.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Все пак това са българи-мохамедани, което променя нещата. Защото исляма дава много по-голяма възможност за директен контрол над мисленето на отделния човек чрез заплахи и други подобни.

А и за съжаление от 20 години държавата напълно е зарязала тези българи-мохамедани на произвола на турско-ислямската пропаганда, което дава много сериозни неприятни резултати на асимилация. Ако държавата не се намеси не виждам точно как биха се решили тези проблеми, защото тези хора се чувстват безсилни като не виждат помощ отникъде и попадат под удърите на тази асимилация. И между другото умишлено ги държат слабограмотни, защото такива хора по-лесно се поддават на внушения

Тоя директор заслужава да го вържат за някой автобус и да го завлекът от където е дошъл.
    В България езикът на който се общува е български и църквата ни е православна вмомента няма наказание за тези който си позволяват на обществено място да говорят на различен език освен българския и да рекламират друга религия освен православната това трябва да се промени!
    България е единствената страна (освен турция) в която има новини на турски език.Това за мене е чисто самонеуважение.
    Йога и мъдрост

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Все пак това са българи-мохамедани, което променя нещата. Защото исляма дава много по-голяма възможност за директен контрол над мисленето на отделния човек чрез заплахи и други подобни.

А и за съжаление от 20 години държавата напълно е зарязала тези българи-мохамедани на произвола на турско-ислямската пропаганда, което дава много сериозни неприятни резултати на асимилация. Ако държавата не се намеси не виждам точно как биха се решили тези проблеми, защото тези хора се чувстват безсилни като не виждат помощ отникъде и попадат под удърите на тази асимилация. И между другото умишлено ги държат слабограмотни, защото такива хора по-лесно се поддават на внушения
    Ами точно това е проблема.Ти казваш държавата да се намеси.Коя е държавата...серГЕЙ, симеон и изрода доган.Мислиш ли, че им пука на тея педераси за държавата и народа...
    Всичко зависи от нас, населението.Като позволяват да се учат на турски и на ислям това си е тяхна работа! Ако някой ме накара да уча ислям или нещо подобно, ще му се изсмея в лицето.Това че никой не си търси правата е друга тема.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Да, бях учител на стаж в два класа, като единия бяха само момичета- цели 26 единайстокласнички- ултра кеф просто. Освен това повечето бяха големи сладурани

Нещо си на херца гледам брато. Никой не зарибявам. Това, че съм казал на някое момиче, че е красиво не означава, че съм й казал я ела да ми приседнеш в скута. Ама някои хора сте прекалено сбъркани в този раздел да схванете границата между двете неща, също така и границата между базика и говоренето реално, понеже с някои тукашни момичета съм си правил базик и толкоз.

На теб не знам къде ти е проблема, ама ако смяташ, че съм ти аз проблема си сбъркал рейса пич. Поне искренно ме расмиваш с жалкия си ревлив тон в стил мамо, взеха ми количките
    Ти не знаеш историята за SWASTICA във форума.
    Не те виня.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    Да, бях учител на стаж в два класа, като единия бяха само момичета- цели 26 единайстокласнички- ултра кеф просто. Освен това повечето бяха големи сладурани

Нещо си на херца гледам брато. Никой не зарибявам. Това, че съм казал на някое момиче, че е красиво не означава, че съм й казал я ела да ми приседнеш в скута. Ама някои хора сте прекалено сбъркани в този раздел да схванете границата между двете неща, също така и границата между базика и говоренето реално, понеже с някои тукашни момичета съм си правил базик и толкоз.

На теб не знам къде ти е проблема, ама ако смяташ, че съм ти аз проблема си сбъркал рейса пич. Поне искренно ме расмиваш с жалкия си ревлив тон в стил мамо, взеха ми количките
    Ти не знаеш историята за SWASTICA във форума.

Не ти и трябва
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Е те изповядват исляма и затова е нормално да го учат. Но между фундаменталния ислям, който е по принцип напълно забранен, но този същия директор на училището им го втълпява и модерния все пак ислям(колкото и тази религия да е консервативна в основата си) има разлика.
    А самите деца са в неведение, те не могат да реагират, понеже и да реагират бащите и майките им са в ръцете на ДПС както почти всички българи-мохамедани(говоря социално-икономически) и затова и те си мълчат и не казват на никого. А процесите в същото време си текат и резултатите са страшни- ислямизация и след това турцизация съответно.

Всъщност на българите-мохамедани и ние трябва да им помагаме, понеже щом не е държавата в момента все някой трябва да го направи. Ето аз мога да дам пример със своя приятелка от Момчилград, която е българка-мюсюлманка и по принцип мрази ДПС много. Наскоро обаче ме изуми, когато в един скайп-разговор по същите въпроси, които обсъждахме заяви "аз не съм етническа българка щом изповядвам исляма"... Казах и, че говори пълни глупости, че исляма няма общо с произхода й и не я прави "небългарка". Като й го казах се съгласи с мен и всякаш доби увереност, но имам чувството, че някой и мъти главата с глупости, понеже и в Момчилград е също страшно по отношение на същите процеси...

Просто не трябва да ги отделяме от нас само защото са мюсюлмани, а да им заявяваме, че са равностойна част от българската нация. Това е началния етап. Иначе отиват в лапите на турската пропаганда и става страшно...

Супер фен Аватара на Riot
    С една дума... Секта
    Моля ?!

Нали сте всичките големи борци, ходете да ги трепете! Кво само ревете ??? До вчера, тоя бия като го видя да си хвърли боклука на улицата и дрън дрън... Нещо май влизате в някакви образи и като стане напечено забравяте за тях Не ви виня, всеки гледа да задоволи собственото си его по някакъв начин.
    И все пак ако бяхте поне 1/10 от това за което се представяте / националисти, патриоти и etc. / щяхте вече да сте ги налазили с ножовете! Васил Левски да не е писал във форуми да се оплаква?
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Нали сте всичките големи борци, ходете да ги трепете! Кво само ревете ??? До вчера, тоя бия като го видя да си хвърли боклука на улицата и дрън дрън... Нещо май влизате в някакви образи и като стане напечено забравяте за тях Не ви виня, всеки гледа да задоволи собственото си его по някакъв начин.
    И все пак ако бяхте поне 1/10 от това за което се представяте / националисти, патриоти и etc. / щяхте вече да сте ги налазили с ножовете! Васил Левски да не е писал във форуми да се оплаква?
    Ти от детската градина ли си ?

Или от детската ясла можеби...

Не, от марс съм Но това не променя факта, че вие сте НАСРАНИ!
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Не, от марс съм Но това не променя факта, че вие сте НАСРАНИ!
    Да, верно е, че разсъждаваш като марсианец, спор няма. Иначе нямаше да говориш такива бесмислени и смешни неща- то това става ей така- хващаш и трепеш.
    Гледал си малко повече американски екшъни и си си внушил някои работи, но момче, реалността не е такава каквато ти я показват по телевизията. А и времената са коренно различни в сравнение с преди 100-120 години например.
    А ако се върнеш с 600 години назад такива етнически проблеми са се решавали наистина много лесно, щото е нямало кой да те възпре ако тръгнеш да правиш етническо прочистване примерно. Не ги е имало съда в Страсбург, ООН, НАТО, ЕС, международни конвенции за правата на човека, за мира и т. н.... Започнаш ли да схващаш някои неща сега или да ти обясня още по-подробно за да разбереш, че нещата в ден днешен не стават както преди 2, 3 или 10 века

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си