.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    мм не съм била с момче с дълга коса, но определено си мисля че не би ме впечатлило повече от момче с къса коса.. друго си е.. А особенно ако е някой метъл с мазна коса и кожени панталони няма и да го погледна..
    zapoznai se s malko metali...
    mnogo ot mujete s dylgi kosi imat po-hubavi kosi ot jenite i mn malko ot tqh ne gi poddyrjat!!!otnosno kojenite pantaloni-vypros na li4en izbor...a kakvo shte kajesh za muje v shalvari???
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Познавам момичета, които биха ти разкъсали дрехите, заради дългата коса - въпрос на личен избор. На мен ми харесват такива момчета, но не преценявам само по косата.. :P

мм не съм била с момче с дълга коса, но определено си мисля че не би ме впечатлило повече от момче с къса коса.. друго си е.. А особенно ако е някой метъл с мазна коса и кожени панталони няма и да го погледна..
    Просто парче си явно

И мен ме кефят момчета с дълга коса, някак има някаква страст в това и аз не мога да ги обясня.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

обикновенно не съм почитател на рока,метъла и тъмната музика,но определено един мъж пичага със дълга коса ..... много ме възбужда....а пък да не говорим ако косата е леко къдрава чуплива.....естествено се изисква да е чиста и пухкава
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не съм го правила с дългокос,но ми е все тая колко ще му е дълга косата (стига да не е изрусен или на някакви странни кичури тип "калинка" дето само циганите си ги правят вече)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

не ми харесват момчета с дълга коса а още повечеи с брада Не бих се възбудила от такова нещо.... да ме целува да се лашка отгоре и няква коса да усещам полицето си и то не моята (не се заяждам просто лично мнение )

Град
    everywhere
    Разни хора и разни идеали. И пак започнахте с това дали харесвате мъже с дълги коси... То е ясно, че има кой да ни харесва. Тук не става въпрос за хигиена и разни такива. Незнам дали някой забелязва, но момичетата, които казват, че дългокоси мъже им харесват, изобщо не вкарват идеята за това дали косата е мазна или не. Наясно са, че си ги поддържаме косите. Да не говорим, че моята може да се конкурира доста с вашите химизирани коси

Е, мисля, че донякъде разбрах за какво иде реч. Благодаря на всички госпожици за мненията, макар някои да бяха доста хапливи... явно такова си ви е възпитанието.

Град
    Plovdiv
    Тва че някое момче е с дълга коса, не значи че е метъл. Баща ми е с дълга коса... ама тва не го прави метъл... ( е да.. често си слушаме Metallica двамката ) . И тва че някой е с дълга коса не значи че не се подържа, познавам момчета които са супер чистоплътни ( даже повече от момичетата ) .

Сега по темата: Еми не съм спала с момче с дълга коса... но определено ми се ще :P сигурно ша е яко :P
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

ДАААААААААААААААААААА! ДЪЛГООООООООООКОООООООООО ОООООООООООООООООООООООСИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
    ГАДЖЕТО МИ Е ДЪЛГОКОСО, ТОЛКОВА МНОГО ХАРЕСВАААМ ДЪЛГОКООООСИИИИИИИИИИИИИИ ИИ
    :
    grin:
    НАПРААААО ОТКАЧАААМ
    ( и аз слушам метъл)
    ето нещичко от мен

[img]http://api.ning.com/files/Bf0yTFHFwaIA6wPis6JIhNh55BVgo2*4W9iNuCW7NNgjX*dIKY-cRPnwGUTqSbkOF7NYLuNciIzy1Iu5HD2QzsBe6OIArIkl/alexi_laiho.jpg[/img]

[/quote]
    +++ 1-во няма да се чувствам особенно комфортно ако , момчето е с по-дълга коса от моята ...
    2-ро ... С мъж или с жена си лягам ... според мен дългата коса е за женския пол ...
    3-то Рядко се намират хубави момчета с дълга коса ... повечето са някакви испаднали , вмирисани рокери или метали или там каквито са ... ;]]][/quote]

3-то Рядко се намират хубави момчета с дълга коса ... повечето са някакви испаднали , вмирисани рокери или метали или там каквито са ...

не е така

офффффффффффффффффффф метълите кфи са тия митаве за мазни косиииииииииииии бееее

абе автора защо не постне някоя снимка, че ми разпали интереса ?!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от MakeCash
    Дотук интересно гласуване се получава. Само една девойка е против. Това определено е против очакванията ми, имайки предвид, че рокаджиите и метълите сме антигероите обикновено...
    Никога не сме били антигероите, никога няма и да бъдем.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
    ДАААААААААААААААААААА! ДЪЛГООООООООООКОООООООООО ОООООООООООООООООООООООСИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
    ГАДЖЕТО МИ Е ДЪЛГОКОСО, ТОЛКОВА МНОГО ХАРЕСВАААМ ДЪЛГОКООООСИИИИИИИИИИИИИИ ИИ
    :
    grin:
    НАПРААААО ОТКАЧАААМ
    ( и аз слушам метъл)
    ето нещичко от мен

[img]http://api.ning.com/files/Bf0yTFHFwaIA6wPis6JIhNh55BVgo2*4W9iNuCW7NNgjX*dIKY-cRPnwGUTqSbkOF7NYLuNciIzy1Iu5HD2QzsBe6OIArIkl/alexi_laiho.jpg[/img]

и пари да ми дават такива няма да ги целуна пак за нещо друго да не говорим

....zavisi i ot myja v kraina smetka ima muje,koito po -dylgite dyljini na kosite gi pravi oshte po-myjestveni,ako si ot tqh ne se chudi;]]]sys sigurnost momichetata sa iskreni s teb... inache ne sym pravila seks s podobna poroda

Повече от фен Аватара на marjesa
    Еми не съм правила ! И мисля , че няма да ме възбуди ....
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Голям фен
    +++ 1-во няма да се чувствам особенно комфортно ако , момчето е с по-дълга коса от моята ...
    2-ро ... С мъж или с жена си лягам ... според мен дългата коса е за женския пол ...
    3-то Рядко се намират хубави момчета с дълга коса ... повечето са някакви испаднали , вмирисани рокери или метали или там каквито са ... ;]]][/quote]

3-то Рядко се намират хубави момчета с дълга коса ... повечето са някакви испаднали , вмирисани рокери или метали или там каквито са ...

не е така [/quote]
    и к'фо искаш да ми кажеш , че тоя на снимките ти харесва това мъж ли е или жена в мъжки дрехи ...

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Аз лично не харесвам момчета с дълги коси и не виждам какъвто и да било начин да ме възбудят.
    даже изобщо не харесвам пък аз
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    това мъж ли е или жена в мъжки дрехи ...
    Много по-мъж е от който и да било от метросексуалните селски бекове в днешно време.

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    това мъж ли е или жена в мъжки дрехи ...
    Много по-мъж е от който и да било от метросексуалните селски бекове в днешно време.
    май не съм много сигурна
    http://img74.imageshack.us/img74/3953/resim1aleif3.jpg
    http://img460.imageshack.us/img460/8006/10qb2.jpg

По темата - дългата коса е за предпочитане <3

Град
    Аахен
    Казах го с пълното съзнание за съществуването на тези снимки... и други по-показателни.

Град
    Roma, Italia
    Не харесвам дългокоси момчета/мъже.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Хасково
    Не си падам.

marjesa написа:
    Еми не съм правила ! И мисля , че няма да ме възбуди ....

~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си