На скоро четох една статия, за която имаше направена тема тук, а именно "Загубеното поколение". Там пишеше, че във форума, в раздел "Политика" имало много националисти и такива, които подържат Герб. И въпросът ми към тази част от хората, които са за Бойко Борисов е защо?
Днес гледах митинга на Атака и честно да си кажа съм съгласна с идеите на Сидеров. Знам, че много не го харесват, но той поне не е ЗА джамии, в които се чете корана (логично). А някой знае ли, че според исляма християните са неверници и се проповядва, че трябва да се унищожи. Всички видяхме унижението и зверското държание с български гробове. А Борисов е ЗА джамии. Борисов е и ЗА приемане на Турция в ЕС. А някой помисля ли, че ако тя влезе границите между нас и тях ще се размият, защото турската сган ще нападне. Не е ли абсурно, че дори сега, когато ИМА граници турски фереджета и турски буклуци я минават и дават гласа си ЗА ДПС. Дали ДПС или Борисов, повярвайте все едно и също е. И искате тези изроди да определят съдбата ви. Не разбирате ли, че точно те предричат мизерното бъдеще на децата ви в една мъничка Турция. Защото тази сган мизерна не се е отказала от превземането ни, а е намерила друг начин-бавно, но славно налазва в управлението и приспива съвестта на народа и ги обрича на мизерия..каквито са бездомниците и пенсионерите, и дори циганите, и всички онези с минимални заплати....

Просто трябваше да си кажа мнението, защото имам чувството, че всички са заблудени и не знаят какво всъщност иска Борисов.