.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Град
    Roma, Italia
    Щот' яко ги е шибнал хормона
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Като си гладна,защо си мислиш за храна а???
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    ами в наща връзка не мислим само за секс
    Ми много ясно че няма да правите секс, теб никой не иска да те чука гледай ква си...!!!

Супер фен
    Да се мисли за секс (особено в тая възраст) е съвсем ествествено ...друг въпрос е ако почнеш да възприемаш цялата връзка с човек само като секс,секс,секс... това си е глупост,но...личен избор.

Айдее стига с тая драма, пускаме реклама
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Не всеки мисли за секс постоянно, но има моменти,в които просто само тва ти е в главата и всяко нещо ти говори за секс...

Наистина е глупаво да ходиш с момче,което сам ти говори как ще те чука и при всеки "подходящ" момент си завира ръцете НАВСЯКЪДЕ....в момента ходя с такова момче от почти два месеца и незнам как да го накарам да изчака още...явно е че секса управлява всичко,колкото и да не се харесва на някои хора

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Е как бее.. аз пък си мисля и за целувки..

Абе в ена връзка има много важни неща е ... не е само секса... ! Да, секса е важен ама за да има успешна и пълноценна връзка между двама души, която да им доставя удоволствие - и физически, и психически, не е нужен само секс !
    Не моа разбера защо всеки само от това се интересува ... насякъде се пита само това: "Секса ли е най-важен? Секса ли е в основата?"
    Не знам какъв отговор очакват и защо ама ... всеки тряа си има мнение за такиа неща и особено к'фо тряа има в ена връзка ...
    След седмата бира всички са еднакви!

епа много ясно че не! тва даже е най-маловажното и глупавото.

Град
    Бургас
    Заради пубертета :> А тия над 19 години,дето уж не са "teen",които си мислят за секс,повечето явно все още са teen :> Не им е "свършил" пубертета :>

Значи и тези на по 30-40 години тряа да са "тийн" и да "не им е свършил пубертета" само 'щот мислят за секс ?
    Лелейй ... тогаа ти пожелавам да продължиш напред и да не мислиш себе си за "тийн" !
    След седмата бира всички са еднакви!

еми..хормони, нуждата от това да се прави и удоволствието, както и че в днешно време се говори само за тва. Някой беше казал "днешната младеж е такава и как да не е след като се говори на всякъде само за секс, пари и наркотици и това се е превърнало и в техен идеал " за това според мен и в днешно време се почва половия живот на толкова ранна възраст

ми шъ карат до 20 годишна възраст на чикийки и после чак да почват, то бали ги у хормоните, ако само от тях се ръководим докаде ше я докараме ?

Като ти бушуват хормоните.... така ти действат.

Иначе аз като съм в овулация... направо не ме свърта на едно място.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Защо пък трябва хората, които мислят повечко за секс да бъдат наричани тийнове ? Просто са недоразбрали, недоразвити.. не са израснали и развили в среда, която да им покаже кое е наистина правилното мислене.. Това, как мислиш зависи от много работи и едно от тях е средата, в която се намираш. Много ясно, че ако си заобиколен от простаци и ти малко или много ще се промениш по начин, който не си намирал за добър преди време, но сега така и не ти прави впечатление. Секса наистина не е най-важното. Той е просто част от всичко. Един разумен човек никога няма да си зададе подобен въпрос - дали секса е в основата и дори въобще няма да се сети за него, когато се запознава с някое момиче или момиче. Просто така е устроено всичко. Тийновете си мислят повече за секс, защото така им е в природата, ако мога така да се изразя. Това, че имат свободата да изразят мислите си по толкова просташки начини си е друго. Та, съвета ми към автора е просто да има едно наум винаги, когато се запознава с някого и да не търси мнението на другите по този въпрос, защото всичко е много относително..

Не е вярно, че само за секс се мисли, от мен да знаеш. Хвани си гадже и ще разбереш.

Скайп - dark_elf2

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    защо не
    Don't worry, be happy!

ne e nai vajnoto no vseki go pere hormona

MoeTo Si E mOe,ChuJdOtO e ObShTo!

Супер фен Аватара на galu6a
    защото това е едниственото безплотно удоволствие (в някои случаи ) , което доставя огромно удоволствие
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

...zashtoto predi da se kultivirat horata oshte v nachaloto na razvitieto si te sa se pozovavali samo na instinktite si....a nie sme vse pak chast ot prirodata i tova sme nasledili ot neq -instinkta!Koito kazva che ne misli za sex lyje,dori ti mislish za sex i sym sigurna che pone 10 pyti prez jivota si si si predstavqla razni scenki v seksualen plan i v tova nqma nishto losho;]Aide dano vsichki sme uspqli da zadovolim lubopitstvoto ti ;]

Град
    Асеновград, България
    Едва ли е най-важното, но е с голяма важност.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Да Че какво лошо има човек да си прави удоволствие .. Животът е кратък ;]]
    Освен ако не са двойка шахматисти .. Не само секса е важен ама това се търси най-често

Град
    Варна
    не мисля само за секс ... мисля също за ммм...мъже,пишки,свирки...ъъъ също за страсни целувки,червено бельо,аз и той голи
    .(...\..../...)....
    ..\...\../.../.....
    ...\...\/.../__..
    ...|......)...)..).
    ..(__)../.../../.
    ...\.....(_ /_/..
    ....................

Определено не е най - важното ама като 99 % от народа го пере яко хормона е така.... А и да не говорим ,че ценностната система на много хора е принизена до : секс , алкохол , цигари и купони...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си