.
Отговор в тема
Страница 102 от 105 ПървиПърви ... 252929899100101102103104105 ПоследнаПърви
Резултати от 2 526 до 2 550 от общо 2622
    Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Що да са? (:

Преди малко отново прочетох това, което jghgh ми написа преди близо 9 месеца и... позна за много неща. (:
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    тва със зодиите е все едно като се роди човек и ти да кажеш "я тоя е еди си ква зодия... ще бъде такъв, такъв, такъв и такъв" не мисля че има нещо вярно в тези зодии... не може да се каже че еди си коя зодия притежава точно определени качества защото същите тези качества може да ги притежава и човек който не е тази зодия
    така че не разбирам какво изобщо се обсъжда в тая тема
    едит: а това което ти е написала е било случайност както казах преди малко

Супер фен
    Известен факт е, че полът при някои животни се определя от температурата. Човешката психика/душа е сложно нещо - откъде знаеш, че минимални колебания, породени от гравитацията на близко стоящите звезди/планети, както и климатичните характеристики на всеки един месец от годината, не оказват някакво въздействие върху душевността на плода?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    :д стига

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Пффф аз пък отлично познавам и асценденти, и слънца, хората ми се чудят понякога..

Никенцету, егоизъм има във водните и то не рядко. За да не обобщавам, няма да казвам, "при всички", а по-скоро при голяма част от тях, и особено не са си преработили добре енергиите.
    Именно заради огромните чувства, които те просто не могат да преработят добре, и в най-лошия случай се затварят в себе си, и отказват на другите и на себе си нежност, сакън някой да не ги нарани. А едно от най-лошите отношения, които съм получавала, беше точно от мъж Скорпион, ама хайде. Както и това че съм рак не значи че не мога да видя противните си черти (щеше ми се и другите знаци да го можеха това). Като например колко много влагам в хората, но се плаша винаги от това колко силно захапвам, и почвам с едно защитно отблъскване, и тъпо, стиснато поведение. И не съм само аз, доста водни зодии са така, особено пък скорпионите, лелеее. Могат да се държат все едно те мразят и да са истински жестоки, иначе са влюбени. Бла. Изобщо водата освен изцеряваща, може да е адски токсична.
    Аз съм съгласна с нещата, които си написала, просто искам да акцентирам и на др. страна на монетата.
    Да, така си е. Като цяло аз наистина вярвам пък в това, че си пасваме с определени знаци - както са водните помежду си и водните и земните знаци. Смисъл, наистина има някакво допълване. За частта, където влагаме повече и захапваме, да, така е. Поне при мен, донякъде. Водните знаци, особено раци, супер много раздават навсякъде. За скорпионите наистина ;д Мъжете особено се държат резервирано, а всъщност имат доста дълбока душа и могат да обичат много силно, стига да знаят как да го изразяват. Ние, водните, може да сме свикнали на това, но при среща с едни други знаци, това няма да се понрави. Аз също виждам недостатъците си, даже понякога забравям предимствата си, но да кажем, че в момента ги преработвам. Според мен, водните знаци, са едни от малкото, които ако съумеят да превърнат недостатъците си в сила, ще постигнат много и ще станат много силни хора.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Честно казано, наблюденията ми върху повечето водни (всъщност раците), с които съм общувала, е, че се изкарват ебати онеправданите страдалци, все им е много зле в отношенията с хората, изобщо не могат да погледнат адекватно и зряло ситуацията, дълбоко наранени, омерзени... абе, дълбока драма. Мисля че това в отношенията им с хората им пречи супер много и като цяло е трудно да намериш баланса в общуването си с такъв човек - чувствителни до безмерност, затворени в себе си като костенурки, но очакванията за споделеност, отношение и емоция към тях са огромни, а то е двустранно, ебаси. Най-близкото ми същество е рак (сестра ми), познавам и още няколко, та повечето са такива, но тя е особено специален случай или може би просто я познавам най-добре. :Д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Има ли съществени разлики между мъжете и жените риби, както и между февруарските и мартенските? Някой може ли да пораздуха?
    хади де

Мега фен Аватара на draid
    И преди съм казвал - за скорпионите се говори като за умрелите. (:

Мега фен
    хади де
    мъжете риби сме прекрасни
    жените рибки сте бааааааааааавни

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    хубавите неща стават бааааааааааавно

Мега фен
    40 минути ли го писа

Град
    Варна
    Явно аз не съм такава... не знам. Като за Рак въобще не съм такава. Сестра ми е рак и е 6 години по-голяма, тя също не е такъв човек. Да не говорим, че пък сме супер общителни и отворени хора. Но пък страдалци... странно. И повечето раци, които познавам не са такива.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    40 минути ли го писа

Град
    Варна
    хади де
    Аз имам наблюдения върху мъже. Като цяло са доста приятна зодия. Малко не ми харесва, че са неамбициозни, поне това са моите наблюдения и много рядко излизат извън комфортната си зона. Нещо нормално за водните знаци. Мисля, че има някаква разлика. Мартенските са една идея по-открити и по-общителни, според мен. А, сега се сещам за едно момиче Риби - супер затворена, необщителна, неамбициозна, идеалистка.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Всички са кофти освен рака.
    Тая тема стана досадна.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Тая тема стана досадна.
    кажи още за себе си
    за награда ще получиш комплимент

Кво да кажа?

Кво да кажа?
    за едното "много хубава коса, балсам ли използваш?" на кво ли не сте готови :Д
    ще те питам като ми дойде музата

Мега фен Аватара на divergent
    Тая тема стана досадна.
    Ба. Всички са кофти, най-вече раците. Всяка зодия си има плюсове и минуси, но при някои просто едните преобладават. Наистина го има този момент със съвместимостта, всеки си е индивидуален, но все се покриват някои черти между представителите на една зодия. И в крайна сметка, и верни да са нещата, и да не са, интересна област си е.

Беше ирония хд

Голям фен Аватара на lunacy
    луууууууул, колко много се котират псевдонауките в този форум

нЕма лошо

Да, само дето никой не ги е определял първо като науки, за да бъдат псевдонауки.

Нз кво целиш с провокиращото си изказване. Дори аз, която не се интересувам и респ. оценявам/вярвам в натурата на СИЛАТА НА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ се подразних от високомерието ти. И каза ТОЗИ ФОРУМ. Поне аз не съм чела някой тук да казва, че е наука.

е, не съм целяла да се получи така

ако определя математиката като наука пак ли ще е провокиращо
    лол

едно нещо обаче винаги ще ми е много смешно и никога нема да разбера
    що всеки казва че неговата си зодия била супер и най-хубавата :д
    аз въобще не мисля така за мойта както и за още 8-9 други

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове