- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хванаха ме в леглото с гаджето
[b]Хванаха ме в леглото...с гаджето!!!Какво да правя ся немога да се покажа пред тях!!![/b]
Moderated by slun4ice
т.7
бяхте ли завити :-D ми правиш се да две и половина и се едно не е било нищо, след 1 сед. ще се забравили
Ми на колко си? Все пак това е нормално, рано или късно всеки почва. Те трябва да се примирят с това, нормално е. Може би е кофти, защото не сте говорили за това, че вече го правиш. Но си поговорете ако смяташ, че това ще оправи положението. Няма нужда да ти е кофти заради случката, не си единствения на когото се е случвало.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Хич да не ти пука,прави се,че нещо не е станало.
+1Първоначално написано от gree_girl
и все пак.. на колко си ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от gree_girl
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
той се притеснява защото гаджето му е .... момче![]()
и сега ако автора на темата изтръска че е на 12-13....
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
уоу неприятно чувство![]()
Кофти тръпка ....![]()
прави се, че все едно нищо не е станало
все пак ... все някога е щяло да се случи , нали ?![]()
Баща ти , ще се гордее с тебе , ако си момче де...
Няма какво да се криеш!
Кажи им, че сте се пазили и че всичко е наред...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Кой те хвана , ако е баща ти 100% вече се е похвалил на колегите си че сина му е възмъжал и дори да прави фасони се гордее с тебе гарантирам ти. Ако е майка ти вероятно се изпитва притеснение относно дали сте го правили с презерватив , дали внимаваш , с коя си се хванал да го правиш и въобще въпроси от този род , прегърни я , целуни я и и кажи че не би направил нещо недообмислено и си взел всички мерки преди да се захванеш с това да правиш секс , също можеш да и се извиниш примерно че е станала неволен свидетел на това но то ако се мисли реално и ти не си виновен заради това просто се е случило , успех!
На 16 съм,взхме мерки казах им го вече и тя им каза майка ми се паникьоса баща ми нищо не каза аве ся се праа на света вода ненапита
Не се показвай![]()
nicolepcd
Първоначално написано от elsy
майкати в първия момент се е паникьосала-нормално е но после ще го възприеме.трудно им е все пак си им дете но като се позамислят ще осъзнаят че си на 16 и е нормално да го правиш.
Първоначално написано от TheRestorer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прави се,че не е станало..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ау ужас, мога да си представя какво ти е било![]()
Аз когато бях на 17, нашите два поредни дни ме хващаха в леглото с гаджето.. ама както казаха ''живота не е розов'' - случват се и такива неща.
Не си първият хванат, няма да си и последния![]()
ами дааПървоначално написано от TheBestFriends
![]()
To infinity and beyond.