- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с момче с дълга коса
oo daa mom4e s d1lga kosa tva mi e eroti4nata fantaziq nz za kvo ama super mn me radvat
Is everybody going crazy?!?
аз не виждам нищо първично и по-мъжкарско в дългата коса, напротив не си падам по мъже с грива![]()
Не съм го правила с момче с дълга коса, но не ме и привличат.Предпочитам къса косичката,но все пак да има да хващам де![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако е с коса до брадичката, ок.По-дълга - НЕ .Принципно не си падам по мъже с дълги коси, рядко се срещат симпатяги.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Хмм момчетата с дълга коса са ми голямата слабост![]()
за в леглото... ми мисля, че и с пусната коса, както и с вързана ще е достатъчно възбуждащо.. все пак не косата върши основната работа![]()
но при всички момичета си е различно..
една ако те харесва с пусната коса, другата ще иска да я връзваш :P
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
[quote="Rofl4e"]аз не съм го правила .. предпочитам косичката да е късичка ..[/q
и аз съм на същото мнение![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
нямала съм гадже с дълга коса но честно казано винаги са ми харесвали момчетата с дълга коса но да е хубава и подържана..нз но и на мен ми харесва идеята момчето да е с пусната коса,може би си прав за това с първичното![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз си имах мнение още преди да задам въпроса. При положение, че нарочно са ме карали да не си разкарвам косата или дори да не я връзвам, логично е да има някакво привличане именно заради нея. Няма нищо лошо в това да не харесвате дългите коси, затова и питам тук. Понеже знам, че ще има всякакви отговори. Аз си вярвам на това, което виждам и което са ми казвалиПървоначално написано от TotallySexy
![]()
kolko ti e dalga kosata ? moita mi e do ramenata : P
moje da ti sa go kazvali tva shtoto tarzan4o ebe zdravo xD nali e ot junglata xD tam darvat po darvo ot samite darveta XD ( ta i maimunite :P )
Хаха, незнам, незнам. То е ясно, че има много мнения по въпроса. Интересното ми беше дали тия, дето ги кефят мъже с дълги коси се възбуждат и от самата коса или причината е останалото. Не питам дали харесвате с дълги коси или не. То и аз не харесвам префърцунени мадами, ама никой не ме пита![]()
Миии аз не съм ,ама де да знам на други момичета може да им харесва... На мен лично не ми допада дългата мъжка коса![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
ha ami ima dosta momi4eta na koito im haresva sigurno i az shte si pusna![]()
![]()
![]()
Ох, тука въпроса не е дали харесваш или не харесваш. Толкова ли е трудно да се разбере това? И съм сигурен, че 90% от тия, които ми казват, че не харесват момчета с дълги коси, никога не са били с такова... Така че си дръжте мненията за себе си. Неетично е да говорите за нещо, без да знаете какво е.
Колкото до последното изказване...Аз тая коса да не си я държа, за да се харесвам на момичетата? Харесва ми, допълва ми характера и ми отива. Fuck. Научете се, че е по-важно да сте себе си, а не да приличате на някого...
изчетох всички отговори...по темата:не съм била с момче с дълга коса,но брат ми има(доста по-дълга от моята)и ми е голям кеф да си играя с косата му и да му я сплитам...дали са възбуждащи момчетата с дълги коси-мисля ,че да...а има и още нещо-тая метросексуалност,която е обляла бг в момента е мн противна-мъжете губят мъжествеността си(с тея епилирани тела и розови блузки с деколтета)....ако исках да си лягам с п***а щях да стана лезбиикаПървоначално написано от MakeCash
![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
Оф топик:Много зависи от това каква е самата му коса.Т.е-не знам защо първата ми мисъл е мазна коса,неподдържана.Не казвам,че ВСИЧКИ са такива.Сещам се дори за 2 от моя град,които са си доста поддържани !
Он топик [/color]:Не съм правила секс с момче с дълга коса,но стига да не е от тези мърльовци,за които споменах по-горех,нямам нищо против.И аз бих го помолила да си пусне косата,може би ,защото ще е по-разкрепостен секса.Може би и за да има какво да скубя и дърпам,когато ми харесва
![]()
[/i]
ami mn sexy e ...kato vidq podoben exzemplqr mi se iska da vidq kosata mu na fona na v1zglavnicata mi![]()
Значи все пак има някакво значение...Първоначално написано от melinka
Ахаааа.Приятелят ми е с дълга коса и много ми харесва така.Като елф е като си я прибере зад ушите
А и много обичам да си играя с нея
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не сте. Ходя с такъв от 4 години и половина, а аз слушам чалга. Но той не е с дълга коса, а даже на моменти по-къса, отколкото мисля, че му отива. Не знам защо е станало такова клише-метъл, рок, дълга коса и черна тениска. Той ме е казвал, че това го е влечало като е бил на 15-16. И пак не е бил с много дълга коса. Определено не бих ходила с мъж с дълга коса, както и такъв с брада и мустаци.....Първоначално написано от MakeCash
[quote="galu6a"]+++ 1-во няма да се чувствам особенно комфортно ако , момчето е с по-дълга коса от моята ...Първоначално написано от Rofl4e
2-ро ... С мъж или с жена си лягам ... според мен дългата коса е за женския пол ...
3-то Рядко се намират хубави момчета с дълга коса ... повечето са някакви испаднали , вмирисани рокери или метали или там каквито са ... ;]]]
ЧакайПървоначално написано от MakeCash
![]()
![]()
нима трябва да бъда с момче с дълга коса за да разбера дали ми харесва и да ми допада??? ако видиш някоя 200-300 кила, потна, космата, рогата и т.н. трябва ли да бъдеш с нея за да разбереш че не ти харесва? Приемай и негатините мнения
и кво да говоря кат не знам какво е?? това е една коса..кво трябва да й изпробвам? Не ми харесват! по принцип или са мазни косите или момчетата са мазни. А и да не са пак не ми харесва!!! няя се конкурираме я..да се прави на иглички и ще съм доволна. И кат искаш да си държим мненията за себе си да не беше пускал темата.Аман
Cruel Intentions
мм не съм била с момче с дълга коса, но определено си мисля че не би ме впечатлило повече от момче с къса коса.. друго си е.. А особенно ако е някой метъл с мазна коса и кожени панталони няма и да го погледна..
Две от момчетата с които съм била , са с дълги коси . Няма никаква разлика за мен .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...