- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 5/
^
На мен пък всички, които си правят комплименти не ми харесват и някои дори са дооста нехубави.. сякаш са 1 общество ;д;д и като видят нещо по-свежо и плюят и те от своя страна спират да пускат снимки, което изключително ме дразни...
П.П. Не искам никой да обидя право в очите, просто иказвам наблюденията си.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
В общи линии гласовете за/против русото за кажи- речи равни, засега ще си остана кестенява обаче пък с дълга четина![]()
На RAWRRR жапанките за Таня :Р (тениската ти е убер яка)
Пловдив 07-та година, април някъде ...![]()
@tuzaro, шанс, бро![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не знам намек ли е това, ама можеш просто да кажеш, че ме намираш за грозна, не живея за да ми казва някой във форума, че съм красива, лолПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
И ние от тайното общество в последната страница дори не се познаваме, само на Педигри й имам скайпа, което е толкова равностойно, колкото, че го имам и на тузаро- т.е. никак![]()
А за "нещо по- свежо" не знам кое имаш предвид, напоследък като че ли (учудващо) не е имало скандали в темата, лол![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
лол лол лол лол лол
страхотни сте, много сте сладки всичките, уникални по рода си, незаменими камъчета в поточе (!!!)![]()
Ъъъ, Моше, бъди руса.
КККукер
Голям грях ли е грозните от нашето си общество да си правим комплименти?Първоначално написано от MakeMeLaugh
За мен hardball може да е хубава, за теб грозна. Всеки с преценката си.
А и да, едва ли живее, за да й казваме ние, че е хубава.
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Аз пък си признавам че живея за форумното одобрение..извън форума никога някой не ми е казвал че съм хубава,жените не ми завиждат,мъжете не ме свалят..Първоначално написано от hardball
дори майка ми и приятелят ми не ми го казват..тъжно е .. много..
Това е важнотоПървоначално написано от cherinka
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
а на мен ми е писнало от тоя новоизлюпен модератор, който ми обяснява как не трябва да се спами в тая тема, а нито веднъж не е пуснал нито 1 кирлива снимка... а и заплахи ръси даже, както и обиди
баста!
след след единодушно съсласие се оказа
че аз ще съм новия администратор на форума от 6ти
все пак този форум го има само заради мен
Моля ?!
Само аз ли останах с впечатлението, че MakeMeLaugh говори за Тузаро![]()
Снимка
како, айде утре да ме водиш някъде ако е хубаво времетоПървоначално написано от cherinka
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мхПървоначално написано от OtherDimension
![]()
он
hardball е невероятна руса![]()
![]()
Крем,искам снимки,дай да ти се радвам.![]()
Мда.Първоначално написано от fuckingwhore
![]()
Кривост
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ебаси мр1сните гуменки, 'па заб1рши ги малко преди да ги снимаш... Как не те е срам ?! [/b]Първоначално написано от Blab
![]()
jamalska и guinessgirl и 2те са чевенокоси с пиърси от няколкот пъти с който съм си писал с тях си мисля че и 2те са страхотни, само дето са по диагонала на софия![]()
rawrrr беше пуснала 1 снимка с гаджето си където и 2мата бяха страхотни и смея да твърдя че е много хубава. и готова да помага
hardball тук вече категорично не съм обективен, тя ми е слабост, това че не е красива колкото кремена или някоя друга е така, но пък тя има някакво излъчване, което е адски силно и много от хората го усещат, но има и такива който не могат жалко за тях, а като човек е още по красива, ама всеки си има право на мнение, примерно мен руса не ме кефи толкова :С освен това любимата ми снимка е smile-1.jpg, а тя на нея не се харесва а аз е обожавамвсеки си има вкус, и аз мога че не харесвам тази или онази но вместо да ги обиждам просто не ги коментирам
и преди да съдите другите, първо съдете себе си
![]()
Ох.Първоначално написано от Jesus
![]()
А това последното за коментирането.
То като си пуснеш снимка, нормално е да си очакваш всичко.
Така че не е грях, ако някой каже, че някой си не го кефи.
http://i41.tinypic.com/bfggw8.jpg![]()
То точно на тая снимка се виждам много добре.![]()
Първоначално написано от Pedigree
Не... аз гледах преди няколко страници там беше пуснала... такова...голям размер... и се гласех да ти напиша коментар ама ме занимават тука и забра'их
е точно да коментират Душко Добродушко, че не била хубава си е грях :С от 2000+ км се усеща излъчването иаз лично като не [интервал] мога да кажа нещо добро си премълчавам
![]()
Първоначално написано от Jesus
T'ва беше най - голямата четка, която с1м виждал...
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Ако се захванеш да му четеш мненията, и по-голяма ще намериш.
http://i41.tinypic.com/2uf7qmc.jpg