- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Какво бихте искали като екстра във форума?
сещЪм съ .. мЪ тва не е причина дизайна на форума да се превърне в стил погребална агенцияПървоначално написано от tqnko
![]()
.!.
е че кво като е черно?Първоначално написано от woshata
http://forum.359hiphop.com/ като тва може да е
а хората дори са направили черен гугъл, в който пише колко e спестено
http://blackle.com/
Амон ра е добро предложение да прекръстим и форумаПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
тва е погребална агенция![]()
.!.
Съвсем наред съм си .Първоначално написано от tqnko
Просто не ми харесва .
Да попитам ли сега кой е ограничен и схваща трудно ?
Божее..
.!.
О бе я .Първоначално написано от tqnko
На аллах ходи се храни с Вито и там другите .
Не ме занимавай бе .
Изказах мнение .. той ми разправя за алах .. бе я![]()
.!.
Тва с черния цвят е тъпо..тва е сайт за млади хора, тука трябва да е свежо и яко, а не някво мрачно, черно..бляаа
ала бала
Еми мене пък не ме кефят разни цигании и кич, обичам да е по-изчистено.Първоначално написано от Joro951
Най добре би било да има някакви теми и всеки да си ги избира.
Но това ме съмнява да го направят. Аз съм си намерил решение. Блокирал съм /design/*![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ами просто да се направят няколко скина + черен такъв и всеки да си избира.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от Joro951
Cruel Intentions
Какво ще кажете за един ОНЛАЙН чат... ЦЪК и ти се отваря прозорче с всички потребители в ОНЛАЙН чата... чата да е разграфен спрямо разделите на форума... примерно на чата да има channel " Любов " .. channel " Секс " и т.н разбирате ме какво имам впредвид
Идеята с уарнинга не е лоша... 3 уарнинга блок или с1ответно делийт според преценка на модератора/администратора
Идеята с1що за скайп не е лоша, но не е нужно да се премахват другите работи уахоо и там другите... просто да се сложи така, че като ц1кнеш и да отваря чата с избрания от вас потребител..
С1що можете да сложите радио... примерно... ц1каш РАДИО... излиза ти прозорче... избираш кое радио искаш да слушаш... минизираш го и си слушаш докато си ц1каш из форумчето...
подкрепямПървоначално написано от gPa3HuTeJl
И аз подкрепям и напомням за различните цветови теми за форумаПървоначално написано от plmn
![]()
Аз претенции към форума нямам, но някои от идеите тук са доста глупави/ненужни/тн. Преди да поставите екстрите, които се искат, защо да не се постави нова тема с анкета, където ще са изброини всички предложения. Все пак ако някое от тях събере 1-2/10 човека, не мисля, че ще е особено нужно да бъде слагано.
Your pseudo sunshine I don't need.
Бих предложиш още нещо... на самия потребител да се сложи ВОТ... примерно вот по шестобалната система... да се оценява от другите потребители и накрая на месеца примерно, потребителя с1брал най - много гласове да се направи, примерно за 1 месец или 1 седмица или както преценят самите администратори, модератор..
как, че тия бели и червени цветове ми бъркат в мозъкаПървоначално написано от PainMonopoly
Понеже ми заключихте другата тема поради няква причина явно тука трябва да пиша.
Добавете кирилица към форума така че всички да могат да пишат на кирилица, от където и да е. Лесна е за добавяне приставката на много форуми я има.
Също така лайв чат, влизаш и лафиш с всички други които са онлайн в форума, разбира се с опции за 1 на 1 чатове.
Бахти тъпия подпис имам
емотиконка на която и текат лигите зада може да се пъска в темата за снимките![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Демек емотика, която да изразява колко си газорял ?Първоначално написано от EroSennin
Най-добрите предложения според мен са тези :
Първоначално написано от Lucho
Първоначално написано от Wrathchild
Първоначално написано от Blab
Първоначално написано от guinessgirl
Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Първоначално написано от Spider4eto
Първоначално написано от LudoMlado
аз пък искам кирилица.. след като се забранява да се пише на латиница трябва да се направи всичко възможно за да може 1 потребител да пише на кирилица. аз нямам кирилица на компютъра, не мога и да си инсталирам... и нямате си идея колко неприятно ми става да копирам и пействам от 1 куп сайтове само и само да е не нарушавам правилата ..![]()
![]()
Примерно... http://5ko.free.fr/bg/cyr.htmlПървоначално написано от [b
Между другото, защо имаш неразрешени знаци в ника ти?
3. При по-големи теми да има възможност да се избере на коя страница да се отиде.
Това не знам дали е възможно в тази версия на phpbb, но би било адски удобно.
Това наистина би било много удобно![]()
Бтв, заради нейния ник не можах да си болдна мнениетоПървоначално написано от tqnko
![]()
Не че и сега не можешПървоначално написано от clever
![]()
Примерно линка на тази страница завършва на 120. Ако на мястото на това число напишеш 105, отиваш на предната страница, демек всяка страница е +15 към числото в линка. Дано ми се разбира![]()
разбрах теПървоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()