- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 5/
чакай бе аз съм мачока, кристо, глобала и още не знам кой, недей да обвиняваш невинните потребителкиПървоначално написано от Bianca
![]()
нещо по-изтъркано не можа ли да измислиш?Първоначално написано от Jesus
![]()
Бинке, наказана си без аватар докато 'сетиш тежкото дишане на партньора в ухото си в сюблимния момент за пръв път![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
А ако вече съм?Първоначално написано от machoka
Айде давай аватара.
А това минава пред момичетата в банкя, който да ти кажа определено са на ниво![]()
кво се учудваш, момичето сигурно си има някое аверче с професионален фотоапарат : )Първоначално написано от Bianca
http://img26.imageshack.us/img26/7101/99387445.jpg
едит: може и тя да има, да
Тия момичета да не се размотават вечерно време на пътя между Банкя и околовръстен път? ))
аватар няма, глупости говориш![]()
йееееее, справедливостта възтържествува!!!
Пълни глупости, аз ти казвам, нЕма такава работа.Първоначално написано от machoka
На мен ми напомняш на една мацка от някакво музикално детско шоу...която засичах редовно в някъф дружбенски автобусПървоначално написано от Shelcha
![]()
василе виждаш ли и на ина и е познатаами не всъщност момичетата са от банкя си и наистина се засичаме в рейса
![]()
лолПървоначално написано от Jamalska
ще си признаете неща, които не сте правили.![]()
Нямаше кво да правя преди малко и се снимах
С на майка цаките![]()
Положението е бедствено
Кофти качество![]()
http://i44.tinypic.com/14vtrpi.jpg
Тези отзад теб ли са?
Mи едното да,другото неПървоначално написано от Shelcha
![]()
лол.Първоначално написано от Zaharinka
значи съм наблюдателна?
лол.
Бих казала доста при условие,че снимката е размазана. :PПървоначално написано от Shelcha
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ААААААА
нееее!
Имахме една съседка едно време, казваше се Бинка, и тоооолкова прилича на Бианка, ама беше мноооооого голям образ.
Ахаха хахах ахахха.
Бинка.
Не се сдържах просто.
Прости ми, Мачо.![]()
A пък на мене 'ич не ми прощава, като пусна някоя ебавка и веднага ме заплашва..
Шит, ше зема да си сложа цици..![]()
![]()
Не е спам!
ала бала
много добре.Първоначално написано от Shelcha
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?