.
Затворена тема
Страница 36 от 136 ПървиПърви ... 263233343536373839404686 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 3383
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Смятам, че вие, господин Администраторе май правите секс по-рядко дори и от самата мен.

За да остане това може личностно заключение, прилагам моя снимка.

http://www.prikachi.com/users/bellatrixs/16h.jpg

Моля Ви за Ваша!

УЙ, леле мале )) чакай ся, дай да не си говорим за секс точно с теб, че само за приказки по интернет на тая тематика с пльок пльок и вече съм кариран ) Ама ти и секс ли правиш?!
    Моя снимка пуснах преди време хЕххе
    Да. Пък и вече е законно.

http://www.prikachi.com/users/bellatrixs/17z.jpg

Едит: На 17 и 2 месеца съм. Пък.

Град
    Инкогнито
    Не вярвай още не е законно

Е не си ли спомни че аз и викна меган, трябва я патент, я модератор да стана

http://www.prikachi.com/users/bellatrixs/17z.jpg

Едит: На 17 и 2 месеца съм. Пък.
    Приличаш ми на 15 и 2 месеца

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Не вярвай още не е законно

Е не си ли спомни че аз и викна меган, трябва я патент, я модератор да стана
    Над 16 е законно.
    Шттт

Град
    Варна
    Pliok0019 До навършване на пълнолетие (18 г.) е незаконно да се прави секс. Ако човекът , който прави секс с непълнолетното лице , е пълнолетен - подлежи на съдебен процес
    Envoi moi ! ;]

Град
    Инкогнито
    шшшшш стига му напомняш че ще почни разпит колко често, с кого и т.н все неудобни въпроси и докато не стане 3тата седмица на януари 2010 всеки пълнолетен трябва да стой на далеч от теб

г-н админа изчезна

Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Pliok0019 До навършване на пълнолетие (18 г.) е незаконно да се прави секс. Ако човекът , който прави секс с непълнолетното лице , е пълнолетен - подлежи на съдебен процес
    Само ако непълнолетното лице повдигне съдебен иск. При нормални условия е невъзможно.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    http://prikachi.com/files/690995Y.jpg
    Винаги съм искала такава котка !

Мега фен Аватара на machoka
    LovEsIckk
    Представи си, че седиш на брега на женевското езеро. Ще правиш 'жабки' с камъчета.. хващаш най-малкото и го хвърляш просто ей така. То цамбурва лекинко, образувайки малка окръжна вълничка. След малко повтаряш с второ камъче, този път правиш 'двойна жабка', съответно се наслагват няколко вълнички. Сега си представи че това го правиш 20 минути все по-бързо и добре. Водата се е развълнувала. Ей така образуваш вълнааа след вълнаа от емоции у четящите тази тема с пускането на всяка следваща своя снимка-жабка )))
    Искаш ли да направиш истинско цунами със снимка без грим?
    (ако имаш разбира се)

Град
    Варна
    Само ако непълнолетното лице повдигне съдебен иск. При нормални условия е невъзможно.
    Не само непълнолетното лице. Иск могат да подадат : родители , роднини , както и "доброжелатели" , като се образува досъдебно производство и ако наистина се окаже , че се е осъществил полов акт между пълнолетно и непълнолетно лице , срещу пълнолетното лице се води дело за изнасилване. Така е по законите на Република България.
    Envoi moi ! ;]

Не само непълнолетното лице. Иск могат да подадат : родители , роднини , както и "доброжелатели" , като се образува досъдебно производство и ако наистина се окаже , че се е осъществил полов акт между пълнолетно и непълнолетно лице , срещу пълнолетното лиже се води дело за изнасилване. Така е по законите на Република България.
    Това е тема за СНИМКИ!!!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    При навършени 14 години, лицето може да се съгласи да прави секс. Преди това то се счита за невменяемо и човекът, който прави секс с непълнолетното лице автоматично подлежи на съдебен процес. След това подлежи само при изнасилване.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Е не си ли спомни че аз и виках меган, трябва я патент, я модератор да стана
    е какво се правиш че не четеш чакам си повишението

LovEsIckk
    Представи си, че седиш на брега на женевското езеро. Ще правиш 'жабки' с камъчета.. хващаш най-малкото и го хвърляш просто ей така. То цамбурва лекинко, образувайки малка окръжна вълничка. След малко повтаряш с второ камъче, този път правиш 'двойна жабка', съответно се наслагват няколко вълнички. Сега си представи че това го правиш 20 минути все по-бързо и добре. Водата се е развълнувала. Ей така образуваш вълнааа след вълнаа от емоции у четящите тази тема с пускането на всяка следваща своя снимка-жабка )))
    Искаш ли да направиш истинско цунами със снимка без грим?
    (ако имаш разбира се)
    *припада*
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Варна
    PainMonopoly Естествено , ако непълнолетното лице има смелост да признае , че половият акт се е осъществил по взаимно съгласие.

http://store.picbg.net/pubpic/8F/33/...68aadd8f33.jpg
    http://store.picbg.net/pubpic/96/BC/...6c563796bc.jpg
    http://store.picbg.net/pubpic/61/A3/...98a00361a3.jpg
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    Не само непълнолетното лице. Иск могат да подадат : родители , роднини , както и "доброжелатели" , като се образува досъдебно производство и ако наистина се окаже , че се е осъществил полов акт между пълнолетно и непълнолетно лице , срещу пълнолетното лиже се води дело за изнасилване. Така е по законите на Република България.
    Това е тема за СНИМКИ!!!

г-це Михайлова, приятно ни е да ви приветстваме в нашата тема. Имате изключително привлекателен приятел, дръжте си го здраво и неееее го много много лансирайте тук със снимки, че има много жадни за емоции девойки )

Пльок пльок, изглеждаш по-малко на снимките, така ми се стори поне на мен. Иначе 17 е една ...хмм.. бууууурна възраст до колкото си спомням, че тука нали постоянно за 30+ годишен ме мислят хАхХА

Хесус, доизкажи се пак за Меган, кво за нея хЕхХЕ )

Ей, страшна тема стана! Продължавай, Шефе!

Град
    http://i39.tinypic.com/mkzri9.jpg преди година и нещо..
    http://i42.tinypic.com/2ni9snd.jpg без грим,преди лягане

Пльок пльок, изглеждаш по-малко на снимките, така ми се стори поне на мен. Иначе 17 е една ...хмм.. бууууурна възраст до колкото си спомням, че тука нали постоянно за 30+ годишен ме мислят хАхХА
    А Вие на колко сте?

И все пак, снимка може ли?

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    без грим,преди лягане
    Програмистка...

Град
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    http://prikachi.com/files/691028t.jpg

Град
    Варна
    LovEsIckk Не се заяждам , да отбележа. Само да запитам - с какво ти е обработвано лицето? Кожата на лицето и кожата на врата ти са съвсем различни , на втората снимка.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Инкогнито
    Какво за Меган, просто казах че аз така и викам и от там тръгна всичко и искам повишение и директно ви заключвам темата Викаш че ходели с 30+ е според теб това нормално ли е ? Или на 13-4 да са били с 3-4 на 18 вече с 10 за мен не е и трябва да има девически училища Ех звуча като глобал малко Нищо нали твърдят че глобал, кристо и аз сме 1 човек Очаквам скоро да плъзне слух че съм и alex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си