.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    oo daa mom4e s d1lga kosa tva mi e eroti4nata fantaziq nz za kvo ama super mn me radvat
    Is everybody going crazy?!?

Фен
    Град
    На покрива!!!
    автора получи много мнения и накрая повярва на това, което му хареса... и аз не харесвам дълги коси
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

аз не виждам нищо първично и по-мъжкарско в дългата коса, напротив не си падам по мъже с грива

Не съм го правила с момче с дълга коса, но не ме и привличат.Предпочитам къса косичката,но все пак да има да хващам де
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ако е с коса до брадичката, ок.По-дълга - НЕ .Принципно не си падам по мъже с дълги коси, рядко се срещат симпатяги.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Хмм момчетата с дълга коса са ми голямата слабост
    за в леглото... ми мисля, че и с пусната коса, както и с вързана ще е достатъчно възбуждащо.. все пак не косата върши основната работа
    но при всички момичета си е различно..
    една ако те харесва с пусната коса, другата ще иска да я връзваш :P
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на galu6a
    [quote="Rofl4e"]аз не съм го правила .. предпочитам косичката да е късичка .. [/q

и аз съм на същото мнение
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    in my world!
    нямала съм гадже с дълга коса но честно казано винаги са ми харесвали момчетата с дълга коса но да е хубава и подържана..нз но и на мен ми харесва идеята момчето да е с пусната коса,може би си прав за това с първичното
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    everywhere
    Цитирай Първоначално написано от TotallySexy
    автора получи много мнения и накрая повярва на това, което му хареса... и аз не харесвам дълги коси
    Аз си имах мнение още преди да задам въпроса. При положение, че нарочно са ме карали да не си разкарвам косата или дори да не я връзвам, логично е да има някакво привличане именно заради нея. Няма нищо лошо в това да не харесвате дългите коси, затова и питам тук. Понеже знам, че ще има всякакви отговори. Аз си вярвам на това, което виждам и което са ми казвали

kolko ti e dalga kosata ? moita mi e do ramenata : P

moje da ti sa go kazvali tva shtoto tarzan4o ebe zdravo xD nali e ot junglata xD tam darvat po darvo ot samite darveta XD ( ta i maimunite :P )

Град
    everywhere
    Хаха, незнам, незнам. То е ясно, че има много мнения по въпроса. Интересното ми беше дали тия, дето ги кефят мъже с дълги коси се възбуждат и от самата коса или причината е останалото. Не питам дали харесвате с дълги коси или не. То и аз не харесвам префърцунени мадами, ама никой не ме пита

Град
    софия
    Миии аз не съм ,ама де да знам на други момичета може да им харесва... На мен лично не ми допада дългата мъжка коса
    Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!

ha ami ima dosta momi4eta na koito im haresva sigurno i az shte si pusna

Град
    everywhere
    Ох, тука въпроса не е дали харесваш или не харесваш. Толкова ли е трудно да се разбере това? И съм сигурен, че 90% от тия, които ми казват, че не харесват момчета с дълги коси, никога не са били с такова... Така че си дръжте мненията за себе си. Неетично е да говорите за нещо, без да знаете какво е.

Колкото до последното изказване... Аз тая коса да не си я държа, за да се харесвам на момичетата? Харесва ми, допълва ми характера и ми отива. Fuck. Научете се, че е по-важно да сте себе си, а не да приличате на някого...

Цитирай Първоначално написано от MakeCash
    Ох, тука въпроса не е дали харесваш или не харесваш. Толкова ли е трудно да се разбере това? И съм сигурен, че 90% от тия, които ми казват, че не харесват момчета с дълги коси, никога не са били с такова... Така че си дръжте мненията за себе си. Неетично е да говорите за нещо, без да знаете какво е.

Колкото до последното изказване... Аз тая коса да не си я държа, за да се харесвам на момичетата? Харесва ми, допълва ми характера и ми отива. Fuck. Научете се, че е по-важно да сте себе си, а не да приличате на някого...
    изчетох всички отговори...по темата:не съм била с момче с дълга коса,но брат ми има(доста по-дълга от моята)и ми е голям кеф да си играя с косата му и да му я сплитам...дали са възбуждащи момчетата с дълги коси-мисля ,че да...а има и още нещо-тая метросексуалност,която е обляла бг в момента е мн противна-мъжете губят мъжествеността си(с тея епилирани тела и розови блузки с деколтета)....ако исках да си лягам с п***а щях да стана лезбиика
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Оф топик:Много зависи от това каква е самата му коса.Т.е-не знам защо първата ми мисъл е мазна коса,неподдържана.Не казвам,че ВСИЧКИ са такива.Сещам се дори за 2 от моя град,които са си доста поддържани !
    Он топик [/color]:Не съм правила секс с момче с дълга коса,но стига да не е от тези мърльовци,за които споменах по-горех,нямам нищо против.И аз бих го помолила да си пусне косата,може би ,защото ще е по-разкрепостен секса. Може би и за да има какво да скубя и дърпам,когато ми харесва
    [/i]

Град
    burgas,bg
    ami mn sexy e ...kato vidq podoben exzemplqr mi se iska da vidq kosata mu na fona na v1zglavnicata mi

Град
    everywhere
    Цитирай Първоначално написано от melinka
    ami mn sexy e ...kato vidq podoben exzemplqr mi se iska da vidq kosata mu na fona na v1zglavnicata mi
    Значи все пак има някакво значение...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ахаааа. Приятелят ми е с дълга коса и много ми харесва така.Като елф е като си я прибере зад ушите А и много обичам да си играя с нея
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дотук интересно гласуване се получава. Само една девойка е против. Това определено е против очакванията ми, имайки предвид, че рокаджиите и метълите сме антигероите обикновено...
    Не сте. Ходя с такъв от 4 години и половина, а аз слушам чалга. Но той не е с дълга коса, а даже на моменти по-къса, отколкото мисля, че му отива. Не знам защо е станало такова клише-метъл, рок, дълга коса и черна тениска. Той ме е казвал, че това го е влечало като е бил на 15-16. И пак не е бил с много дълга коса. Определено не бих ходила с мъж с дълга коса, както и такъв с брада и мустаци.....

Голям фен
    [quote="galu6a"]
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    аз не съм го правила .. предпочитам косичката да е късичка .. [/q

и аз съм на същото мнение
    +++ 1-во няма да се чувствам особенно комфортно ако , момчето е с по-дълга коса от моята ...
    2-ро ... С мъж или с жена си лягам ... според мен дългата коса е за женския пол ...
    3-то Рядко се намират хубави момчета с дълга коса ... повечето са някакви испаднали , вмирисани рокери или метали или там каквито са ... ;]]]

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Чакай нима трябва да бъда с момче с дълга коса за да разбера дали ми харесва и да ми допада??? ако видиш някоя 200-300 кила, потна, космата, рогата и т.н. трябва ли да бъдеш с нея за да разбереш че не ти харесва? Приемай и негатините мнения и кво да говоря кат не знам какво е?? това е една коса..кво трябва да й изпробвам? Не ми харесват! по принцип или са мазни косите или момчетата са мазни. А и да не са пак не ми харесва!!! няя се конкурираме я..да се прави на иглички и ще съм доволна. И кат искаш да си държим мненията за себе си да не беше пускал темата.Аман

Cruel Intentions

мм не съм била с момче с дълга коса, но определено си мисля че не би ме впечатлило повече от момче с къса коса.. друго си е.. А особенно ако е някой метъл с мазна коса и кожени панталони няма и да го погледна..

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Две от момчетата с които съм била , са с дълги коси . Няма никаква разлика за мен .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си