- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам огромни плакати [HSM3 & Twilight]
Продавам огромни плакати на HSM3 и Twilight.Наистина са големи,защото са рекламни.Равни са на нивото на рекламните плакати по книжарниците в моловете,където се рекламира третата част на книгата HSM3.Този на Twilight е взет пак оттам,но е по - малък.Него още не съм го получила,но до края на седмицата ще си го взема.Така,че пишете.Продавам плакатите ;] Чакам ви на E - mail : nadito_02@abv.bg , ЛС или скайп,който ще ви дам лично ;Р
И аз искам плаката на Здрач.За колко го продаваш? skype- ilsss94
Ето снимка на плаката,който се интересува да пише по E-mail - a или по ЛС : Здрач
Забравих да добавя,че единият от двата плаката на Здрач е вече уговорен и ще бъде изпратен на момичето.Остава един ;p
На мееен искам си hsm![]()
Мацка, аз ти писах и на мейла (r.federer@abv.bg съм аз), но и тук ще попитам. Какво искаш в замяна на плаката на "Здрач"? (бая съм му навита и май съм доста склонна към агитации)
"Death is Peaceful, Easy... Live is Harder"
Още един плакат на Здрач ми остана,другият е вече продаден.Имам още един мега плакат на High School Musical - и двата са рекламни от книжарница Orange в моловете.Който се интрересува :
- пишете по ЛС - E-mail : nadito_02@abv.bg
Единствено продавам! Цената е по договаряне!
Забравих да добавя снимки на плаката на Здрач :
Twilight 1 , Twilight 2 , Twilight 3
Плаката на "Училищен Мюзикъл 3 - На Прага на Колежа" пък е такъв :
![]()
Ей, какво стана с плаката на "Здрач"? Писах ти на лично там за цената уж да се уговаряме, ама ти нещо не отговаряш. Кажи, имаш ли го още?![]()
"Death is Peaceful, Easy... Live is Harder"
Искам тоя на "Здрач" ако искаш на ТХ пиши ЛС
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
ЕЕеееей, аз първа попитах за плаката!! Пиши ми на ЛС и да се договорим за цената!!!!!!!!!!!! МОЙ!![]()
плакати на Здрач има на Posterstore.bg