- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с момче с дълга коса
Точно такива мъже обичам... не знам защо, просто само такива са ми в очите ;Д
Но си и зависи от човека... не знам дали ми действа възбуждащо, но и прическата и дрехите и всичко ми остават в съзнанието като едно цяло.
Преди мъжете с дълги коси ми бяха слабост,почти само такива си харесвах,ама сега вече...неискам да погледна.Пък и мисля си че ще е някак странно да правя секс с момче с дълга коса ,щото на тъмно ще прилича на момиче с атрибут...нз така смятам аз
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
какво ми пука какви момчета харесвате? Тука питам дами, които са имали сексуални контакти или поне влечения към момчета с дълги коси и дали тази им различност във външния вид играе някаква роля за хормоните им или не...
Толкова ли е трудно да не пишете пълни глупости? Поне 5 пъти съм уточнявал това нещо, но са малко хората, които го четат явно. Струва ми се, че по-скоро трябва да развиете възможността си да мислите, след това да ми говорите за секс...
Повече на момиче/жена, която не е правила секс с момче с дълга коса няма да отговарям и все едно отговора й не присъства тук...![]()
Пф, аз пък тъкмо щях да пиша, че издивявам като видя момче с дълга коса..![]()
Само не забравяй, че има 2 вида дивеене...Първоначално написано от Decu
Хах, е добре де, харесват ми доста, в такъв смисъл.![]()
Идеята е дали си правила секс с подобно момче и дали самия факт, че е с дълга коса ти действа възбуждащо, не толкова какви са предпочитаниятаПървоначално написано от Decu
![]()
хаха аз съм момче с дълга коса е да и метъл съм косата ми е стига почти до кръста близо 45 сантима г\д![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм с дълга косичка или по-точно имам дже плитки отзад на врата и ми стигат бе като ги друпна до устата![]()
Когато живота ви поднася лимон ,направете си лимонада !