- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Лет ит райз ъгеън фром ди ашес аз а фийникс.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
с някой също толкова голям badass като него
Познавам момиче водолей (бтв много свястно), което имаше връзка с момче риби. Всъщност май още я имат и то бая години.
Баща ми беше водолей, мама е рак.
Като цяло.. водолейте са ми доста интересни и като цяло може да се каже, че ги обичам, въпреки, че се води, че са.. badass.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
яко badass агагагххахахаха
явно е различно при момчетата и момичетата шото имам приятел който скланя глава пред мен и не смее копче да ми каже
ся като се сетя и момиче имам само че позната и всъщност е доста.. ако badass e да си пасивно агресивен окей ама пак на мен не смее да ги опитва тия фатки
щото си нападателен ве, хората не обичат агресори
коя зодия си?![]()
4XCOKИ
Ами ако някой ви допадне и после се окаже зодия с която не си подхождате ? Какво се случва тогава ? И от какъв зор набеждавате все Скорпионите за зли, подли, агресивни etc ?
4XCOKИ
Няма да е от зодията, може да е т асцендента, ама като се замисля, имат общо хората...
ехее, ами предполагам по писането?! хаха и, лично мнение, но според мен по-badass от водолеите например са скорпионите...
'приятел който скланя глава пред мен и не смее копче да ми каже';'ама пак на мен не смее да ги опитва тия фатки'
от тези части предположих, че си или скорпион или телец (: ;д
аз ли нескопосано съм представил доводите си че не съм съгласен с изказването за водолеите
Това не го схванах, моля да обясниш. Аз лично не се намирам за зъл, агресивен и особено за подъл и в 99% от случаите казвам на човека отсреща точно каквото и мисля.
Аз ако се бях родил друга зодия щях да си я сменя. Тва разни крави, овце и друг добитък, лейки, кантари и т.н. не важат хаххаа
искам(и се да има) статистика по населени места (държави, да речем) през кой месец се раждат най-много бебета.
тогава можем да обсъждаме кои ще са най-желаните;
//вярвам, че такава статистика има и вероятно е близка до ума (летни бебета и бебета, заченати по Коледа, кой ли ще победи във вечното дерби)