![]()
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Ако я пръскаш на суха коса - да. Иначе не.Първоначално написано от safetyMode
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ок мерси многоПървоначално написано от Wrathchild
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
И аз съм чувала, че косата расте по-бързо, когато е вързана, защото косъмът е опънат и косата е стегната и по този начин се стимулира разтежа![]()
az pak sam 4uvala 4e kogato si s vurzana kosa i ne gledash vseki den kak raste v smisal vrazvash q i taka si cql den i posle sled 1 meseckosata ti e porastnala.......tova e cqlata istoriq ne che raste ot tova....inache za raztej li4no preporu4vam
ravish 4ai ot ma6terka i sled vsqko kupane predi da izleze6 ot banqta si izsipvash 4ai4eto na glavi4kata (4qt da e preceden 6toty
)......tova hem zazdravqva kosata hem tq raste
hininovata voda:kosata raste no kosama se izto6tava ot intenzivniq rastej i kosata po4va da kapi....v smisal moje da go izpolzva6 napr.2 meseca posle trqbva da go spre6...emi TOVA E
От 1 година сигурно вече ходя постоянно вързана.Е, просто не усетих кога косата ми, дълга до раменете, стана почти до кръста.Незнам от какво е, доста време все пак стана.
Да ти кажа има нещо такова,но кфо ти пукаПървоначално написано от safetyMode
просто по-често ще се налага да я мие6
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]