- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 5/
Не го карай да се напряга толкова, ще му се пръсне главата...Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
стига дее,кви сте лоши.
същата потребителка е,ама е с нов ник.![]()
цигНанин.от лятото е![]()
http://prikachi.com/files/642018t.jpg
eee...що му каза, щяхме да сме свидетели на нещо невиждано...Първоначално написано от guinessgirl
![]()
къде отиде пипилона?
със наааай-яките презрамки. добре че си взех подобни,щото едната се скъса,а другата я загубих.и тва е стара снимка.
![]()
http://prikachi.com/files/685552z.jpg
Аз щеше да ти пиша че някой ползва твой снимки, ама ти се появиПървоначално написано от guinessgirl
Тази снимка в долният си край да е минавала някаква преработка щото сега работа с photoshop и искам на новият аватар да си сложа някакъв як ефект, та да обесния, ама май са естествени дините![]()
жено, ти си цел млекокомбинат бе!!!Първоначално написано от guinessgirl
мога да живея между тяхПървоначално написано от guinessgirl
![]()
Тука съм,и кво трябваше да значи тоя пост,че намесваш мойто име?Трябваше да съжаля,че казах,че и ти не си красавица,ама храниш по същия начин ли?Ми не виждала съм и други и твой снимки,мнението ми оставаПървоначално написано от guinessgirl
![]()
щото си говорехме преди малко и ти изчезнаПървоначално написано от pipilona
![]()
ми красавица не съм,не може всеки да е красив. живи и здрави.![]()
Точно тва исках да кажа,не всеки е.Но както и да е разбрахме сеПървоначално написано от guinessgirl
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ей т'ва е лафът!Първоначално написано от BallFace
![]()
![]()
![]()
Guinessgirl има супер отблъскващата женска злоба, напомня ми за една моя позната, ужасен ужас си беше.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ахх....Първоначално написано от guinessgirl
![]()
В момента това виждам - това казвам.
Не виждам в миналото или бъдещето![]()
РегуларКънт, аз пък не споделям мнението ти![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Прекрасна!))Първоначално написано от Madness
А он се прави само, гле'й накъде гледка:Д
он
е неее![]()
може да съм всичко друго,но не и злобна.
много съм си сладка и лигава даже.![]()
http://store.picbg.net/pubpic/80/5A/...6a8f86805a.png Бонбони в косите
ПП: хих
Добре де, защо да е злобна?Първоначално написано от MakeMeLaugh
Злобната е една друга, която може да плюе по всяка, но по нея не могат да плюят, видиш ли, защото си има приятели, които даже са реални, и я харесват такава, каквото е, и изобщо не й пука за форумните смотаняци.
А и guinessgirl няма за какво да й злобее, ако питаш мен, е по-хубава.![]()
Guinessgirl е адски красива а онова момиченце е мега злето и всякакъв коментар е излишен . Злобната определено не е тя .. а пък и аз казвам че момичето си е грозничко онова ;д