.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Такива ги има САМО в Бургас
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

и аз съм възмотен ... толкова гаден ритъм ... гадната рима ... черната визия .. ама тя тая се пак е ЖИ
    Criminals Robbing Innocent Motherfuckers Everytime

Отвратително.... и много възмутително....

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Такива ги има САМО в Бургас
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    eee,dobre,vazmuteni ste,az sum po-vazmutena ot tova,4e tazi prosta drisla ne e edinstvenata,a gi ima takiva v izobilie.Az sum na 20godini i kato q gledah me be6e sram da q slu6am,a neznam neq kak ne q be6e sram pred cqla BG,no ne tq,a maika i e vinovnata v slu4aq.Jenata q za6titava6e i nasur4ava6e-kakvo o4akvate da e deteto s tazi baba,s maika si i s tezi priqteli???Haide,posle mi kajete,4e kru6ata pada po-dale4 ot durvoto.

Ае точно тая, която се тръшка с който й скимне, за да си осигури париците и успеха да й прави забележка е малоумно.

Иначе грозно или не, всички сте го правили до някое степен. Ае са а-та и у-та. Грозно е, но това са ти повечето сегашно възпитани деца, това е.

Малко бой й требе се научи да не говори така ;ь
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Да наистина е възмутително,но де да беше само т'ва момиче единствената тийндйджърка,от чиято уста излизат такива думи..
    абсолютно...

Ужасно е... просто не отива на едно момиче, НО не е само тя..
    колко много още има, ехее... Мария тука беше много права.

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Извинявайте тук ли беше глупавата тема ?! инфо ?!

Божеееййй приказвала глупости какво ще правя сега въъъйййййййй как ще го преживея немога ше ида се хвърля от балкона... Аре стига глупости !!! То всяко второ лапе ръси глупости вие ся за няква направихте ебаси трагедията... И що ?! Щото я даваха по телевизията и " Мария " се изказа муЬАХхахаЬХха аре моля ви са !!! Излезте по улицата вижте за какво става въпрос стига прости теми !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си