.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

В българско село карат децата да казват Ага, вместо ГОСПОДИН

http://plovdivmedia.com/7343.html

Въпреки членството на България в ЕС някои региони на страната имат нужда от повторно освобождение - не от турско робство, а от засилващия се фундаментализъм и радакален ислям". Това каза лидерът на "Ред, законност и справедливост" /РЗС/ Яне Янев в Благоевград, предаде Бгнес.
    На срещи с учители и обезпокоени родители били посочени конкретни факти за първите темпове на ислямизиране на десетки села в този регион. Като най-фрапиращи примери е село Рибново на община Гърмен където директорът на училището Феим Иса, който е установил пълен диктат на учителския колектив и насилствено застава учителите да ходят с облекло, което да не е светско. Той карал и учителите да насърчават ученичките да ходят със забрадки и арабски носии. Въпросният директор е спечелил незаконносъобразно конкурса за директорското място с помощта на джамията в Рибново. Иса е обявил, че ако и други кандидати се явят на конкурса джамията ще се надигне и ще ги прокълне. Същият директор активно подкрепя действията на Мурат Бошнак, представен и назначен от него като учител по религия. В България той няма диплом и за средно образование, но твърди, че е завършил религиозно образование в Скопие. Според жителите на Рибново Мурат е специализирал и в Саудитска Арабия. Той задължава родителите насилствено да подписват заявления, че искат техните деца да изучават задължително избираем предмет /ЗИП/- Ислям. Настоява децата да се обръщат към него вместо с "господин”, с „ага". Бошнак е забранил на последния абитуриентски бал момичетата да бъдат със светско облекло и да празнуват. След това със средства от арабска фондация той е организирал екскурзия до съседна Турция. Само едно момиче се е престрашило и е отишло на абитуриентски бал. Родителите, които не приемат ислямските порядки на Мурат ги наричат гяури и по време на службите в местната джамия ги проклинат. Подобни са примерите и в село Сатовча където директорката на училището Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям в незаконно фундаменталистко училище в село Сърница, Велинградско. Ушева в момента е в отпуск по майчинство и, за да държи под контрол "описаните порядки" е назначила собствения си съпруг на длъжност и.д. директор на училището - Исмет Ушев, който е учител по религия. В тези селища живеят само българомохамедани говорещи единствено български език.

Нека пак някой да ни убеждава, че трябва да сме "толерантни" и че етническия модел в България бил прекрасен. Е, разбира се, прекрасен е за турски национализъм и ислямски фундаментализъм...

Град
    У нас Си (=
    АААААААААААААА?! К'во стана сега?! Пък всички ме оплюхте, че съм ставала като турците, защото не искам джамии и да говорят на турски в Българската ни държава (поне на обществени места). Баща ми е преподавател в русенския университет и казва, че повечето му групи са с предимно турски студенти, които започват да стават все по-нахални и дори са си позволявали да говорят на турски в часовете. А да не говорим, че едва знаят български, но получават дипломи, от една страна, защото не може да учат вечно, а от друга, че има и продажници, и после ще им чистим офисите на бул. "Цар Освободител".

Аа, аз такова нещо никога не съм казал, така че не казвай "всички". Не съм ти чел коментарите за етническата ситуация в България, затова не съм и коментирал. Тъй че мен не ме слагай в графата ако обичаш

Супер фен Аватара на Riot
    ЗИП ИСЛЯМ
    майка им да еба мазна
    турлаци
    във форума има ли турлаци ?
    Моля ?!

Супер фен Аватара на Riot
    Дайте да идем да пречукаме тоя ?
    +18 онли ;D
    Моля ?!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    За форумните патриоти (без кристо и всички вярващи)

ДАНС спииии а в скайпа слухти,
    Саудитска арабия е ислямска страна,
    затова дайте да подучим децата
    да викат на "господина"- ага!

За мен живота е да мразя исляма,
    но не може да става и дума
    в църква да се сяда!
    Големият българин, къде се дяна?!

Не стана добро но на момента толкова!

Ае са почвайте ме ... аз си знам защо го написах!Дано някой ден си отворите очите за истината!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    ЗИП ИСЛЯМ
    знам за случай ЗИП ТУРСКИ език и то от 2ри клас, те още бг нз ама да учат и турски

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ашколсун машалла!
    Grumpy old madman

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    какво роптаете и пак недоволствате, нацисти такива. имайте поне малко толерантност към турския братски народ.

а така, мачок, локвай, защото това е проява на непростим расизъм пуу, аман!

=>
    Мисля, че няма за какво да си говорим. Във всички случаи не може да говорим за расизъм/етническо нетолерантно отношение спрямо турците, а за опазване на родното. Защото май започваме да се връщаме към едни неща от по-минали векове, а това не бива да се допусне в никакъв случай.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Riot
    ЗИП ИСЛЯМ
    майка им да е** мазна
    турлаци
    във форума има ли турлаци ?
    Между торлаци(а не турлаци) и турци има голяма разлика. Торлаците са българите в Българското Поморавие в днешна Сърбия и по-точно една малка област, наречена Торлакия

Иначе информирах доста хора във форума на ВМРО и специално няколко, които знам, че са от ръководството на младежката в София. Обещаха да кажат на Каракачанов за случая и евентуално той на ръководно ниво да организира нещо

Иначе е добре, че и Яне Янев и неговата партия не бездействат, а напротив. Това ми дава надежда, че нещо ще се направи по случая

ПП. Инишъле напълно те разбирам. Все пак не всички мюсюлмани са фанатици, но е така- в основата си исляма е нехуманна религия, изповядваща насилието като основен принцип. Все пак въпрос на морал и достойнство е съответните мюсюлмани да приемат или отрекат крайните елементи в тази религия, защото исляма не е само война срещу "неверниците". Но и аз не го приемам като цяло

Scion, true

Това трябва незабавно да се спре. Плашещо е. Тревожно е.
    Как ще караш дете да казва "ага", вместо "господин"?
    Баси тъпия брейнуош, деба!!
    Такива статии ме вбесяват.

Как дете ще го караш?! Тия хора искат младите да развалят и да им подринат съзнанието. НЕЛЕПО!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Наистина, гадни националисти такива. Спрете да ругаете. Приеме го и моля не нарушавайте правилата на форума.

Ако Ахмет Доган прочете тази тема, може да му стане гадно, обидно....Бива ли такова отношение, моля ви!

Каня всички ви, да пийнем шербет и да обсъдим кройката на новите фесове.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Аллах аккбар, аркадаш! Мюфтията да благослови думите ти! Ще ти купя ново молитвено килимче за тая идея!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Искам ново фередже.

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Аллах аккбар, аркадаш! Мюфтията да благослови думите ти! Ще ти купя ново молитвено килимче за тая идея!
    Може да чуем и сутрешния езан, седейки кротком със скръстени крака.
    Ще го бъде, ефенди, ще го бъде.

АЛЛАХ АККБАР!

Град
    Източен Бейрут , Ливан

АЛЛАХ АККБАР!
    Тоя филм, в който сте се вкарали ще да е много як!

И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от InitialD

АЛЛАХ АККБАР!
    Тоя филм, в който сте се вкарали ще да е много як!

http://atlasshrugs2000.typepad.com/a...05/moe_dog.jpg
    Инишъле, т'ва куче твое ли е, бе?
    Вчера го видЕх пред ЦУМ, с броеница на вратО. Върви да го дириш!

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Кефя ви се щот сте некви жалкари!

Нападате само Християните а като видите некой резняк бегате с подвити опашки!

Град
    Инкогнито
    не е така повечето ми приятели, бият много по жестоко не християнин защото не ги е страх от аллах

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    не е така повечето ми приятели, бият много по жестоко не християнин защото не ги е страх от аллах
    Твоите приятели може!
    Но техните мишУета с карета кат видят джамия и бягат да се жалват при кмета!

Нещо ме удари на рими ...

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Разбрахме, че си бил или, че си учител!

Не ни интересуват неща около професията ти.
    Поне тези, които знаем за какво сме във форума.

Слабо ме интересува дали му викат АГА, МАГА, БЛАГА, Чичко или Бубале!
    Техен проблем! Като си голям патриот, сложи екипа бяло, зелено, червено, вземи знамето и ги започвай!

ПП - Излагаш се, бе, човече! Наистина за мен ти си един голям педофил.
    Кажи ми как педофил като теб си мисли, че ще насади някакви мисли или, че ще проведе нормална дискусия?
    Мамка му писна ми да ти гледам профила, след педофилията ти.
    Зарибяваш момичета, които аз не бих си помислил, че мога да им кажа нещо такова, да не говорим да го направя (Говоря за темата в която хората постват снимките си)! А ти предполагам си на около 30...

На такива като теб нали знаеш, къде им е мястото?
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Да, бях учител на стаж в два класа, като единия бяха само момичета- цели 26 единайстокласнички- ултра кеф просто. Освен това повечето бяха големи сладурани

Нещо си на херца гледам брато. Никой не зарибявам. Това, че съм казал на някое момиче, че е красиво не означава, че съм й казал я ела да ми приседнеш в скута. Ама някои хора сте прекалено сбъркани в този раздел да схванете границата между двете неща, също така и границата между базика и говоренето реално, понеже с някои тукашни момичета съм си правил базик и толкоз.

На теб не знам къде ти е проблема, ама ако смяташ, че съм ти аз проблема си сбъркал рейса пич. Поне искренно ме расмиваш с жалкия си ревлив тон в стил мамо, взеха ми количките

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Епа те са си виновни.Все едно някой в даскало да ми каже да му казвам ага...пфффф
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си