- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- празника на МАЙКАТА (8ми март)
![]()
аз днес и на котката честитих, нали и тя е женска
![]()
Официален ден на жената е!!!щом някое момиче е станало жена,защо да не празнува?нямт никакво значение годините![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Предполагам имаш предвид, че когато едно момиче бъде изЙебано, тогава може да празнува, така ли?Първоначално написано от sexy_momi4e
![]()
п.п. Ти празнуваш ли?
Не бе човек те празнуват, от както станат "безсмъртни"Първоначално написано от FockidyFockFock
![]()
довечера доста малки симпатични курви ще изкурвеят по дискотеките![]()
Моля ?!
Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените.Първоначално написано от FockidyFockFock
Започнал като политическо събитие, празника постепенно става част от културата на много страни (предимно Русия и страните от бившия Съветски блок). В някои страни денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята симпатия и внимание към жените около тях (предимно колежки) - нещо като комбинация от западните празници Ден на майката и Свети Валентин.
За това говорех.Първоначално написано от sexy_momi4e
Кога разбираш, че си станала жена? Обясни ми.![]()
^Сигурно, след първата им менструация, което е смешно, на някои им идва на 9:Д
а според теб кога?когато станеш на над 20 ли?Първоначално написано от FockidyFockFock
еби му майката, в цялата тема само некви копи/пейст глупости от интернетПървоначално написано от sexy_momi4e
не те бива
Ти кво си мислиш, че като имаш мензис, косми и ти пръскат анала си станала жена?
ЕВАЛА!
не съм казала какво мисля просто чета малко информация преди да говоря глупости...като не си сигурна кой празнува прочети някъде или питай някой а не да спориш кой празнува и кой не..и всеки знае кога се става жена...хората са го огпределили, а не го решаваш ти...
Кажи, де, кажи! Кога се става жена?Първоначално написано от sexy_momi4e
за всеки е различно.Първоначално написано от FockidyFockFock
за едно,когато ти дойде менструацията,за други когато родиш,за трети когато се омъжиш и така нататък.![]()
Е кой би отказал цвете да ви купи на вас жените... но неможеш да кажеш че ти тогава имаш празник... ЗАЩОТО нямаш !!Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Това е празник на жената и тези, които се чувстват жени нека празнуват...какво ви пречи на вас не мога да разберакато не искате не празнувайте, никой не ви е задължил...
и лигавня на поразия...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()