- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вазелин вс лубрикант?
с приятеля ми сме опитвали много пьти да правим секс не но се получава...не може да ми влезне в мен...боли адски много...забелязахме 4е сам суха отдолу и както сам чела в други теми нали трябва да се използва лубрикант...ммм а можете ли да ми кажете разликата между лубрикант и вазелин...смисал барка ли нещо ако използваме вазелин има ли някаква разлика...![]()
Не си възбудена,затова си суха и те боли.И лубриканта и вазелина те овлажняват и правят проникването по-лесно,но защо да ги използваш като по-хубавия и по-лесен начин е приятеля ти да те възбуди
Махни тия лубриканти глупости .. Нормално да не ти влиза добре са първите пъти .. После ще се отпуснеш .. Въпрос на настроение е .. И колкото повече възбуда, толкова по-добре ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
+1Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Да ти плюе на пичката кви са тия химикаливазелин вс лубрикант?![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
6 ми плуел на пи4катаа :Д:Д ти п1к :д![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре е да не използвате такива неща(не казвам,че са вредни),но ако не се получава да се възбудиш,бих предложила лубриканта.![]()
cool cool jajhahahahhahahahahПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
С лубрикант по-добре.Вазелина разваля разтегливостта на презерватива и лесно се къса.
Лубриканти ползвайте след малко по-дълга любовна игра /шпакли,свирки,торнада и там каквито още се сетите/ тогава може и да не ви трябва.
Йога и мъдрост
Ми тогава сама си плюйПървоначално написано от heha
![]()
или ти муплюй на kуpa
![]()
Важното е да е мазно и лигаво...
![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
лубрикант![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Туряй майонеза Олинеза и се не бой,лъзга като ски пистата на алпийския курорт Инсбрук![]()
![]()
Roses are red,violets are blue,I gave you flu when we screwed at the zoo
Или ти си дефектна или гаджето ти е некъв полов атлет щом не може да те възбуди
хахахах може да пръжнете едни картофки и след тва си топкайте мазничко от тиганоПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
според мен трябва приятелят ти да те възбуди повечко, да се постарае и
тогава няма да имате нужда от лубриканти![]()
![]()
Първоначално написано от netligla
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Мамка му днеска реших да пробвам какво е ако сложиш масажно масло като лубрикант по време на секс(това ми попадна, а и не съм ползвал лубриканти досега). По дяволите не го правете, разяде ми презерватива, почти се скъса.
Научих си урока вече![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Абе вие не знаете ли, че когато се ползва презерватив се ползват само лубриканти на водна основа. Никакви вазелини, кремове или други смазки, които са мазни. Има си специални лубриканти за вагинален и анален секс. Продават се в секс шоповете и в някои аптеки.
тфа беше отговора,който търсеше момичетоПървоначално написано от BigBrother
сичко друго беше празни приказки общо зето
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Има ги и на касите на по-големите магазини