- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с момче с дълга коса
Така, ето нещо интересно. Почитател съм на рока, с дълга коса съм, брадичка, както на мен си ми харесва. Не съм сред мускулестите пичаги, това си го признавам. Интересен факт е, че когато имам връзка с момиче, тя предпочита да съм с пусната коса, за да "й приличам на Тарзан", докато правим секс. Та... въпроса ми е. Правила ли е някоя от вас секс с момче с дълга коса и има ли някаква причина за този възбуждащ ефект? Предполагам в случая се търси 'първичното', това са и техните думи, когато попитам, но не съм сигурен дали са искрени с мен. Не е нещо изключително важно питането ми, но си мисля, че разведрява обстановката на фона на сухарийките, които се пишат. Е, момичета, кажете си мнението
Пиши описателно заглавие на темите си!
krem4et0
Е, не казвам за дърпане на коса или нещо подобно. Имай предвид, че моята е достатъчно дълга, за да се конкурира с нейната... По-скоро ми го обясняваха като възбуждащ ефект, но така и не схванах за какво става въпрос, защото в повечето случаи се котира, че търсените момчета въобще нямат нищо общо с мен.
аз не съм го правила .. предпочитам косичката да е късичка ..![]()
мм да якичко еее![]()
Секси е просто![]()
Аз на мъжки,хубави и дълги коси трудно устояваам ;ь
Madness is genius.
Дотук интересно гласуване се получава. Само една девойка е против. Това определено е против очакванията ми, имайки предвид, че рокаджиите и метълите сме антигероите обикновено...
без да изкушаваш, моляПървоначално написано от lams
![]()
Аахха не изкушавам :ь.Първоначално написано от MakeCash
Колко викаш ти е дълга косата?
Антигерои е малко преувеличено![]()
Madness is genius.
Ами не съм я мерил, но като я наложа май ми стига до 'цицките'Първоначално написано от lams
![]()
![]()
ами бившият ми приятел , когато тръгнахме му беше по-дълга косата , но не много и ме възбуждаше доста . . . на мен лично ми приличаше на Освалдо Риос особено , когато му беше мокра . . . просто бяха едно към едно и така . . . просто си ме възбуждаше , но не съм се замисляла дали е заради първичното или не . . .
Хм.. възбуждаше те защото е приличал на друг? Нещо не можах да разбера обосновката ти.
И аз съм момче с дълга косаинтересна е темата
просто казвам , че е приличал на Освалдо Риос (за да се добие представа горе - долу колко дълга му беше косата) рядко обяснявам докрай![]()
Ахам. Това го разбрах, но май не е имало особено значение как изглежда, важното е да е той. Точно това не схващам, дали това, че косата е дълга е допълнение към сексапила или е просто някаква си там притурка...Първоначално написано от NeSumJenaTi
Евала, дано и да е полезно да разберем и ние нещоПървоначално написано от DeadpooL
![]()
бее аз от дълго време си викам си пусна дълга косица. Е, ВИе ме убедихте да го напрая![]()
Хаха, абе и на мене ми е интересно какво се мисли по въпроса.
Тарзан???![]()
![]()
![]()
Аз лично не харесвам момчета с дълги коси и не виждам какъвто и да било начин да ме възбудят.
няма нищо по-секси от това да заровиш пръсти в буйна мъжка грива, предполагам, че е защото наистина е много първично, животинско... само мисълта ме кара да настръхвам!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Значи да разбирам, че тия приказки са били истина, дето са ми казвали?Първоначално написано от key_of_hell
Така мисля! Попринцип ми е трудно да кажа със сигурност че това е причината да ми въздейства толкова силно, но определено е част от нея.Първоначално написано от MakeCash
Един съвет от мен - потдържай си косата и не се отказвай от нея и винаги ще има поне едно момиче на спирката което те зяпа с желание...
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Не ми се е случвало досега..но аз изразявам своите желания за първични неща по др начини..просто не обичам косата на партньора ми да се конкурира с моята..но всеки има различен вкус...така че.. :P