- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 5/
Ченгетата в Банкя се заяждат яко ... е те са от 9то ама все пак да ме спрат 2 пъти в интервал от 5 минути и то едно и също ченге !!!Първоначално написано от Jesus
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
мен когато ме спряха бяха от 6-то и то 1 диванета, ама след това задника щеше да ми лижат![]()
Лелел ... това ли цели той !?Първоначално написано от Raybeez
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
издъни се.. теб кво те грее дали им е далече или неПървоначално написано от Jesus
![]()
епа те това са разходи, сега ако е на майната си ще и е по-евтино да си иде на басейнтова за войниците не бих го направил, още по малко с мъж :С
Отчаяно е момчето. Не подбира.Първоначално написано от InitialD
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
и продължаваш да се дъниш..като цяло не можеш да схванеш идеята ми се струва![]()
преди 1-2 лета покрай този басейн какви хубавици са танцували не е истина все такива мазни с големи боцки, даже 2-3 дето си бяха пийнали повече се целуваха и пипаха тук-там, а 1 се отряза тотално и се съблече чисто гола да плува![]()
Там сме ...Първоначално написано от Jesus
![]()
Мммм ти беше ли в алма алтер на "игра на убийсто" преди около 2 седмици.Първоначално написано от Jamalska
![]()
е това парти специално аз не го направил, а 1 си беше направила парти само с жени ама аз случайно видях и след това се самопоканих
тогава добре че не отидохме аз и моите хора на театър щеше да е много неловко :С
Спирам да ти чета постовете от сега нататък.Първоначално написано от Jesus
pic
СКАНДАЛНО !Първоначално написано от Alexandra93
Секна ми прозявката.Първоначално написано от Alexandra93
Нищо, не се приеснявай, ще се прозея отново след малко.
Мъничко поне ?Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Да, всички момчета се комплексират като видят целулит с бели гащи.Първоначално написано от Alexandra93
![]()
леле горкото си показало грозното личице и кривото топчесто телцеПървоначално написано от smileforyou12
Гадно ми е да ти гледам снимката ;/
И на мен ми прецака съня. А тъкмо лягах.Първоначално написано от Raybeez
Много завиждам...за паласките и кабела най-много...![]()