- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо всички си мислят само за секс?
Щот' яко ги е шибнал хормона
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Да се мисли за секс (особено в тая възраст) е съвсем ествествено...друг въпрос е ако почнеш да възприемаш цялата връзка с човек само като секс,секс,секс...
това си е глупост,но...личен избор.
Айдее стига с тая драма, пускаме реклама![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Не всеки мисли за секс постоянно, но има моменти,в които просто само тва ти е в главата и всяко нещо ти говори за секс...![]()
Наистина е глупаво да ходиш с момче,което сам ти говори как ще те чука и при всеки "подходящ" момент си завира ръцете НАВСЯКЪДЕ....в момента ходя с такова момче от почти два месеца и незнам как да го накарам да изчака още...явно е че секса управлява всичко,колкото и да не се харесва на някои хора![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Е как бее.. аз пък си мисля и за целувки..![]()
Абе в ена връзка има много важни неща е ... не е само секса... ! Да, секса е важен ама за да има успешна и пълноценна връзка между двама души, която да им доставя удоволствие - и физически, и психически, не е нужен само секс !
Не моа разбера защо всеки само от това се интересува ... насякъде се пита само това: "Секса ли е най-важен? Секса ли е в основата?"
Не знам какъв отговор очакват и защо ама ... всеки тряа си има мнение за такиа неща и особено к'фо тряа има в ена връзка ...
След седмата бира всички са еднакви!
епа много ясно че не! тва даже е най-маловажното и глупавото.
Заради пубертета :> А тия над 19 години,дето уж не са "teen",които си мислят за секс,повечето явно все още са teen :> Не им е "свършил" пубертета :>
Значи и тези на по 30-40 години тряа да са "тийн" и да "не им е свършил пубертета" само 'щот мислят за секс ?
Лелейй ... тогаа ти пожелавам да продължиш напред и да не мислиш себе си за "тийн" !
След седмата бира всички са еднакви!
еми..хормони, нуждата от това да се прави и удоволствието, както и че в днешно време се говори само за тва. Някой беше казал "днешната младеж е такава и как да не е след като се говори на всякъде само за секс, пари и наркотици и това се е превърнало и в техен идеал " за това според мен и в днешно време се почва половия живот на толкова ранна възраст
ми шъ карат до 20 годишна възраст на чикийки и после чак да почват, то бали ги у хормоните, ако само от тях се ръководим докаде ше я докараме ?
Като ти бушуват хормоните.... така ти действат.
Иначе аз като съм в овулация... направо не ме свърта на едно място.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Защо пък трябва хората, които мислят повечко за секс да бъдат наричани тийнове ? Просто са недоразбрали, недоразвити.. не са израснали и развили в среда, която да им покаже кое е наистина правилното мислене.. Това, как мислиш зависи от много работи и едно от тях е средата, в която се намираш. Много ясно, че ако си заобиколен от простаци и ти малко или много ще се промениш по начин, който не си намирал за добър преди време, но сега така и не ти прави впечатление. Секса наистина не е най-важното. Той е просто част от всичко. Един разумен човек никога няма да си зададе подобен въпрос - дали секса е в основата и дори въобще няма да се сети за него, когато се запознава с някое момиче или момиче. Просто така е устроено всичко. Тийновете си мислят повече за секс, защото така им е в природата, ако мога така да се изразя. Това, че имат свободата да изразят мислите си по толкова просташки начини си е друго. Та, съвета ми към автора е просто да има едно наум винаги, когато се запознава с някого и да не търси мнението на другите по този въпрос, защото всичко е много относително..
Първоначално написано от Darkkiss
Don't worry, be happy!
защото това е едниственото безплотно удоволствие (в някои случаи) , което доставя огромно удоволствие
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
...zashtoto predi da se kultivirat horata oshte v nachaloto na razvitieto si te sa se pozovavali samo na instinktite si....a nie sme vse pak chast ot prirodata i tova sme nasledili ot neq -instinkta!Koito kazva che ne misli za sex lyje,dori ti mislish za sex i sym sigurna che pone 10 pyti prez jivota si si si predstavqla razni scenki v seksualen plan i v tova nqma nishto losho;]Aide dano vsichki sme uspqli da zadovolim lubopitstvoto ti ;]
Освен ако не са двойка шахматисти .. Не само секса е важен ама това се търси най-честоПървоначално написано от summerlove66
не мисля само за секс... мисля също за ммм...мъже,пишки,свирки...ъъъ също за страсни целувки,червено бельо,аз и той голи
![]()
.(...\..../...)....
..\...\../.../.....
...\...\/.../__..
...|......)...)..).
..(__)../.../../.
...\.....(_ /_/..
....................
Определено не е най - важното ама като 99 % от народа го пере яко хормона е така.... А и да не говорим ,че ценностната система на много хора е принизена до : секс , алкохол , цигари и купони...