- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един въпрос към момчетата
Споделете какво мислите за стимулацията на ануса ... Правили ли са ви го, какво знаете по въпроса и т.н.![]()
Come out, come out wherever you are...
На мен ми се е случвало - усещането е страхотно...А ако и двамата свършите заедно - направо е разбиващо!
онякога го приятеляя ми го прави и усещането е върховно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Тя и темата не е към теб освен ако клитора ти не е мутирал и не е 15-20смПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ами няма значение.. пък и като гледам не съм единственото момиче писало по тематаПървоначално написано от ubuntureload
Са кво и другите ли да цитирам и да ги питам същото...Първоначално написано от Rofl4e
Няма лошо... да не ти харесва да се гаврят с анусчето ти....
Всеки с предпочитанията си..на един ще му харесва, на друг не. Предвид наличието на само 2 типа отговор, защо изобщо питаш?![]()
Не съм опитвал и изобщо ама изобщо нямам намерение!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
#barovec93-баровец?1993-та?Не си опитвал какво?да правиш секс?да си биеш чикииика?или да бъркаш в гъза на мацка?Моля ви ,разберете какво ви се прави ,ачка ли ви се ,пишка ли ви се ,пие ли ви се ,яде ли ви се и тогава пишете в този раздел!
![]()
![]()
![]()
Питах за да те видя тебе какво ще ми отговоришПървоначално написано от crazyDriver
![]()
хм абе ти нещо заяждаш ли се ????????Първоначално написано от ubuntureload
А ти нещо караш ли ми се че 3 пъти праскаш един и същи пост????Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Не искам абсолютно нищо да има близък контакт с ануса ми,не съм опитвал няма и да опитам![]()
абе объркала съм се ..Първоначално написано от ubuntureload
та не ми отговори на въпроса
Ти май не си ми чела постовете в които се заяждам...Първоначално написано от Rofl4e
![]()
ми сиг не съмПървоначално написано от ubuntureload
та какво по специално отношение имаш към мен та все ми копираш постовете и ги коментираш?
Защо непременно оачкваш че го правя с лошо... и не си иединствената правя го с който си искам... :PПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Професоре, що не вземете да коментирате по темата ами се заяждате само ... нещо незадоволен ли сте каквоПървоначално написано от ubuntureload
![]()
спираме продължаваме си разовора на лични спокоПървоначално написано от JenataNaShefa
(ако има желания младия господин )
На мнение съм, че стимулация се прави с по-нататъшна цел. Поправете ме, ако греша.
При положение, че за нищо няма да ми ползват ануса, за какво да го стимулират? И мъжете не галят дупетата и анусите на жените просто защото им се бърка някъде, а с цел да се отпусне и по-лесен вход.