- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зодия плужек е най-яката
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Аз съм рак.И мога да ти кажа нещо отнсно това:Първоначално написано от LambOfGod
Може само да си доволна от този факт.Раците не сме отворена книга пред всички и щом ти казва истината в лицето значи ти вярва и ти има доверие.Но бъди сигурна,мери си думите и може би никога няма да ти каже нещо в очите,с което знае че истински може да те нарани.Първоначално написано от LambOfGod
Иначе да отвреме навреме не сме разбирани,но пък ние раците затова си имаме и черупки,в които така се покриваме че ако нямаме желание доста трудно могат да ни извадят от там,а понякога на хората не им достига търпение затова.
Просто трябва да си много внимателна с него,защото ние усещаме и най дребните лоши помисли и бързо бързо се скриваме в черупките си.![]()
аз съм лъвче.. мисля че най-привлекателни са водолейте и девите![]()
![]()
![]()
![]()
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
за момчета -Скорпион .. познавам много и всички са ............... убийствени във всяко отношение![]()
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left
За момчета - Лъв и Дева най-много ми допадат а аз съм Везни![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Нямам си и представа, но може ли момичетата да изкажат своето мнение за Везните - аз съм Везни
![]()
ами и аз съм везни .. кво да ти кажа супер сме![]()
![]()
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left
аз пък съм скорпион :P .. няма най-привлекателна зодия зависи от човека .. ме винаги това , което казва зодията е това , което си ^^
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
За момчета най-привлекателни са лъвчетата, водолейте и скорпионитеА за представителките от нежния пол не знам, но може би девите :P
Щото и дева е от нежния пол нали![]()
![]()
![]()
СтрелциСупер яки пичове с огроомно чувство за хумор
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Яяя много Везни се събрахме![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
дам,наистина доста се събрахме...Първоначално написано от kitty9410
![]()
бтв казват,че момичетата везни са едни от най-привлекателните...не,че нещо-просто констатирам![]()
Кво значи "Най-привлекателната зодия?". То просто няма такава. Зодията определя донякъде характера на човека, а за фигурата и привлекателността...всичко е заложено в гена.Не вярвам, че зодията помага да се свалят килограми или на някой да флиртуват по- добре.
Иначе съм Водолей
![]()
аз съм рак и ХРС раци понежее сме откровени хора а мразаа лицемерието а и най добре се разбирам с тази зодия..с телец се разбирам мн трудничко...
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Най-мразените зодии са:Първоначално написано от slun4ice_90
1. Близнаци.
2. Скорпиони.
3. Ваш избор.
Близнаците не сме гадна зодия, просто как очаквате да ни опознаете като ние сами не се познаваме. Не съм лицемер, нито двуличен, ама съм гаден. Мога да бъда и добър и лош, всеки близнак, може. Няма смисъл да се правя на това което не съм. Казвам си всичко в очите и това. Ебал съм ви и зодиите. Мразя само Водолей (има само с 2-ма Водолеи където се разбирам с тях)!
Първоначално написано от ScionOfStorm
za momcheta-Devi![]()
momicheta-Raci , Stelci![]()
Summer (h)
Аз съм си близнаци... за партньорка не подбирам по зодиябаси простотията е тва!
![]()
![]()
![]()
Принципно не подбирам зодий.
Момиче съм и съм водолей,а най-добре се разбирам с момчета от зодий Овен,Близнаци...Лъв![]()
Аз съм близнаци - най-хубавата зодия.Поздрави на всички близнаци!