- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Известен факт е, че полът при някои животни се определя от температурата. Човешката психика/душа е сложно нещо - откъде знаеш, че минимални колебания, породени от гравитацията на близко стоящите звезди/планети, както и климатичните характеристики на всеки един месец от годината, не оказват някакво въздействие върху душевността на плода?
:д стига
Да, така си е. Като цяло аз наистина вярвам пък в това, че си пасваме с определени знаци - както са водните помежду си и водните и земните знаци. Смисъл, наистина има някакво допълване. За частта, където влагаме повече и захапваме, да, така е. Поне при мен, донякъде. Водните знаци, особено раци, супер много раздават навсякъде. За скорпионите наистина ;д Мъжете особено се държат резервирано, а всъщност имат доста дълбока душа и могат да обичат много силно, стига да знаят как да го изразяват. Ние, водните, може да сме свикнали на това, но при среща с едни други знаци, това няма да се понрави. Аз също виждам недостатъците си, даже понякога забравям предимствата си, но да кажем, че в момента ги преработвам. Според мен, водните знаци, са едни от малкото, които ако съумеят да превърнат недостатъците си в сила, ще постигнат много и ще станат много силни хора.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Честно казано, наблюденията ми върху повечето водни (всъщност раците), с които съм общувала, е, че се изкарват ебати онеправданите страдалци, все им е много зле в отношенията с хората, изобщо не могат да погледнат адекватно и зряло ситуацията, дълбоко наранени, омерзени... абе, дълбока драма. Мисля че това в отношенията им с хората им пречи супер много и като цяло е трудно да намериш баланса в общуването си с такъв човек - чувствителни до безмерност, затворени в себе си като костенурки, но очакванията за споделеност, отношение и емоция към тях са огромни, а то е двустранно, ебаси. Най-близкото ми същество е рак (сестра ми), познавам и още няколко, та повечето са такива, но тя е особено специален случай или може би просто я познавам най-добре. :Д
И преди съм казвал - за скорпионите се говори като за умрелите. (:
хубавите неща стават бааааааааааавно
40 минути ли го писа
Явно аз не съм такава... не знам. Като за Рак въобще не съм такава. Сестра ми е рак и е 6 години по-голяма, тя също не е такъв човек. Да не говорим, че пък сме супер общителни и отворени хора. Но пък страдалци... странно. И повечето раци, които познавам не са такива.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз имам наблюдения върху мъже. Като цяло са доста приятна зодия. Малко не ми харесва, че са неамбициозни, поне това са моите наблюдения и много рядко излизат извън комфортната си зона. Нещо нормално за водните знаци. Мисля, че има някаква разлика. Мартенските са една идея по-открити и по-общителни, според мен. А, сега се сещам за едно момиче Риби - супер затворена, необщителна, неамбициозна, идеалистка.
Ба. Всички са кофти, най-вече раците. Всяка зодия си има плюсове и минуси, но при някои просто едните преобладават. Наистина го има този момент със съвместимостта, всеки си е индивидуален, но все се покриват някои черти между представителите на една зодия. И в крайна сметка, и верни да са нещата, и да не са, интересна област си е.![]()
луууууууул, колко много се котират псевдонауките в този форум
нЕма лошо
Да, само дето никой не ги е определял първо като науки, за да бъдат псевдонауки.
споко, Ивке
https://en.wikipedia.org/wiki/Astrology
Нз кво целиш с провокиращото си изказване. Дори аз, която не се интересувам и респ. оценявам/вярвам в натурата на СИЛАТА НА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ се подразних от високомерието ти. И каза ТОЗИ ФОРУМ. Поне аз не съм чела някой тук да казва, че е наука.
е, не съм целяла да се получи така
ако определя математиката като наука пак ли ще е провокиращо
лол
едно нещо обаче винаги ще ми е много смешно и никога нема да разбера
що всеки казва че неговата си зодия била супер и най-хубавата :д
аз въобще не мисля така за мойта както и за още 8-9 други