.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    аз пък... съм чувала ,че колкото по-често постригваш връхчетата толкова по-бързо расте

Всеки знае различно
    ne e vqrno tva s vr1x4etata.i ne samo 4e s1m 4ela 4e e mit ami i sama go izprobvax.napravix si b breton minalata godna.oba4e be6e yjasen.podstrigvax si vr1x4etata [ne seki mesec po rqdko] samo 4e bretona ne davax da go barat.i taka samo vr1x4eta samo vr1x4eta i za 1 godina bretona 4iito vr1x4eta ne s1m barala nastigna ostanalata mi kosa i v momenta sa na ednakva d1ljina
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Чули сте много странни неща... нито като е вързана расте по- бързо, нито от дъжда.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Кви са тия глупости
    nicolepcd

Мега фен Аватара на Pliok0019
    тцттцтцтц

podkepqm vi za vurzanata kosa ili poto4no da si q prebere6 s 6nola fibi4ki ili da q vurje6 akto iska6 ama naistina raste po burzo... za nqolko meseca 6te stane dosta hubava moga da go kaja ot li4en opit./....

Цитирай Първоначално написано от DonnerWetter
    От 1 година сигурно вече ходя постоянно вързана.Е, просто не усетих кога косата ми, дълга до раменете, стана почти до кръста.Незнам от какво е, доста време все пак стана.
    Това е просто, защото не обръщаш внимание как времето минава и косата ти расте, но определено не се стимулира растежа от това- напротив ластиците накъсват косата.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    мисля че не е вярно ! но знам че колкото по-често се мие расте по- бързо ... а най- добрия вариант е с хинонова вода

just f**k y0u !?!

Хм... не съм се замисляла.. защо да расте по- бързо, ако се мие по- бързо...?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    у вас ;]

Re: Косата расте по-бързо?

едно момиче от даскало все ходи вързана... почти всеки ден и се връзва така небрежно на високо.. хубаво изглежда ама тя така ходи всеки ден и миналата седмица дойде със спусната коса... еми хубава и е косата.. руса .. ама отгоре където се връзва косата и се е накъсала адски много и изглежда ужасно...

така че не трябва да прекалявате с това
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Да, наистина.. не е хубаво да се стои повече от 2 часа на ден с вързана коса.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Да, наистина.. не е хубаво да се стои повече от 2 часа на ден с вързана коса.
    глупости.. няма никаква логика в това.. дали ще стоиш с вързана коса 2 пъти на седмица за по 2 часа или за по 5-6-7 часа няма никаква разлика...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    аз пък... съм чувала ,че колкото по-често постригваш връхчетата толкова по-бързо расте

Всеки знае различно
    Потвърждавам!(от личен опит)
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Балчик..
    Цитирай Първоначално написано от shell
    да а ако спиш само на лявата си страна ще ти расте бритона по-бързо
    e twa pri mene raboti .. kolkoto i smeshno da zwuchi ..
    ii do koolkoto znam kosata rastqla nai - byrzo na plitka .. no ne mi se wqrwa chestno kazano
    When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^

Съжалявам, че ще го кажа, но ако продължавате да си горите, боядисвате, клепете със "заздравяващи" продукти косата ви няма да порасне - ще опада дори и ако я връзвате, и ходите под дъжда всеки ден. Тоолкова момичета около мен се стараят да измислят нов начин за растеж на косата, защото на всичките им се съсипаха косите от простотиите и сега са подстригани като пилета.
    Ходя вързана доста често и да чукна на дърво косата ми нито пада, даже е прекалено много и ми пречи като е пусната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си