- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усмихни се
http://www.vbox7.com/play:2487504b
Нека не забравяме , че още сме живи а живота е щастие !!!!
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
To strive, to seek, to find, and not to yield...
И това е добро
http://www.vbox7.com/play:666d6d3f
Първоначално написано от AnincetoSexy
Да казваш на хората това, което искат да чуят, ли е якото?
Или да чуваш това, което желаеш?
След време се изхабяваш, (раз)давайки (се). Това е.
Да дариш света на някого, а той да те изпие докрай. Жестоко!(рок)
А познавах Хора, които подаряваха липсващото им, просто ей така.
Сега ги няма.
Не е яко а е важно да не сме глупавите песимисти , които само си бутат нослетата в прахта . Не е нижно да си лицемерно щастлив да раздаваш всичко и тн. Хубаво е просто да се усмихвашПървоначално написано от Blab
Когато си навън с приятели когато си на работа дори когато варвиш по улицата да не си нацупена малка буба а да си лъскав бръмбар който сабира в черната си черупка цялата слънчева светлина
![]()
Шапкарю .....
Красотата на усмивката се ражда от искреността й.
"Просто да се усмихваш" е глупаво и крайно лицемерно, ако не си щастлив, ако позитивната емоция не извира отвътре.
ПП: За протокола: аз съм от усмихващите се, греещи такива.
Просто филмът(а това клипче е филм!:Д) казва и едни други неща, между редчетата на основната/видимата мисъл.
Разбирам какво имаш предвид . Просто исках да кажа че трябва да търсим усмивките а не да ги чакаме :P
Шапкарю .....
Хората трябва да се научат да дават.
Себе си.
Забравили са.
Всичко, което е показано в клипа е прекалено егоцентрично.Първоначално написано от XceSS
АМа какво да ти се обеснявам, радвай се, че има хора, които страдат, такива, които са болни, такива, които 'няма да доживеят до другата седмица" РАДВАЙ СЕ!
Проблема на хората е че се взимат на сериозно от там идват и сичките проблеми![]()
Шапкарю .....
Смисъла на клипа е да оцениш, това което имаш.Все повече и повече хора си мислят, че проблем е това да нямаш пари, гадже, хубава кола и т.н. и си мислят, че са нещастни.А колко му трябва на човек, за да е щастлив-семейство, здраве и 1-2 свестни приятели.Болни хора винаги е имало и винаги ще има...Първоначално написано от cherinka
Първоначално написано от AnincetoSexy
vsi4ki sme bolni be az do sq zdrav 4ovek ne sym vidql
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Има истини и в двете клипчетаДа се усмихваш е хубаво,но все по-малко стават поводите за това :/
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Защо?Не е ли хубаво човек да вижда нещата само от хубавата им страна?Или поне да се опитва?Аз не вярвам че има хора които са винаги оптимисти, в този мрачен и лишен от радост свят,но понякога дори една усмивка може да открие светлина в тунела.Хубаво е човек да се усмихваПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
о не благодаря