.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами според мен е и на жената, и на майката.

Но се дразня разни момичета на по 14-15 да казват, че имат празник. Нямате!!!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

аз днес и на котката честитих, нали и тя е женска

Официален ден на жената е!!!щом някое момиче е станало жена,защо да не празнува?нямт никакво значение годините
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    Официален ден на жената е!!!щом някое момиче е станало жена,защо да не празнува?нямт никакво значение годините
    Предполагам имаш предвид, че когато едно момиче бъде изЙебано, тогава може да празнува, така ли?

п.п. Ти празнуваш ли?

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    Предполагам имаш предвид, че когато едно момиче бъде изЙебано, тогава може да празнува, така ли?

п.п. Ти празнуваш ли?
    Не бе човек те празнуват, от както станат "безсмъртни"

Супер фен Аватара на Riot
    довечера доста малки симпатични курви ще изкурвеят по дискотеките
    Моля ?!

п.п. Ти празнуваш ли?
    Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените.

Започнал като политическо събитие, празника постепенно става част от културата на много страни (предимно Русия и страните от бившия Съветски блок). В някои страни денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята симпатия и внимание към жените около тях (предимно колежки) - нещо като комбинация от западните празници Ден на майката и Свети Валентин.

щом някое момиче е станало жена,защо да не празнува?нямт никакво значение годините
    За това говорех.
    Кога разбираш, че си станала жена? Обясни ми.

Мега фен Аватара на Blab
    ^Сигурно, след първата им менструация, което е смешно, на някои им идва на 9:Д

щом някое момиче е станало жена,защо да не празнува?нямт никакво значение годините
    За това говорех.
    Кога разбираш, че си станала жена? Обясни ми.
    а според теб кога?когато станеш на над 20 ли?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

п.п. Ти празнуваш ли?
    Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените.

Започнал като политическо събитие, празника постепенно става част от културата на много страни (предимно Русия и страните от бившия Съветски блок). В някои страни денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята симпатия и внимание към жените около тях (предимно колежки) - нещо като комбинация от западните празници Ден на майката и Свети Валентин.
    еби му майката, в цялата тема само некви копи/пейст глупости от интернет не те бива

Ти кво си мислиш, че като имаш мензис, косми и ти пръскат анала си станала жена?
    ЕВАЛА!

не съм казала какво мисля просто чета малко информация преди да говоря глупости...като не си сигурна кой празнува прочети някъде или питай някой а не да спориш кой празнува и кой не..и всеки знае кога се става жена...хората са го огпределили, а не го решаваш ти...

не съм казала какво мисля просто чета малко информация преди да говоря глупости...като не си сигурна кой празнува прочети някъде или питай някой а не да спориш кой празнува и кой не..и всеки знае кога се става жена...хората са го огпределили, а не го решаваш ти...
    Кажи, де, кажи! Кога се става жена?

Кажи, де, кажи! Кога се става жена?
    за всеки е различно.

за едно,когато ти дойде менструацията,за други когато родиш,за трети когато се омъжиш и така нататък.

"хората са го огпределили, а не го решаваш ти..."
    Това ме мъчи...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^ хахахаххахахаа

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Не стига че много често мъжете осъзнават че не могат без нас ми и едно цвете на празник ще ни отнемат.Не съм съгласна с теб.Изобщо
    Е кой би отказал цвете да ви купи на вас жените... но неможеш да кажеш че ти тогава имаш празник... ЗАЩОТО нямаш !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Това е празник на жената и тези, които се чувстват жени нека празнуват...какво ви пречи на вас не мога да разбера като не искате не празнувайте, никой не ви е задължил...

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    едно момиче става жена като се ожени или като и се роди дете...

тваЙ,майна...

папараци,секс прИз дрехитИ!
    и лигавня на поразия...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си