- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Пичуе какво мислите за връзка между жена близнаци и мъж скорпион?
.......
Най-привлекателната за мен за момента е скорпионБила съм във връзка с мъже риби и везни. Рибата беше дървен философ за всичко имаше мнение и все беше негативно, беше трудно.
Везната беше аааадски флегматичен ако го питаш нещо ще размишлява 1 час и после ще каже някаква голяма глупост. Не можех да разчитам на тях за нищо, и двамата си живееха в някаква тяхна си измислена вселена. Общо взето се изживявах като тяхна майка, което въобще не ми допадаше. Сега се надявам със скорпито да е различно :]
хаха ми виж кво викат хората
не е като да е само мое мнение
днеска имах среща с една рандом жена с която се запознах през седмицата и си бихме среща след няколко дни и не дойде
обвинявам я че е везна и и пиша черна точка, дано повече не я вида
Да, чела съм малко за това. :]
Каква трябва да бъда? Как трябва да се държа? И не ми казвайте, че не трябва да се променям, заради другия. Според мен това е грешно. Трябва да се нагласяш според него и да се подобряваш постоянно. Ще се upgrade-вам на макс![]()
Имам проклет характер,но се старая да съм по-спокойна, търпелива.. [: Ще направя каквото е нужно за връзката и дано си заслужава.
Не и ако си досадно, разглезено, егоистично същество, каквато бях аз преди живота да ме блъсне с 200 :] . Важното е сам да осъзнаеш грешките и да се стараеш да се поправиш.
кви сте заблудени в тая тема![]()
Везните сте пичове, за всичко може да се говори с вас, ама като почнете да се колебаете, ми иде да ви трясна в стената.Също дълбоко вярвате, че винаги сте прави и се опитвате да наложите мнението си на останалите. А наистина ли сте толкова зле във взимането на решения, или само се правите заради символа на зодията?
Най-после нещо вярно <3
Наистина. Меко казано. Мразя дилемите и отговорността като цяло.
И аз така
Само дето на мен Луната ми е Везни.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз съм Овен а бившата ми е Рибка мн се обичахме но нз какво стана скъса тя с мен и уж не е заради момче пък днес разбрах че са я видяли с момче да се държат за раце , не искам да я губя някъкав съвет да си върна завинаги рипката пишете на лс моля ви
Май трябва да си търся жена-риби.![]()
Welcome to the Jungle...