- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 5/
Не я е пуснала дори, сложила си я е за аватар.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
уеуе мауе, с кво го храниш тоя дупакПървоначално написано от miminia
Бинке, непорочните зачатия нямат място в тази тема![]()
![]()
А в темата със "СВОИТЕ снимки" имат ли места снимки на коли, Йосифе??
Няма пък, Йехова ще е.Първоначално написано от machoka
П. П. Къде е protest, да ми каже колко ли съм дупедавна?!![]()
Не, както и цветенца, водопади, акащи кученца, мъркащи котенца, грипави свИне и всякаква друга флора и фауна..Първоначално написано от afterforever
както и клипове на мястото в подписа..
за това спрете о-време, за да не ставам лош... (следва минорен трак) защото небето ще се смрачиииии, гръм и мълнии ще завалят като мои пратеници към прегрешилите творения Господни!
Господи, вземи си прибери вересиите, за да не почне някой да ти ги праща преждевременноПървоначално написано от machoka
(обръщението беше към Йосиф)
![]()
мачока пак е палавичък![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не съм, само си мисля за едно момиче и нещо не мога да си свърша работата![]()
само ти.Първоначално написано от PainMonopoly
абе това ми е много познато, минавал съм покрай това и не помня къде, та къде е ?Първоначално написано от StayFly
http://i41.tinypic.com/9jq2o0.jpg
Чудих се защо си я направила тази снимка, когато си красива, а на нея правиш физиономия, не сладникава а леко гнусяща се. После видях дантелката. Хубава е, но отделно от главата. Така и без това си като кукла зрънчо. С голяма глава и мъничко телце.
Ммм . казваш прекалила съм ... хах
ами така да бъде .. who cares , treasure
ии дааа ... хах мерси, мерси ..![]()
нооо ... нали знаеш Бианке ... секи се забавлява
хората стават много изобретателн в днешно време от към компл. ... so .. ;]
е тя принцеската е на 15 ама все пак е непълнолетна и ще ми бъде гузно и не бих е чакал 3 години докато стане пълнолетна иначе очите и са мега ултра яки искам и аз такива![]()
е не, брат'чедаПървоначално написано от Bianca
изглеждаш ми познатаПървоначално написано от Shelcha
![]()
Първоначално написано от Shelcha
![]()
П. П. Мачо, ще си играем ли? Искам си аватара и ПОДПИСА!![]()
ще се сетите накрая от къде.Първоначално написано от Jesus