- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 5/
Аз пак да кажа че си мноооооооого хубаваПървоначално написано от vivteen
![]()
.!.
много ти е хубава роклАта!
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Е добре дее...т'ва момиче лудо трябва да е, че да пуска такива снимки. Може да има прилично тяло, НО на тази снимка е мега-мега-мега зле.Първоначално написано от woshata
И сега, ако някой пак се заяде, че само плюя-ми когато падна толкова ниско и не ми остане капчица достойнство, ще се снимам и аз така и ще постна снимката.
Много си красива,имаш много яки излъчване.Първоначално написано от otherworldly
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Мн благодаряПървоначално написано от x3eme
![]()
And when I’m not near
Someone get a mop!!!
Не искам да съм адвокат нито съдник на някой,но тая снимка на Александра93 не е толкоз скандална в сравнение с тези на някои потребителки тук в teenID.А за ку...тиийте в impulse нямам думи ,както и в другите сайтове за запознанства.Просто света вече уникално пошъл!!!!
http://img365.imageshack.us/img365/2...enie555555.jpg
Бед бойссс...Пхахах
Не целта е цел, а пътят
Е определено ама никак не е добре..Първоначално написано от Bianca
Еми действай моме, как ше задяваш момченцата иначе ;д;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Village People YMCAПървоначално написано от cMon
Grumpy old madman
Първоначално написано от bulgarche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БОЖЕ!
НАли е живо?
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
последната снимка ме шокираПървоначално написано от bulgarche
![]()
![]()
.!.
оле бебчето![]()
And when I’m not near
Someone get a mop!!!
Предвещавам,че малкото ще стане летецПървоначално написано от "bulgarche
[URL=http://img145.imageshack.us/img145/1315/dsc02104.jpgЩе пилотила БОИНГ/незнам дали така се пише,де/
7894
![]()
Хххахаха, ужас.![]()
Майка ми редовно ми разправя как ме е подхвърляла на световното през '94 Лечков като е вкарал на германците..![]()
То па верно.За едната снимка на Alexandra93 се изсипаха цифра коментари.Не е пък чак така както го изкарвате.Много ясно че ще има критики или позитивни думи.И от едните и от другите.Ае стига сме дъвкали едно и също.
Всъщност изказването ми беше пресилено (доста), ама както и да е.Първоначално написано от Alexandra93
не искам да визирам теб лично, ама тоя стил на носене на шапки винаги ми се е струвал адски дебилскиПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()